Libnet.ro
UNICEF

15:00

Scandalul metrului de autostrada din Moldova. Autoritatile fac lumina

Antena3 Antena3,
Scandalul metrului de autostrada din Moldova. Autoritatile fac lumina

Primulmetru de autostrada din Moldova risca sa ajunga in mijlocul unui scandal. Au aparut informatii potrivit carora autostrada ar fi fost facuta fara autorizatie, pe un teren care nu-i apartine. continuă pe Antena3

Ce spune ministrul Transporturilor despre romanul care a construit primul si singurul metru de autostrada din Moldova

Razvan Cuc, ministrul Transporturilor, a afirmat, joi, ca il intelege pe Stefan Mandachi, suceveanul care a construit simbolic primul metru de autostrada din Moldova, si chiar declara ca il motieaza,.

Un metru de birocratie. Constructorul primului metru de autostrada din Moldova, luat in vizor

Nici nu a apucat sa-si inaugureze metrul de autostrada, construit simbolic in Moldova, ca omul de afaceri care a turnat betonul a fost luat la ochi. Autoritatile locale l-au luat la puricat, in baza legii. Metrul de autostrada, ce urmeaza sa fie inaugurat simbolic pe 15 martie, la ora 15, a fost turnat in comuna [] .

Viorel Catarama se alatura provocarii lansate de suceveanul care a construit primul metru de autostrada din Moldova

Omul de afaceri Viorel Catarama a anuntat ca Grupul de firme Elvila se alatura protestului initiat de antreprenorul Stefan Mandachi, cel care a construit primul metru de autostrada din Moldova. Asadar, pe 15 martie, Catarama va intrerupe activitatea timp de 15 minute.

Stirile ProTV: Autostrada de un metru, din Moldova, NU are autorizatie de construire. Reactia autoritatilor locale

Stefan Mandachi, omul de afaceri din Suceava care a construit simbolic autostrada de un metru, singura din Moldova, a fost luat in vizor de autoritatile locale.

Omul cu autostrada de 1 metru din Moldova face greva: ce se va intampla pe 15 martie

Un om de afaceri din Moldova a facut primul metru de autostrada din aceasta regiune. Mai mult, el a planificat o greva pentru companiile lui, pe 15 martie. Acum are si sustinatori. Stefan Mandachi sustine ca Romania vrea autostrazi si ca sa demonstreze asta a facut el primul metru din Moldova. Totodata, pentru 15 martie [] .

Colegiul Tehnic al Dirigintilor de Santier sustine campania de constructie de autostrazi din Moldova

Initiativa antreprenorului din Moldova care a construit primul metru de autostrada din regiune capata tot mai multi adepti. Colegiul Tehnic al Dirigintilor de Santier CTDS) s-a declarat solidar cu acesta si a sustine ca Romania dispune de specialistii.

Digi 24: Sofer filmat dormind la volanul unei Tesla autonoma. Masina rula cu 130 km/h, pe o autostrada din California (Video)

Un sofer din California ar fi fost surprins dormind-dus la volanul unei masini Tesla Model 3 autonoma. Cel putin asa se intelege dintr-o filmare postata de un barbat din Florida pe contul personal de Twitter.

Descoperire incredibila intr-o padure din Neamt. Autoritatile au intervenit de urgenta

Echipa pirotehnica a ISU Neamt a descoperit, vineri, 11 proiectile in padurea Arinosu din comuna Ion Creanga, in timp ce desfasura o actiune de pregatire in teren. Purtatorul de cuvant al ISU.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )