Libnet.ro
UNICEF

20:15

VIDEO 139 de persoane au ajuns din Italia, pe Aeroportul din Craiova

Hotnews Hotnews,
 VIDEO 139 de persoane au ajuns din Italia, pe Aeroportul din Craiova

139 de pasageri care au ajuns din Italia, luni noaptea, pe Aeroportul International Craiova, au fost asteptati de jandarmi, medici si zeci de politisti. Toate persoanele, inclusiv membrii echipajului, au trecut prin filtre de control, scrie Mediafax. 179 de persoane ar fi trebuit sa ajunga luni noaptea de la Bergamo la Craiova. 40 de calatori au renuntat la calatorie inainte de a pleca din Italia, potrivit reprezentantilor Aeroportului Craiova. continuă pe Hotnews

VIDEO 139 de persoane au ajuns din Italia, pe Aeroportul din Craiova

139 de pasageri care au ajuns din Italia, luni noaptea, pe Aeroportul International Craiova, au fost asteptati de jandarmi, medici si zeci de politisti. Toate persoanele, inclusiv membrii echipajului, au trecut prin filtre de control, scrie Mediafax. 179 de persoane ar fi trebuit sa ajunga luni noaptea de la Bergamo la Craiova. 40 de calatori au renuntat la calatorie inainte de a pleca din Italia, potrivit reprezentantilor Aeroportului Craiova.

139 de persoane au ajuns din Italia, pe Aeroportul din Craiova. Au fost asteptate de jandarmi, medici si politisti (VIDEO)

A fost haos, duminica noapte, pe aeroportul din Craiova. 139 de pasageri care au ajuns din Italia au fost asteptati de jandarmi, medici si zeci de politisti, informeaza B1 TV. Toate persoanele, inclusiv membrii ec.

Decizie socanta in cazul celor 139 de romani veniti din Italia, care ar putea fi infectati cu coronavirus. ii credem pe cuvant

Criza virusului coronavirus, cel putin la nivel european, a intrat inr-o nou faza. in acest moment in Italia au fost declarate oficial 140 de cazuri de infectie si 4 morti. Autoritatile romane anunta pe canalele oficiale avertizarea ca flagelul provocat decoronavirus va ajunge si in Romania. Problema este ca s-ar putea sa fiajuns deja. Decizie .

Romanii reveniti din Italia in Craiova, lasati sa plece acasa. ii credem pe cuvant, ce sa facem?

Cei 139 de pasageri care au ajuns din Italia, duminica noaptea, pe Aeroportul din Craiova, au fost asteptati de jandarmi, medici si zeci de politisti. Cand au coborat din aeronava, pasagerii au completat un.

Mobilizare pe Aeroportul Timisoara, dupa ce o femeie a anuntat ca fiicele sale vin cu o aeronava din Italia

Autoritatile s-au mobilizat si au facut verificari, duminica, in urma aterizarii cursei de Bergamo, pe Aeroportul Timisoara dupa ce o femeie a alertat autoritatile, ca fiicele sale se afla intr-o aeronava si vin din zona afectata de coronavirus din Italia unde deja doi oameni au murit si alti aproape 100 sunt infectati.

Jurnalist antors recent din Italia pe Otopeni: Carantina de pe Otopeni, o bataie de joc e153;i o minciuna ordinara

Jurnalistul romacentn Dan Bucura, antors zilele trecute din Italia, a criticat masurile de verificare luate de catre autoritatile romacentne pe aeroportul Otopeni cu privire la pericolul de raspacentndire a coronavirusului, avacentnd an vedere ca acesta venea din cea.

Alerta pe Aeroportul Timisoara, dupa ce intr-un avion s-ar fi aflat persoane venite din Lombardia

Reprezentantii DSP Timis au mers, duminica, la Aeroportul din Timisoara, dupa ce au aparut informatii ca in avionul care ateriza din Bergamo s-ar afla persoane venite din Lombardia.

Alerta de coronavirus la Constanta. Patru romani care s-au intors din Italia au ajuns de urgenta la spital

Patru romani intorsi recent din Italia au fost testati pentru coronavirus la Constanta.

Protest la Bechet: Oamenii, nemultumiti ca persoane care vin din Italia vor fi duse in campusul scolar

Mai multi localnici protesteaza, duminica seara, la Bechet, dupa ce autoritatile au anuntat ca toate persoanele care vin din zonele de carantina din Italia vor fi izolate intr-un campus scolar din Bechet,potrivit Mediafax.

LIVETEXT Teama de coronavirus in Romania. Masuri de precautie in mai multe orase, dupa intoarcerea unor romani din Italia

Mai multe orase din Romania incep sa ia masuri speciale de siguranta, dupa ce au existat semnale de persoane care s-au simtit rau dupa ce s-au intors din Italia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )