Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Ancheta Financial Times: Un zgarie-nori al lui Donald Trump din Toronto a fost finantat cu bani rusesti dubiosi

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ancheta Financial Times: Un zgarie-nori al lui Donald Trump din Toronto a fost finantat cu bani rusesti dubiosi

Zgarie-norul Trump International Hotel and Tower Toronto, situat in orasul canadian Toronto, a fost finantat cu bani rusesti dubiosi, a dezvaluit intr-o investigatie de amploare publicatia britanica Financial Times FT), scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

VIDEO Ancheta Financial Times: Un zgrie-nor al lui Donald Trump din Toronto a fost finantat cu bani rusesti dubiosi

Zgarie-norul Trump International Hotel and Tower Toronto, situat in orasul canadian Toronto, a fost finantat cu bani rusesti dubiosi, a dezvaluit intr-o investigatie de amploare publicatia britanica Financial Times FT), scrie Agerpres.

Proteste de amploare in Scotia fata de vizita lui Donald Trump: Ce mesaj a afisat un manifestant care a fentat masurile de securitate (VIDEO)

Un protest de amploare a avut loc sambata pe strazile din orasul scotian Edinburgh in contextul in care presedintele american Donald Trump a ajuns acolo pentru o vizita privata, informeaza BBC. Oamenii au.

Donald Trump, gafa dupa gafa, la intalnirea cu Regina Elisabeta a II-a: Ce gesturi a facut presedintele american(VIDEO)

Donald Trump a facut gafa dupa gafa la intalnirea cu regina Marii Britanii. Neobisnuit cu eticheta unei case regale, presedintele Statelor Unite a presarat intalnirea cu momente de.

VIDEO Presedintele SUA Donald Trump, primit de Regina Elisabeta a II-a

Presedintele SUA, Donald Trump, si sotia sa, Melania, au fost primiti de Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit la Castelul Windsor.

Proteste puternice la Londra in timpul vizitei lui Donald Trump. LIVE VIDEO

Protestatari au lansat vineri pe cerul Londrei, langa cladirea parlamentului britanic, un balon portocaliu de sase metri reprezentandu-l pe Donald Trump ca pe un bebelus in scutece, informeaza agentia de presa.

Summit cu scantei la Bruxelles: De ce a anulat Donald Trump intalnirea cu Klaus Iohannis (VIDEO)

Presedintele SUA Donald Trump si-a anulat, joi, intalnirile bilaterale pe care le avea programate in marja Summit-ului NATO, inclusiv pe cea cu presedintele Klaus Iohannis, din cauza contradictiilor dintre SUA.

Klaus Iohannis, intalnire bilaterala cu Donald Trump, la Bruxelles (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis va avea joi o intalnire bilaterala cu presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, potrivit unui anunt al Administratiei prezidentiale. intrevederea dintre cei.

Donald Trump si-a anulat toate intalnirile bilaterale de joi: Discutia dintre Klaus Iohannis si liderul de la Casa Alba nu va mai avea loc (VIDEO)

UPDATE: Presedintele american Donald Trump si-a anulat toate intalnirile bilaterale programate pentru joi. Astfel, intrevederea dintre Klaus Iohannis si liderul de la Casa Alba nu va mai avea.

Donald Trump a lansat un nou atac la adresa aliatilor din NATO / Agentia germana de presa DPA spune ca Trump a amenintat cu retragerea din Alianta, surse Reuters neaga informatia

Presedintele american Donald Trump a lansat joi un nou atac impotriva aliatilor din NATO, acuzand cheltuielile insuficiente pentru aparare si practicile comerciale europene, intr-o sesiune cu usile inchise a summitului Aliantei, scrie Reuters, care citeaza doua surse. UPDATE 12:44 Desi sursele Reuters neaga informatia, agentia germana de presa DPA si cea belgiana, Belga, afirma ca Donald Trump a amenintat cu iesirea din NATO daca Aliatii nu fac eforturi imediate pentru majorarea cheltuielilor militare, dupa cum scrie lesoir. be. UPDATE 12:36 Donald Trump le-a cerut aliatilor sa atinga obiectivul de alocare a 2% din PIB pentru aparare pe termen scurt, potrivit unei surse citate de Reuters. UPDATE 12:29 Trump nu a amenintat cu retragerea din NATO, in ciuda tonului aspru pe care l-a folosit, precizeaza Reuters, care citeaza doua surse din Alianta. UPDATE 12:26 Donald Trump si-a inasprit considerabil tonul in ce priveste cheltuielile pentru Aparare, nominalizand printre alte tari Germania si Spania.

ntlnirea Donald Trump-Vladimir Putin ramne programata,n pofida noilor tensiuni bilaterale

Intalnirea presedintelui SUA, Donald Trump, cu omologul sau rus, Vladimir Putin, se va desfasura conform programului stabilit, in pofida noilor tensiuni asociate ingerintelor ruse in scrutinul prezidential din Statele Unite, anunta Casa Alba, scrie Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )