Libnet.ro
UNICEF

20:15

Victorie uriasa in fata gruparii jihadiste Statul Islamic. Zeci de kilometri patrati de teritoriu recuceriti, la frontiera cu Siria

Antena3 Antena3,
Victorie uriasa in fata gruparii jihadiste Statul Islamic. Zeci de kilometri patrati de teritoriu recuceriti, la frontiera cu Siria

Armata libaneza a anuntat duminica recucerirea de la Statul Islamic a 80 de kilometri patrati de teritoriu la frontiera cu Siria, informeaza AFP. Dupa ofensiva inceputa de armata sambata. continuă pe Antena3

Statul Islamic a revendicat atacul terorist din Barcelona

Gruparea terorista Statul Islamic a revendicat atacul din Barcelona, potrivit agentiei jihadiste de presa Amaq, citata de Sky News. Autorii atacului de la Barcelona sunt soldati ai Statului Islamic.

Statul Islamic a revendicat atacul din Barcelona

Statul Islamic a revendicat atacul din Barcelona, conform agentiei de stiri a gruparii.

Spania se afla pe lista tintelor gruparii teroriste Stat Islamic. A primit amenintari directe

Spania se afla pe lista tintelor gruparii teroriste Stat Islamic. Potrivit unui raport privind Securitatea Nationala, Spania a primit amenintari directe, in special prin intermediul retelelor.

Alerta in Marea Britanie! Amenintarea terorista creste dupa ce Statul Islamic a pierdut teren in Siria si Irak

Amenintarea terorista la adresa Marii Britanii este in crestere pe masura ce gruparea jihadista Statul Islamic pierde batalii si teritorii in Siria si Irak, a declarat sambata secretarul.

Oficial britanic: Amenintarea terorista in Marea Britanie creste dupa ce Statul Islamic a pierdut teren in Siria si Irak

Amenintarea terorista la adresa Marii Britanii este in crestere pe masura ce gruparea jihadista Statul Islamic pierde batalii si teritorii in Siria si Irak, a declarat sambata secretarul de stat pentru securitate, Ben Wallace, scrie Agerpres, citand EFE. Potrivit oficialului britanic, extremistii din Europa sunt aceia care fie nu se pot alatura SI in Irak sau in Siria, fie s-au intors deja in tarile lor de origine, dupa ce au luptat in Orientul Mijlociu, si incearca acum sa inspire si alti fanatici sa comita atentate in Occident.

Statul Islamic ameninta Italia, dupa Spania si Rusia cu atacuri teroriste

Organizatia terorista Statul Islamic a amenintat Italia cu atacuri teroriste, dupa cele din Spania si Rusia, potrivit unui mesaj publicat pe Telegram, relateaza La Repubblica .

Statul Islamic ameninta Italia, dupa Spania si Rusia

Organizatia terorista Statul Islamic a amenintat Italia cu atacuri teroriste, dupa cele din Spania si Rusia, potrivit unui mesaj publicat pe Telegram, relateaza La Repubblica.

Un nou atentat REVENDICAT de Statul Islamic

Statul Islamic a revendicat atentatul terorist care a a vut loc in statiunea Cambrils, care se afla la 120 km de Barcelona. Acesta este cel de-al doilea atentat revendicat de gruparea terorista dupa cel din.

Statul Islamic revendica atacul cu cutit din Rusia. Opt oameni au fost injunghiati in plina strada

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) a revendicat intr-un comunicat atacul comis sambata in Surgut, Siberia, unde un barbat a injunghiat mai multe persoane in plina strada,.

Statul Islamic a revendicat atacul cu cutit din Rusia in care sapte persoane au fost ranite

Statul Islamic a revendicat atacul de sambata, din orasul rus Surgut, soldat cu ranirea a sapte persoane si uciderea agresorului, relateaza Reuters. Pe de alta parte, politia a anuntat ca verifica informatiile potrivit carora atacatorul avea probleme.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )