Libnet.ro
UNICEF

11:00

VIDEO: Allview E3 Sign, primul smartphone romanesc cu senzor de amprenta

România Liberă România Liberă,
VIDEO: Allview E3 Sign, primul smartphone romanesc cu senzor de amprenta

Allview a lansat la Barcelona modelul de lux X2 Pro Soul si alaturi de el a prezentat si primul smartphone romanesc cu senzor de amprenta - Allview E3 Sign, dezvaluire facuta chiar pe site-ul companiei www. allview. ro. continuă pe România Liberă

GALERIE FOTO: Cum arata primul smartphone romanesc de lux

Allview a lansat la Barcelona primul smartphone romanesc de lux, X2 Soul Pro. Vorbim de un telefon din categoria super slim, cu o grosime de doar 5,5 mm, construit integral dintr-un aliaj metalic bazat pe aluminiu si magneziu si acoperit cu sticla rezistenta la socuri si zgarieturi, se arata pe site-ul oficial al companiei allview. ro .

VIDEO: Zopo Touch, un smartphone cu senzor de lumina cu multiple functii multimedia

Zopo Touch este un smartphone middle range cu procesor pe patru nuclee si senzor de lumina rosie localizat in zona butonului tactil de home. Senzorul atentioneaza cand telefonul trece de la modul 4G la modul 3G, cand pierde semnalul de GPS sau cand primesti apel iar telefonul este setat pe silentios, potrivit site-ului companiei zopomobile. eu.

VIDEO: ZTE Grand S3, primul smartphone din lume care se deblocheaza prin scanarea retinei

ZTE Grand S3 este primul smartphone din lume care are sistemul Eyeprint ID, soft care-i permite sa se deblocheze prin scanarea retinei, potrivit gsmarena. com .

VIDEO: HTC VIVE, primul gadget pentru jocuri de tip Realitate Virtuala

HTC Vive este cel mai nou concept al companiei de smartphone-uri. Alaturi de compania de jocuri Valve, cunoscuta pentru jocurile Call to Action pe care s-a construit platforma Counter Strike, Quake 2 si Unreal Tournament, HTC a lansat la Barcelona conceptul Vive, potrivit itavisen. no.

MWC 2015 BlackBerry Leap este primul smartphone al canadienilor destinat tinerilor

In incercarea de a da dovada de flexibilitate cu creatiile sale recente, BlackBerry a anuntat la MWC 2015noul BlackBerry Leap destinat tinerilor. Fiind in continuare o companie axata intr-un mod vizibil pe solutii de business, oficialii BlackBerry nu se puteau trezi intr-o dimineata si sa lanseze un smartphone entry-level pentru varstnici sau adolescenti. Noul BlackBerry [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )