Libnet.ro
UNICEF

05:00

Victor Ponta, la spital. Premierul ar putea suferi o interventie chirurgicala

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta, la spital. Premierul ar putea suferi o interventie chirurgicala

Premierul Victor Ponta a mers, joi, la spital, pentru a efectua analize la genunchi. Premierul ar putea suferi o interventie chirurgicala. continuă pe România Liberă

B1TV: Victor Ponta, la spital pentru un control la genunchi dupa ce s-ar fi accidentat acum 2 saptamani la baschet

Premierul Victor Ponta s-a dus astazi la spital, pentru un control la genunchi, dupa ce in urma cu peste 2 saptamani s-ar fi accidentat la genunchi la baschet, transmite B1 TV. Potrivit televiziunii, medicii i-ar fi recomandat lui Ponta sa se opereze. Amintim ca maine in Parlament este votul pe motiunea de cenzura initiata de PNL, pe tema votului din diaspora de la alegerile prezidentiale.

Victor Ponta, la spital pentru un control la genunchiul la care s-a accidentat in timp ce juca baschet: Medicii i-au recomandat sa treaca printr-o interventie chirurgicala

Premierul Victor Ponta s-a prezentat joi la Spitalul Militar din Bucuresti pentru un control la genunchi, informeaza B1 TV. Controlul vine, dupa ce, in urma cu mai bine de doua saptamani, premierul a suferit o a.

Cum a inceput lupta personala a premierului Victor Ponta cu justitia

Premierul Victor Ponta a inceput rafuiala cu procurorii si judecatorii, fara sa mai mimeze macar ca respecta independenta justitie, incepand cu luna aprilie, data la care presa scrie ca procurorii se apropiau deja de seful guvernului dupa perchezitia informatica realizata in dosarul Sova. La declaratiile premierului se adauga si actiuni in parlament, unde s-a inregistrat un val de propuneri de modificare a Codului Penal si a Codului de Procedura Penala. In prezent, nu mai putin de 20 de proiecte asteapta sa fie discutate in Camera Deputatilor, la Comisia Juridica. Azi, premierul a dat unda verde, in sedinta Comitetului Executiv al PSD, pentru schimbarea legilor penale.

Cate minciuni a scornit Victor Ponta in apararea sa

Premierul Victor Ponta incearca sa-si dovedeasca nevinovatia, mai intai in public, insa in loc de argumente a recurs la jumatati de adevar sau chiar la marturii total mincinoase.

Victor Ponta trebuie sa se pregateasca de operatie. Ce probleme de sanatate are

Premierul Victor Ponta a fost, azi, la Spitalul Militar Central din Bucuresti, pentru un control la genunchi, iar in urma investigatiilor medicii i-au recomandat o interventie chirurgicala, au declarat pentru.

Alina Gorghiu, dupa ce Victor Ponta a amenintat cu plangeri penale impotriva opozitiei: Atat stie sa faca partidul lui Iliescu, Nastase si Ponta / Nu ne poate inchide pe toti Victor Ponta pentru a ramane prim-ministru

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu afirma ca nu este impresionata deloc de amenintarile formulate luni de premierul Victor Ponta, care a spus ca ar putea depune plangeri penale impotriva liderilor opozitiei daca acestia vor instiga oamenii sa iasa in strada.

Victor Ponta a cerut sa fie audiat astazi in comisie. Votul in plen ar putea avea loc marti

Premierul Victor Ponta a declarat luni, la iesirea din sedinta Comisiei juridice, ca a solicitat comisiei sa fie audiat la ora 16:00, iar votul in plen asupra cererii de inceperea urmaririi sale penale sa fie marti, comisia aproband in unanimitate.

Victor Ponta: Nu vreau sa fac ca Traian Basescu; cand imi place justitia, sa o laud, cand nu, sa o critic

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a explicat, in editia de marti a emisiunii Sinteza Zilei, realizata de Mihai Gadea, la Antena 3, ca stie ca putea sa faca multe lucruri mai bine, din functia de premier al.

Au inceput consultarile la Cotroceni. Premierul Victor Ponta este prezent

Klaus Iohannis l-a primit pe premierul Victor Ponta, la ora 18. 00, alaturi de reprezentantii PSD, UNPR si PC. La ora 18. 30 sunt programati la consultari liberalii si restul Opozitiei. Victor Ponta si.

Premierul Victor Ponta: O criza politica in Romania ar fi o amenintare la adresa economiei

O criza politica prelungita in Romania risca sa afecteze ritmul de crestere al economiei Romaniei - cel mai rapid din Uniunea Europeana, a declarat joi premierul Victor Ponta, potrivit Bloomberg. Deoarece.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )