Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Transparenta a fost totala in numirile la DNA si la Parchetul General

B1 B1,
Victor Ponta: Transparenta a fost totala in numirile la DNA si la Parchetul General

Premierul Victor Ponta a comentat, miercuri seara, problema transparentei in procesul de numire a sefilor DNA si a Parchetului General, precum si criticile aduse de Comisia Europeana in acest sens. Transp. continuă pe B1

Victor Ponta, desemnat MINISTRU INTERIMAR al Sanatatii de catre presedintele Basescu.

Premierul Victor Ponta a fost desemnat ministru interimar al Sanatatii, printr-un decret semnat, miercuri, de catre presedintele Traian Basescu, potrivit Mediafax. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat miercuri, 3 octombrie a. c. , Decretul prin care se ia act de demisia domnului Vasile Cepoi, ministrul Sanatatii, si se constata incetarea functiei acestuia de membru al Guvernului. De asemenea, presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat miercuri, 3 octombrie a. c.

Victor Ponta: Dan Diaconescu este protejat al PDL/ La noi Parchetul se conduce prin interimari. Un interimar e dependent direct de cel care l-a numit acolo, adica presedintele Basescu

Premierul Romaniei Victor Ponta a discutat la Realitatea TV despre recentul scandal al privatizarii Oltchim si despre taxele si impozitele ce vor creste in 2013: Domnul Diaconescu are in minte ca are imunitate si nu va fi tras la raspundere pentru oferta falsa de la licitatie sau pentru actele false prezentate la o banca pentru ca dansul reprezinta si interesele politice ale PDL. M-am enervat foarte tare ca nu am fost consultat si ca n-au explicat ei ceea ce explic eu acum, este dreptul legal al primarului ca, odata la trei ani, sa mareasca daca vrea taxele locale. Aici vorbim despre autoritatea si autonomia locala si de Legea finantelor publice locale. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile premierului.

Victor Ponta, sfat pentru Mona Pivniceru: Sa nu se lase atrasa in capcane politice. Interimatul de la Parchet si DNA seamana cu situatia de la Oltchim

Primul ministru Victor Ponta i-a transmis un sfat ministrului Justitiei, Mona Pivniceru, in sedinta de Guvern de miercuri, solicitandu-i sa nu se lase atrasa in capcane politice in ceea ce priveste propunerile.

Victor Ponta este noul ministru interimar la Sanatate: Lui Raed Arafat ii revin atributiile administrative

Premierul Victor Ponta a anuntat marti ca va prelua interimatul Ministerului Sanatatii, in timp ce lui Raed Arafat i-au fost delegate atributiile administrative, transmite EVZ. Decizia a fost anuntata in.

Victor Ponta: Privatizarea Oltchim a fost o obligatie asumata, dar esuata, a PDL

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, de la Palatul Victoria, ca privatizarea Oltchim este un esec al PDL, fiind o obligatie asumata, dar esuata, a guvernului Mihai Razvan Ungureanu. Circul.

Ministrul Economiei, chemat la Guvern pentru a discuta cu Victor Ponta, in ultima zi de negocieri pentru contractul Oltchim

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a fost chemat, luni dimineata, la Guvern, pentru a discuta cu premierul Victor Ponta. Cel mai probabil, subiectul discutiei este legat de privatizarea Oltchim. Tot la Guvern este.

Cristian Diaconescu despre ceea ce Victor Ponta a numit un Megaminister de Externe al Administratiei Prezidentiale: Nu exista nicio structura. Informatia este falsa de la cap la coada

Nu exista nicio structura. Diplomatia publica este un exercitiu de coordonare care depaseste nivelul de propaganda si de brand de tara. Nu poti infiinta o institutie cu subiect si predicat si cu personalitate juridica care sa se ocupe de asta. Informatia este falsa de la cap la coada, a declarat duminica seara, la Realitatea Tv, Cristian Diaconescu, fost ministru al Afacerilor Externe, in prezent consilier prezidential. Cristian Diaconescu a comentat, astfel, declaratiile lui Victor Ponta privind intentia de infiintare a unui Megaminister de Externe al Administratiei Prezidentiale.

Sebastian Lazaroiu il AVERTIZEAZA pe Victor Ponta: Presedintele poate DESEMNA un alt ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu ii atrage atentia lui Victor Ponta ca, in conformitate cu Constitutia Romaniei, presedintele Traian Basescu poate desemna in locul lui un alt membru al Executivului in contextul in care nu-si indeplineste atributiile functiei. Mai exact, Lazaroiu reda pe pagina personala de Facebook o declaratie de marti a lui Victor Ponta: Victor Ponta: Nu am nicio propunere de facut la sefia Ministerului Sanatatii pana la alegeri 9 decembrie). Apoi, face .

Lazaroiu: Constitutia il obliga pe Victor Ponta sa numeasca un nou ministru al ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu ii atrage atentia lui Victor Ponta ca, in conformitate cu Constitutia Romaniei, premierul este obligat sa desemneze un alt ministru la sanatate in cel mult 45 de zile, ceea ce ar insemna ca numirea s-ar produce inaintea alegerilor parlamentare din 9 decembrie. Mai exact, Lazaroiu reda pe pagina personala de Facebook o declaratie de marti a lui Victor Ponta: Victor Ponta: Nu am nicio propunere de facut la sefia Ministerului Sanatatii pana la alegeri .

Cristian Preda ii multumeste lui Victor Ponta. Afla de ce.

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda ii multumeste premierului Victor Ponta pentru ca a ales sa lanseze candidatii USL la alegerile parlamentare in prima zi a congresului PPE, care, fata de congresul socialistilor europeni, va fi tinut in Romania. Mai exact, Preda ii multumeste lui Victor Ponta pentru ca, astfel, oamenii isi vor aduce aminte ca socialistii au fugit de Romania in vreme ce liderii europeni din PPE nuMultumesc, Victor Ponta! Dupa ce a pierdut organizarea congresului .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )