Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, spune ca ajutorul de stat pentru motorina nu a fost platit din trimestrul doi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, spune ca ajutorul de stat pentru motorina nu a fost platit din trimestrul doi

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anuntat, astazi, intr-o conferinta de presa la Botosani, ca ajutorul de stat pentru motorina nu a fost platit decat pentru primul trimestru al acestui an, transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

ADRIAN OROS: Sprijinul alocat programului pentru sustinerea apiculturii ar putea creste la 60 milioane euro

Adrian Oros, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, a anuntat miercuri ca sustine propunerea Comisiei Europene exprimata in cadrul Reuniunii AgriFish de a creste sprijinul financiar alocat programului dedicat sustinerii apiculturii, de la 40 la 60 de milioane de euro pe an, dupa anul 2022.

Ministrul Agriculturii cere promovarea consumului de produse romanesti prin educatie. Oros: Prin lege nu vom putea obliga pe nimeni Ce spune liberalul despre asa-zisul dublu standard est-vest (VIDEO)

Adrian Oros, ministrul Agriculturii, a explicat, miercuri seara, in direct pe B1 TV, ca magazinele nu pot fi obligate prin lege sa vanda produse romanesti, dar ca promovarea acestui tip de consum se poate face.

Adrian Oros, ministrul Agriculturii: Toate programele care sunt in derulare, care sunt bugetate vor continua si pe parcursul anului viitor. Sigur ca la sfarsitul anului viitor vom face o analiza

Toate programele de sprijin derulate de Ministerul Agriculturii si care functioneaza vor ramane, a declarat marti, in Teleorman, ministrul de resort, Adrian Oros, care a subliniat faptul ca pentru a iesi in.

Porcul romanesc, doar 35% din consum. Adrian Oros, ministrul Agriculturii: in doi ani de zile, tara a fost inrosita de pesta. Fosta conducere ANSVSA, protejata de Dragnea, a avut o cu totul alta agenda (VIDEO)

Doar 35% din carnea de porc pe care o consuma romanii mai provine din productia interna, in timp ce restul este asigurata din importuri, a afirmat Adrian Oros, noul ministru al Agriculturii, care a criticat.

Probleme cu plata ajutorului de stat pentru motorina

Adrian Oros, ministrul Agriculturii, a anuntat, joi, intr-o conferinta de presa la Botosani, ca ajut.

Oros: Cat sunt eu ministru, porcul nu va disparea din gospodarie. Daca nu facem nimic, riscam sa nu mai putem exporta

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a criticat modul in care fosta guvernare a gestionat problema pestei porcine africane si le-a dat asigurari fermierilor ca vor putea creste in continuare porci in gospodariile proprii, infirmand zvonul potrivit caruia porcul din gospodarie va disparea.

MINISTRUL TRANSPORTURILOR: Cautam cele mai bune solutii pentru CFR Marfa. Va fi greu, dar nu imposibil

Ministrului Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, Lucian Bode, a transmis ca este greu de gasit o solutie in cazul problemelor pe care le are compania de stat CFR Marfa, dar nu imposibil.

Cum explica Adrian Vasilescu (BNR) minimele istorice pentru moneda nationala: in primul rand e noiembrie ...

Intotdeauna in noiembrie se produce o usoara depreciere a monedei nationale, fenomen intalnit la cehi, la unguri si la polonezi, a declarat luni,Adrian Vasilescu, consultant de strategie la BNR. De ce.

Ministerul Economiei vrea sa dea ajutoare de stat pentru inchiderea minelor

Ministerul Economiei vrea sa majoreze la 67,37 milioane de lei ajutoarele de stat destinate pentru i.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )