Libnet.ro
UNICEF

21:30

Jurnalist antors recent din Italia pe Otopeni: Carantina de pe Otopeni, o bataie de joc e153;i o minciuna ordinara

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Jurnalist antors recent din Italia pe Otopeni: Carantina de pe Otopeni, o bataie de joc e153;i o minciuna ordinara

Jurnalistul romacentn Dan Bucura, antors zilele trecute din Italia, a criticat masurile de verificare luate de catre autoritatile romacentne pe aeroportul Otopeni cu privire la pericolul de raspacentndire a coronavirusului, avacentnd an vedere ca acesta venea din cea. continuă pe Wall-Street Ro

Cum sunt afectati romanii din Italia de carantina cauzata de coronavirus. Cei mai multi bolnavi din UE

Romanii din aflati in Italia sunt in pericol de epidemie cu virusul Covid-19. Italia este aflata in carantina din cauza numarului mare de bolnavi, fiind prima tara din Uniunea Europeana cu cele mai multe cazuri. Cum sunt afectati romanii din Italia de carantina cauzata de coronavirus S-a instalat panica in Italia, acolo unde traiesc cea .

Carantina stricta?! O minciuna! Marturia unui jurnalist roman intors cu avionul din Lombardia pe Otopeni: in afara de politistii de Frontiera, depasiti oricum de situatie, nu ne-a intampinat nimeni

Am fost in primul avion care a aterizat la Bucuresti, direct din patria coronavirusului italian provincia Lombardia). Adica zborul de Bergamo care a aterizat undeva la ora 15. Anunturile lui Arafat, Streinu Cercel si altii vorbeau inca de dimineata despre o carantina stricta, culoare separate, asistenta medicala si alte masuri luate pentru toti cei ce vor veni din Italia. Povesti si minciuni! in afara de politistii de Frontiera, depasiti oricum de situatie, nu ne-a intampinat nimeni, scrie Dan Bucura pe pagina lui de Facebook. Calatorii care vin din orasele italiene afectate de coronavirus intra pe Otopeni prin fluxul destinat charterelor Ei vor completa si un chestionar. Ce contine acesta .

Alerta de coronavirus la Constanta. Patru romani care s-au intors din Italia au ajuns de urgenta la spital

Patru romani intorsi recent din Italia au fost testati pentru coronavirus la Constanta.

Carantina pentru romanii care vin din cele doua regiuni din Italia aflate in carantina din cauza coronavirusului

Toti romanii care vin in tara din cele doua regiuni din Italia unde este carantina din cauza coronavirusului - Lombardia si Veneto - vor fi plasati automat in carantina timp de 14 zile in Romania, indiferent daca prezinta sau nu simptome, a declarat duminica pentru HotNews. ro Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii responsabil de masurile de protectie pentru coronavirus.

Coronavirus Arafat, despre situatia din Italia: Nu e motiv pentru a se panica si urca in avion. Daca vine cineva dintr-o zona afectata, va intra in carantina

Raed Arafat a declarat, despre situatia din Italia unde sunt mai multe cazuri de coronavirus, ca romanii nu trebuie sa intre in panica, sa se urce in avion, insa trebuie sa stie ca, daca vor veni in tara, vor intra automat in carantina timp de 14 zile, noteaza Mediafax.

Protest la Bechet: Oamenii, nemultumiti ca persoane care vin din Italia vor fi duse in campusul scolar

Mai multi localnici protesteaza, duminica seara, la Bechet, dupa ce autoritatile au anuntat ca toate persoanele care vin din zonele de carantina din Italia vor fi izolate intr-un campus scolar din Bechet,potrivit Mediafax.

Decizie socanta in cazul celor 139 de romani veniti din Italia, care ar putea fi infectati cu coronavirus. ii credem pe cuvant

Criza virusului coronavirus, cel putin la nivel european, a intrat inr-o nou faza. in acest moment in Italia au fost declarate oficial 140 de cazuri de infectie si 4 morti. Autoritatile romane anunta pe canalele oficiale avertizarea ca flagelul provocat decoronavirus va ajunge si in Romania. Problema este ca s-ar putea sa fiajuns deja. Decizie .

Se poate transmite coronavirusul prin pachetele pe care romanii din Italia le trimit in tara? Ce spun specialistii

Romanii din Italia trimit in tara mii de pachete lunar, iar una dintre intrebarile care incep sa fie puse in contextul extinderii epidemiei cu coronavirus in Italia este daca virusul se poate transmite astfel. Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, a explicat ca nu este niciun pericol, pentru ca virusul nu rezista in conditii de transport prelungit.

Adelina Pestritu, prinsa in mijlocul epidemiei de Coronavirus din Italia

Adelina Pestritu a zburat in weekend la Milano, acolo unde a participat la prezentarea Philipp Plein din cadrul Saptamanei Modei. Astfel, s-a gasit prinsa fix in mijlocul epidemiei de Coronavirus din Italia.

VIDEO 139 de persoane au ajuns din Italia, pe Aeroportul din Craiova

139 de pasageri care au ajuns din Italia, luni noaptea, pe Aeroportul International Craiova, au fost asteptati de jandarmi, medici si zeci de politisti. Toate persoanele, inclusiv membrii echipajului, au trecut prin filtre de control, scrie Mediafax. 179 de persoane ar fi trebuit sa ajunga luni noaptea de la Bergamo la Craiova. 40 de calatori au renuntat la calatorie inainte de a pleca din Italia, potrivit reprezentantilor Aeroportului Craiova.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )