Libnet.ro
UNICEF

06:45

Piata platinei se confrunta cu cel mai mare deficit din 1999

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Piata platinei se confrunta cu cel mai mare deficit din 1999

Cererea de platina va depasi oferta in acest an, iar deficitul va fi cel mai mare din 1999, generat de multe achizitii industriale si investitii, care vor compensa incetinirea consumului bijutierilor si al producatorilor de automobile, potrivit companiei britanice de metale pretioase Johnson Matthey Plc. continuă pe Ziarul Bursa

Cel mai mare diamant portocaliu din lume, vandut la licitatie cu 35,5 milioane dolari

Cel mai mare diamant portocaliu din lume, de 14,82 carate, a fost vandut la o licitatie la Geneva pentru 35,54 milioane dolari, potrivit AFP. Barbatul care a cumparat diamantul a parasit sala imediat, in apla.

SUA vor deveni cel mai mare producator de petrol din lume pana in 2015

Statele Unite vor deveni cel mai mare producator de petrol din lume pana in 2015, urmand ca in urmatoarele doua decenii sa se apropie de independenta energetica, datorita exploatarii zacamintelor de sist, potrivit Agentiei Internationale pentru Energie AIE), transmite Bloomberg.

SUA vor deveni cel mai mare producator de petrol din lume pana in 2015

Statele Unite vor devansa Rusia si vor deveni cel mai mare producator de petrol din lume pana in 2015. Iar in urmatorii 20 de ani SUA se vor apropia de independenta energetica, datorita exploatarii zacaminte.

VIDEO: Cum arata cel mai mare viaduct construit in Romania, pe autostrada Sibiu-Nadlac

Autostrada Sibiu-Nadlac va avea, la cativa km de orasul Sibiu, cel mai mare viaduct construit in Romania, cu o lungime de un km si o inaltime de peste 70 de metri, precum si primul tunel de autostrada cu o lungime de aproximativ 400 de metri, scrie.

Cati bani baga Immochan in cel mai mare centru comercial din Transilvania

Immochan, divizia imobiliara a grupului Auchan, a inceput luni, la Brasov, constructia centrului comercial Coresi, care va cuprinde 130 de magazine, 6. 000 de metri patrati pentru spatii de agrement si cel mai mare hypermarket Auchan din Transilvania.

Cum a devenit un fond american cel mai mare creditor al Ucrainei

Fondul american Franklin Templeton a devenit cel mai mare creditor al Ucrainei, dupa ce a acumulat titluri de stat cu o valoare nominala de 5 miliarde dolari, adoca 20% din obligatiunile guvernamentale ucrainiene aflate in circulatie pe plan extern,.

Cea mai mare banca din Rusia vrea sa concedieze 30.000 de angajati in urmatorii cinci ani

Sberbank, cea mai mare banca din Rusia, controlata de stat, intentioneaza sa concedieze 30. 000 de angajati, dintr-un total de 250. 000, si sa inchida peste 3. 600 de sucursale in urmatorii cinci ani pentru a.

Sberbank, cea mai mare banca din Rusia, vrea sa concedieze 30.000 de angajati in urmatorii 5 ani

Sberbank, cea mai mare banca din Rusia, controlata de stat, intentioneaza sa concedieze 30. 000 de angajati, dintr-un total de 250. Conducerea vizeaza inchiderea a peste 3. 600 de sucursale in urmatorii 5.

Cea mai mare banca din Rusia vrea sa concedieze 30.000 de angajati

Sberbank, cea mai mare banca din Rusia, controlata de stat, intentioneaza sa concedieze 30. 000 de angajati, dintr-un total de 250. 000, si sa inchida peste 3. 600 de sucursale in urmatorii cinci ani pentru a reduce costurile, scrie Mediafax .

Organizatia Mondiala a Sanatatii a decis: Cel mai CURAT spital din EUROPA se gaseste in Romania, Brasov

Cel mai curat spital din Europa se afla in Romania, la Brasov. Poate parea o fraza desprinsa dintr-un roman SF, dar nu este decat purul adevar. Meritul pentru premiul oferit spitalului Sf. Constantin din partea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )