Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, solicitare pentru Klaus Iohannis: Sa se zbata pentru acest colac de salvare

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, solicitare pentru Klaus Iohannis: Sa se zbata pentru acest colac de salvare

Victor Ponta a prezentat noua varianta de buget al Uniunii Europene pentru 2021-2028 si spune ca dezavantajeaza Romania, in raport cu varianta initiala. Liderul Pro Romtnia le cere lui Iohannis si celor din. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, solicitare pentru guvernul liberal: Sa rezolvam lucrul care este cel mai urgent, bugetul pe 2020 (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis participa, luni dimineata, la sedinta Biroului Politic National BPN) al PNL, unde a transmis un mesaj post-alegeri. inainte de a intra la sedinta liberalilor, seful.

KLAUS IOHANNIS: PSD a incasat-o de trei ori in acest an

Presedintele Klaus Iohannis participa, luni, la sedinta conducerii liberale, unde sunt analizate alegerile prezidentiale si pregatirea pentru alegerile locale, dar si chestiuni guvernamentale.

Klaus Iohannis: Asumarea raspunderii Guvernului pe legea bugetului pe 2020 ar fi constitutionala (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca asumarea raspunderii Guvernului asupra Legii bugetului pe 2020 ar fi constitutionala, insa nu anunt in acest sens va veni de la Executiv, nu de la seful.

Victor Ponta dezvaluie motivul pentru care Mihai Tudose a plecat din Pro Romania. Fostul premier si-a postat demisia pe Facebook

Daca mariajul dintre Mihai Tudose si Victor Ponta a fost unul sub bune auspicii, se pare ca acum s-a pronuntat divortul dintre cei doi! Victor Ponta a dezvaluit motivul plecarii fostului Premier din structura de partid. Victor Ponta dezvaluie motivul pentru care Mihai Tudose a plecat din Pro Romania. Victor Ponta dezvaluie motivul pentru care .

KLAUS IOHANNIS: NATO este puternica pentru ca statele membre sunt democratii consolidate

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis: Garda de Mediu trebuie repusa in functiune. Datele defrisarilor ilegale sunt de speriat (VIDEO)

Pentru combaterea defrisarii ilegale este nevoie ca Garda de Mediu sa fie repusa in functiune si este nevoie de politici solide si de masuri ferme, a declarat presedintele Klaus Iohannis, in cadrul unei confe.

Klaus Iohannis, despre desfiintarea SIIJ: Ar trebui sa se faca in sesiune parlamentara, dar se poate si prin asumarea raspunderii de catre Guvern

Klaus Iohannis a declarat, joi, ca Guvernul va lua in calcul desfiintarea Sectiei Speciale prin asumarea guvernamentala. Asumarea raspunderii este un instrument bun pentru legiferare. Acolo unde Guvernul va.

Klaus Iohannis nu exclude ca Romania sa aloce, in viitor, mai mult de 2% din PIB pentru Aparare: Vom avea un nivel superior pentru militarii nostri si o crestere semnificativa a gradului de securitate a tarii

Presedintele Klaus Iohannis a participat, saptamana aceasta, la summitul NATO de la Londra. Seful statului a precizat, joi seara, la Palatul Cotroceni, ca nu exclude ca Romania sa aloce pe viitor mai mult de 2%.

Klaus Iohannis, intalnire cu ambasadorii statelor UE la Bucuresti: S-a discutat despre prioritatile Uniunii Europene si bugetul pentru 2020

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, joi, cu ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene acreditati la Bucuresti. intalnirea a fost organizata de Ambasada Finlandei, tara care detine in prezent.

Klaus Iohannis, declaratii dupa summitul NATO: A fost o reusita pentru noi, ne-am atins obiectivele

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, intr-o declaratie de presa la Cotroceni, despre discutiile de la cel mai recent summit NATO, cel de la Londra. NATO a ajuns la 70 de ani. Cea mai puternica alianta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )