Libnet.ro
UNICEF

06:30

VIDEO: 8 Lucruri inedite pe care trebuie sa le stii despre Eclipsa Totala de Soare din 20 martie

România Liberă România Liberă,
VIDEO: 8 Lucruri inedite pe care trebuie sa le stii despre Eclipsa Totala de Soare din 20 martie

Vineri, 20 martie, va avea loc prima eclipsa a anului 2015. Este vorba despre o eclipsa totala de Soare vizibila din nordul Oceanului Atlantic, eclipsa partiala fiind observabila din Europa, nordul Africii si vestul Asiei. Fenomenul va fi observabil si de pe teritoriul Romaniei. continuă pe România Liberă

Snooker Masters vine in Romania: 32 de jucatori se vor lupta pentru premiul cel mare. Tot ce trebuie sa stii despre turneu

Incepand de joi, Bucurestiul va fi gazda unui eveniment care se va ridica la standardele celor mai importante competitii din Europa.

Tot ce trebuie sa stii despre programul Erasmus+

Inscrierile pentru mobilitatile studentesti de studiu sau plasament din cadrul programului Erasmus+ au loc, de obicei, in primavara fiecarui an, insa fiecare Universitate in parte isi stabileste perioada de selectie a studentilor.

Cinci lucruri pe care ar trebui sa le stiti despre colesterol

Majoritatea persoanelor stiu ca trebuie sa isi verifice constant nivelul de colesterol si ca o valoare mare a acestuia poate creste riscul aparitiei bolilor de inima. Cu alte cuvinte, colesterolul este o problema serioasa pe care nu trebuie sa o ignoram. Dar, exista anumite lucruri pe care nu le stiti si care ar putea sa se dovedeasca utile la un moment dat.

Cum poate schimba Apple medicina: Ce trebuie sa stii despre ResearchKit

Dintre toate produsele anuntate recent de Apple, ResearchKit are cel mai mare potential de a imbunatati si schimba viata oamenilor. Tehnologii similare ResearchKit sunt deja folosite in diverse institute de medicina si cercetare. Pentru dezvoltarea sa, Apple a colaborat cu Universitatea Stanford, Penn Medicine, Weill Cornell, Michael J Fox Foundation. Scopul noii platforme este de [].

VIDEO: Lansare Apple Watch: Care au fost reactiile din presa internationala

S-a lansat Apple Watch , un dispozitiv pe care Apple a fost obligat sa-l lanseze avand in vedere concurenta din zona smartwatch-urilor pentru Android. Dupa lansare, presa specializata si nu numai de peste Ocean a comentat in diferite variante evenimentul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )