Libnet.ro
UNICEF

21:30

VIDEO Accident provocat de un fost magistrat din Buzau. I-a intrat in fata unui sofer baut si fara permis, care circula pe drumul cu prioritate

Adevărul Adevărul,
VIDEO Accident provocat de un fost magistrat din Buzau. I-a intrat in fata unui sofer baut si fara permis, care circula pe drumul cu prioritate

Un fost judecator al Tribunalului Buzau, exclus din magistratura pentru abateri grave, a fost miecuri noapte protagonistul unui accident rutier in care au fost implicate trei masini. Accidentul s-a produs intr-o intersectie din cartierul Micro 14. continuă pe Adevărul

Adolescenta din Buzau a fost abordata pe internet de un tanar, care, in scurt timp, i-a cerut poze intime cu ea. Fata s-a conformat. A doua zi, avea insa sa afle cine era misteriosul baiat si ce greseala cumplita a facut

Adolescenta din Buzau a fost abordata pe internet de un tanar, care, in scurt timp, i-a cerut poze intime cu ea. Fata s-a conformat. A doua zi, avea insa sa afle cine era misteriosul baiat si ce greseala.

Situatie revoltatoare la un liceu din Buzau! Un elev a pulverizat spray lacrimogen in sala de clasa

Un elev de la Liceul tehnologic Meserii si Servicii din Buzau s-a ales joi cu dosar penal dupa ce a vrut sa glumeasca cu colegii pulverizand spray lacrimogen pe coridorul scolii si in sala de.

Viorica Dancila, caracterizata de primarul PSD din Buzau: Nu-i nici geniu, n-a luat niciun premiu Nobel, dar este reprezentantul nostru

Constantin Toma, primarul PSD din Buzau, i-a facut o caracterizare aparteVioricai Dancila, de fata cu aceasta, la un miting al partiduluicare a avut loc duminica la Consiliul Judetean. Acesta a.

Digi24: Ucigasul lui Marian Cozma, eliberat conditionat pentru comportament impecabil, a fost arestat din nou

Ivan Sztojka, ucigasul handbalistului Marian Cozma, a fost arestat din nou, luni, la un an dupa ce a fost eliberat pentru buna purtare, transmite Balazs Barabas, corespondentul Digi24 in Ungaria, citand site-ul 24. hu.

VIDEO Accident grav, la Tartasesti. Soferul unui TIR s-a rasturnat intr-un sant. Imagini camere de supraveghere

Un sofer de TIR a fost protagonistul unui accident grav, petrecut in aceasta dimineata, la Tartasesti. Pentru ca nu a adaptat viteza la conditiile de drum, acoperit cu apa, soferul s-a rasturnat intr-un sant.

VIDEO Primarul PSD din Buzau, despre Viorica Dancila: Nu-i nici geniu, n-a luat niciun premiu Nobel, cel putin pana acum, dar este reprezentantul nostru

Viorica Dancila nu-i nici geniu, n-a luat niciun premiu Nobel, cel putin pana acum, dar este reprezentantul nostru. Asa a descris-o primarul Buzaului, Constantin Toma, pe Viorica Dancila, prezidentiabilul PSD, aflata in campanie electorala la Buzau.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, spune ca ajutorul de stat pentru motorina nu a fost platit din trimestrul doi

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anuntat, astazi, intr-o conferinta de presa la Botosani, ca ajutorul de stat pentru motorina nu a fost platit decat pentru primul trimestru al acestui an, transmite Agerpres.

12 procurori au fost eliberati din functie. Klaus Iohannis a semnat decretele

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele de eliberare din functie, ca urmare a pensionarii, a 12 procurori, intre care trei de la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si.

Emilia Gane, noul agent guvernamental pentru Curtea de Justitie a UE Radu Cantar a fost eliberat din functie

Emilia Gane a fost numita luni in functia de agent guvernamental pentru Curtea de Justitie a Uniunii Europene, potrivit unei decizii a premierului Ludovic Orban, publicata in Monitorul Oficial.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2733 seconds )