Libnet.ro
UNICEF

20:45

VIDEO Aglomeratie la Ambulatoriul spitalului judetean Buzau. Regulile de distantare sociala, ignorate

Adevărul Adevărul,
VIDEO Aglomeratie la Ambulatoriul spitalului judetean Buzau. Regulile de distantare sociala, ignorate

Cei sapte angajati din Spitalul Judetean nu sunt singurii angajati din sistemul medical buzoian infectati cu COVID-19. Policlinica N. Titulescu a fost inchisa dupa ce un medic si un asistent au fost depistati cu coronavirus. De atunci, ambulatoriul spitalului judetean a fost luat cu asalt de pacienti. continuă pe Adevărul

Sapte cadre medicale din Spitalul Judetean Buzau, infectate cu coronavirus. Sectia ramane inchisa

Infectia cu noul coronavirus in sectia de Boli Interne a Spitalului Judetean Buzau s-a extins, ajungand si la personalul sanitar. Potrivit conducerii SJU, sapte cadre medicale au fost diagnosticate cu COVID-19.

Patru pacienti din Spitalul Judetean Buzau, infectati cu COVID-19. Judetul are 112 cazuri

Numarul infectarilor cu noul coronavirus in sectia de Boli Interne a Spitalului Judetean Buzau a ajuns la patru. Dupa confirmarea unei batrane de 87 de ani, care era internata in aceasta sectie de aproape o saptamana, au fost confirmati cu COVID-19 doi barbati si o femeie, cu varste intre 68 si 88 de ani.

Si bolnavi, si fara bani. De ce nu si-au primit salariile pe aprilie angajatii Spitalului Judetean Suceava

Cei peste 1. 200 de angajati ai Spitalului Judetean Suceava nu si-au primit, vineri, salariile pe luna aprilie pentru ca o parte dintre colegii lor de la serviciul de contabilitate au fost infectati cu COVID-19 si internati, motiv pentru care nu au putut procesa datele in sistem.

VIDEO Medic de la Dializa, infectat in timpul unei vizite in saloanele de la Boli Interne. Sectia spitalului din Buzau va fi redeschisa dupa dezinfectie

Sase angajati ai sectiei de boli interne a Spitalului Judetean Buzau si un medic nefrolog de la Dializa au fost confirmati cu COVID-19. Sectia a fost inchisa pentru dezinfectie insa luni isi reia activitatea. Acestia nu sunt singurii angajati din sistemul medical buzoian infectati cu COVID-19.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )