Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta sustine ca voia sa trimita Corpul de Control al premierului la terenurile luate de Dan Voiculescu de la ADS

B1 B1,
Victor Ponta sustine ca voia sa trimita Corpul de Control al premierului la terenurile luate de Dan Voiculescu de la ADS

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca a vrut sa trimita Corpul de Control pentru a verifica terenurile din Calarasi si Giurgiu detinute de Dan Voiculescu, relateaza Evenimentul Zilei. Am vrut sa fac. continuă pe B1

Premierul Ponta sustine ca voia sa trimita controale la terenurile luate de Voiculescu de la ADS. Ce s-a intamplat

Premierul Victor Ponta sustine ca a vrut initial sa-si trimita Corpul de control sa verifice modul in care firma familiei lui Dan Voiculescu, aliatul sau de la Putere, a luat in folosinta de la Agentia Domeniilor Statului teren agricol din judetele Calarasi si Giurgiu, insa prim-ministrul a renuntat la idee, pentru ca Partidul Miscarea Populara facuse plangere penala, iar din acel moment procurorii aveau toate initiativele.

Victor Ponta: Modificarile la Legea Educatiei sunt bune si bine-venite

Premierul Victor Ponta sustine in continuare modificarile facute pe sest la Legea Educatiei, in ciuda numeroaselor critici pe care le-a primit Guvernul. Modificarile la Legea Educatiei sunt bune si bine bine-venite, a spus Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Ponta sustine ca el crede in ideea ca cei mai buni sa fie recompensati, iar cei mai slabi sa fie incurajati. Premierul a mai afirmat ca Ordonanta de Urgenta care modifica Legea Educatiei va merge in Parlament si in cazul in care ne-a scapam ceva, sa putem corecta.

UPDATE Victor Ponta: Modificarile la Legea Educatiei sunt bune si bine-venite. Nu credem ca scoala romaneasca trebuie sa fie o jungla in care doar cei puternici supravietuiesc

Premierul Victor Ponta sustine in continuare modificarile facute pe sest la Legea Educatiei, in ciuda numeroaselor critici pe care le-a primit Guvernul. Modificarile la Legea Educatiei sunt bune si bine bine-venite, a spus Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Ponta sustine ca el crede in ideea ca cei mai buni sa fie recompensati, iar cei mai slabi sa fie ajutati. Noi avem o alta conceptie, nu credem ca scoala romaneasca trebuie sa fie o jungla in care doar cei puternici supravietuiesc, a mai spus Ponta.

Perchezitii la studiourile Buftea din Capitala. Victor Ponta il acuza luni pe Adrian Sarbu ca l-a rugat sa opreasca un control ANAF

Politistii efctueaza perchezitii la acesta ora la studiourile Buftea din Capitala. Este voprba despre 26 de firme si locuinte din Bucuresti si judetul Ilfov pentru care exista mandate de perchezitie intr-un dosar de spalare de bani si evaziune fiscala cu un prejudiciu de 1,5 milioane de euro. Perchezitiile au loc in contextul in care Adrian Sarbu, patronul MediaPro si premierul Victor Ponta au avut mai multe schimburi de replici in ultima perioada cu privire la o presupusa solicitare a lui Adrian Sarbu ca Victor Ponta sa opreasca controalele ANAF efectuate la firmele sale. Ultima astfel de replica este cea a premierului Romaniei, facuta chiar in seara zilei de luni.

Victor Ponta si Kelemen Hunor, din nou la masa negocierilor, luni. Care a fost pozitia premierului fata de problema maghiarilor

Premierul Victor Ponta si liderul UDMR Kelemen Hunor vor avea luni o noua serie de negocieri pe tema iesirii Uniunii de la guvernare. in urma discutiilor purtate ieri, cei doi nu au ajuns la nicio concluzie.

Simona Halep, numita de Victor Ponta ambasador al turismului romanesc

Simona Halep, alaturi de mai multi oameni considerati la nivel politic reprezentativi pentru Romania, a primit marti titlul de ambasador al turismului romanesc din partea premierului Victor Ponta.

Daca doriti sa-i injurati: telefoanele lui Victor Ponta si Ion Iliescu, pe prima pagina din Romania Mare

Romania Mare a publicat pe prima pagina numerele de telefon mobil ale unor personalitati politice din Romania, inclusiv pe cel al premierului Victor Ponta si pe al fostului presedinte Ion Iliescu, potrivit Reporter Virtual.

Victor Ponta, la CCR: Nu vreau sa mai vedem niciodata un conflict intre presedinte si premier

Premierul Victor Ponta a mers, miercuri, la Curtea Constitutionala pentru a-si sustine punctul de vedere in cazul sesizarii privind conflictul juridic de natura constitutionala dintre Executiv si .

Victor Ponta, la CCR: Nu vreau sa mai vedem niciodata un conflict intre presedinte si premier (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a mers, miercuri, la Curtea Constitutionala pentru a-si sustine punctul de vedere in cazul sesizarii privind conflictul juridic de natura constitutionala dintre Executiv si .

Victor Ponta spune ca postul de vicepremier si cel de ministru al Culturii vor ramane la UDMR

Postul de vicepremier si cel de ministru alCulturii vor ramane ale UDMR, a anuntat, vineri, premierul Victor Ponta, citat de Agerpres. Anuntul acestuia vine dupa ce presedintele Uniunii, Kelemen Hunor, a.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )