Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Un aisberg cat un sfert din Tara Galilor se mai tine de un fir de ata. Acesta ar urma sa fie in Top 10 cele mai mari aisberguri

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Un aisberg cat un sfert din Tara Galilor se mai tine de un fir de ata. Acesta ar urma sa fie in Top 10 cele mai mari aisberguri

O ruptura in raftul de gheata din sectiunea Larsen C va elibera un aisberg cat un sfert din Tara Galilor si va schimba imaginea Peninsulei Antarcticii, sustin expertii, potrivitThe Guardian. Totodata, specialistii nu pot confirma daca ruptura este produsa de schimbarile climatice. continuă pe Hotnews

E simplu: L-au filat cu DOSUL! Cum a scapat GHITA din tara. Si cum il asteapta ministrul de Interne sa se intoarca...

Dupa mai bine de cinci luni de la disparitia fostului deputat Sebastian Ghita, ministrul de Interne, Carmen Dan, nu poate oferi un raspuns privind modul in care acesta a reusit sa iasa din tara, desi.

Schimbare radicala a vremii. Avertismentul meteorologilor pentru mai multe judete din tara, in urmatoarele ore

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, noi atentionari nowcasting Cod galben de averse si descarcari electrice valabile in ora urmatoare in localitati din judetele Maramures,.

Unul dintre cei mai mari ingineri din tara s-a stins din viata: Era un om cu sufletul frumos, devotata profesiei

Inginerul Daniela Bulancea, sefa Serviciului Comercial de la ENET Focsani a murit in noaptea de luni spre marti, veste care i-a surprins pe colegii din cadrul societatii in care aceasta lucra de la.

Magistratii de la cele 15 Curti de Apel din tara s-au raliat solicitarii sefilor tribunalelor care vor ca procurorii sa nu mai intervina in organizarea si functionarea instantelor

Sefii tribunalelor din Romania au emis o Declaratie de independenta prin care cer ca procurorii sa nu mai intervina in organizarea si functionarea instantelor judecatoresti. Gestul judecatorilor.

Andronic sustine ca s-a intalnit cu Ghita: Este un alt om. A fugit din tara pentru ca ii era frica

Dan Andronic a sustinut ca s-a intalnit cu Sebastian Ghita la Belgrad si ca acesta i s-a parut de nerecunoscut fata de ultima data cand l-a vazut, in decembrie. Andronic a mai afirmat .

Militar condamnat pe viata, eliberat din Penitenciarul Focsani. Mai avea de executat 99 de ani de inchisoare

Un militar care in 1996 a dezertat din unitatea in care efectua stagiul militar si a omorat doi politisti, fusese condamnat pe viata, dar a fost eliberat din Penitenciarul Focsani, potrivit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )