Libnet.ro
UNICEF

09:00

VIDEO Aglomeratie la Oscar: cel mai competitiv an din istorie

Adevărul Adevărul,
VIDEO Aglomeratie la Oscar: cel mai competitiv an din istorie

Anul 2013 este marcat pe plan cinematografic de cea mai competitiva cursa pentru Oscar din toate timpurile, potrivit revistei Variety, care afirma ca in aceasta perioada exista aproximativ 30 de candidati la premiile Academiei de film americane ce ar putea primi cel putin doua nominalizari fiecare. continuă pe Adevărul

VIDEO: Cum arata cel mai mare viaduct construit in Romania, pe autostrada Sibiu-Nadlac

Autostrada Sibiu-Nadlac va avea, la cativa km de orasul Sibiu, cel mai mare viaduct construit in Romania, cu o lungime de un km si o inaltime de peste 70 de metri, precum si primul tunel de autostrada cu o lungime de aproximativ 400 de metri, scrie.

Piata platinei se confrunta cu cel mai mare deficit din 1999

Cererea de platina va depasi oferta in acest an, iar deficitul va fi cel mai mare din 1999, generat de multe achizitii industriale si investitii, care vor compensa incetinirea consumului bijutierilor si al producatorilor de automobile, potrivit companiei britanice de metale pretioase Johnson Matthey Plc.

PDL: E cel mai criticat buget de catre toata lumea

PDL considera ca proiectul de buget pe 2014 este cel mai criticat de toata lumea si niciodata in istorie nu au fost critici atat de severe din partea mediului de afaceri, a declarat Andreea Paul, precizand ca in acest buget nu este prevazut niciun leu.

VIDEO FIFA a anuntat jucatorii nominalizati la Cel mai frumos gol al anului. Vezi golurile

Fanii vor alege prin vot cel mai frumos gol al anului 2013. Pe lista nominalizarilor sunt si doua reusite din 2012, care n-au mai apucat sa intre in concurs in 2012.

Cel mai nou album al lui Eminem, The Marshall Mathers LP 2, pe primul loc in topul Billboard 200

Cel mai recent album al raperului american Eminem, The Marshall Mathers LP 2 este, pentru a doua saptamana consecutiv, cel mai bine vandut material discografic de pe piata, fapt care l-a propulsat pe primul loc in topul muzical Billboard 200, noteaza Reuters.

Premierul prezinta bugetul: in 2014 vom avea cel mai mare PIB dupa Revolutie.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca Produsul Intern Brut al Romaniei din 2014 va fi cel mai mare dupa Revolutie. Am construit bugetul in discutiile cu FMI de la o prognoza de crestere de 1. 6 care a fost rectificata pana la 2. Ultimele date arata o crestere de 2. 7, cea mai mare crestere din ultimii ani. Aceasta crestere nu a fost realizata datorita Agriculturii. Agricultura a contribuit doar cu 1% din aceasta crestere. Inchidem o perioada de scadere a Romaniei. In 2014 vom avea cel .

Prima femeie diplomat din Romania este cel mai batran sofer de pe strazile Bucurestiului

A copilarit cu Regele Mihai, a fost prima romanca diplomat si a vazut intreaga lume. Acum, la 91 de ani, este cel mai batran sofer de pe strazile Capitalei. Picioarele nu o mai tin, merge doar cu baston, dar asta nu o opreste sa se aseze la volan.

Cel mai mare diamant portocaliu, vandut pe 36 milioane de dolari

Un diamant portocaliu de 14,82 de carate, cel mai mare de acest fel gasit vreodata, a fost vandut in 12 noiembrie, la o licitatie desfasurata in Geneva, pe un pret record de 32,6 milioane de franci elvetieni 36 de milioane de dolari).

Cel mai batran organism de pe Pamant a trait peste 500 de ani. A fost insa sacrificat in numele stiintei

Ming este o scoica si, conform oamenilor de stiinta, a fost cel mai batran animal de pe planeta. La ora efectuarii testelor avea 507 ani, anunta Daily Mail. A vazut cele doua Razboaie Mondiale, a.

Cel mai amplu spectacol-tribut realizat in memoria lui Michael Jackson va avea loc la Sala Palatului, in 2014

Cel mai amplu spectacol-tribut realizat in memoria lui Michael Jackson, Remember the time? A show to remember Michael Jackson feat. Mike Terrana va fi pus in scena pe 16 aprilie 2014, la Sala Palatului, din Bucuresti, fiind o simbioza a artelor menita sa onoreze viata si cariera Regelui Muzicii Pop, se arata in comunicatul organizatorilor Phoenix Entertainment.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )