Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO 3 Sud Est lanseaza piesa si videoclipul Liberi Urmareste aici clipul!

Devorator Monden Devorator Monden,
VIDEO 3 Sud Est lanseaza piesa si videoclipul Liberi Urmareste aici clipul!

Dupa ce au cucerit topurile muzicale cu hitul Emotii, piesa verii in Romania conform Media Forest Romania, trupa 3 Sud. continuă pe Devorator Monden

Halalai: Bancile au devenit calcaiul lui Ahile pentru cresterea economica a Europei de Sud-Est

Bancile au devenit punctul vulnerabil pentru cresterea economica a tarilor din regiunea Europei de Sud-Est, a declarat, azi, Traian Halalai, presedintele EximBank Romania, la summitul UE al Europei de Sud-Est, organizat de publicatia The Economist, potrivit surselor din presa.

Cum aratau baietii de la 3 Sud Est in tinerete!

Astazi formeaza una dintre cele mai de succes trupe din Romania, insa iata cum aratau baietii de la 3 Sud Est in urma cu ani si ani de zile, inainte de a cunoaste celebritatea!.

Ponta a vorbit la Summitul UE-Europa de Sud-Est despre mesterul Manole si Miorita

Premierul Victor Ponta le-a vorbit participantilor la Summitul UE-Europa de Sud-Est, de la Bucuresti, despre Mesterul Manole si Miorita, spunandu-le ca nu mai vrea sa traiasca in legende, unde tot ce este construit ziua se naruieste noaptea sau in care ciobanul roman asteapta prietenii sa il omoare, conform Mediafax.

Summit-ul UE al Europei de Sud-Est, organizat de The Economist, incepe astazi la Bucuresti

Personalitati si reprezentanti de top din politica si domeniul economic se vor reuni, timp de doua zile, la Bucuresti, la Summit-ul UE al Europei de Sud-Est intitulat Pe drumul spre stabilitate si crestere, organizat de The Economist.

Bucurestiul gazduieste summitul UE al Europei de Sud-Est

Bucurestiul va gazdui, luni si marti, summit-ul UE al Europei de Sud-Est, Pe drumul spre stabilitate si crestere. Lideri politici din intreaga Europa vor fi prezenti la eveniment, iar lucrari.

Trupa 3 Sud Est este de neoprit! De ce SURPRIZA URIASA vor avea parte fanii |VIDEO

Dupa ce au cucerit topurile muzicale cu hitul Emotii, piesa verii in Romania, Mihai, Viorel si Laurentiu lanseaza marti, 21.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )