Libnet.ro
UNICEF

11:30

VIDEO ANIS: Mai putine angajari din 2018 in firmele IT din Romania. Ne intoarcem cu 5-10 ani in urma

Hotnews Hotnews,
 VIDEO ANIS: Mai putine angajari din 2018 in firmele IT din Romania. Ne intoarcem cu 5-10 ani in urma

Recentele masuri fiscale mutarea contributiilor de la angajator la angajat si impozitul pe cifra de afaceri pentru firmele cu venituri sub 1 milion de euro) ar putea aduce scaderi de salarii in IT si mai putine angajari in 2018, este de parere presedintele Asociatiei Patronale a Industriei de Software si Servicii din Romania: Problema noastra nu este sa facem IT-stii asistati social, ci este despre cum facem ca un domeniu care aduce bani si faima Romaniei sa creasca mai departe. continuă pe Hotnews

Va mai amintiti de Edam, CEL MAI NEGRU bebelus din lume? Iata cum arata ACUM, la 4 ani. il mai recunoasteti?! (FOTO)

In 2013, un nou-nascut a devenit celebru in media deoarece era cel mai negru bebelus din lume, in 2017, Edam, copilul din Africa de Sud a implinit 4 ani, fotografiile lui ajungand din nou.

Inflatia a atins cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, a urcat in luna noiembrie la 3,23%, cel mai inalt nivel din august 2013, cand a fost 3,67%, in conditiile in care ouale s-a scumpit cu 29,2% in noiembrie fata de octombrie, potrivit Institutul National de Statistica INS).

Inflatia a atins cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, a urcat in luna noiembrie la 3,23%, cel mai inalt nivel din august 2013, cand a fost 3,67%, in conditiile in care ouale s-a scumpit cu 29,2% in noiembrie fata de octombrie, potrivit Institutul National de Statistica INS).

Cotatia petrolului Brent a urcat la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate

Cotatia petrolului Brent a urcat ieri la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate, in urma informatiilor ca o conducta importanta din Marea Nordului va fi inchisa timp de mai multe saptamani pentru reparatii, transmite MarketWatch.

Titlurile MedLife urca cu 1,41%, devenind cel mai rentabil emitent din BET

Cu doar doua zile de crestere in intervalul 29 noiembrie - 8 decembrie, actiunile MedLife M), a caror rentabilitate a fost, in perioada mentionata, de numai 1,41%, in raport cu moneda euro, devin titlurile cu cel mai bun comportament din indicele BET.

RBS: Avem tot mai putine sanse sa ajungem la un acord amiabil cu SUA, anul acesta

Sansele ca Royal Bank of Scotland Group Plc RBS) sa ajunga la un acord amiabil cu Departamentul de Justitie din SUA, anul acesta, pentru inchiderea unui caz de vanzare inselatoare a titlurilor garantate ipotecar, se diminueaza, conform directorului executiv al institutiei, Ross McEwan, citat de Bloomberg TV.

Predictii Bitdefender despre amenintarile cibernetice din 2018: Armele agentiilor de spionaj vor ajunge pe mana hackerilor, iar atacurile ransomware devin si mai agresive

Specialistii in securitate informatica de la Bitdefender anticipeaza ca, in 2018, numarul de vulnerabilitati dezvoltate de agentii guvernamentale care ajung pe mana raufacatorilor va creste, iar modul in care functioneaza ransomware, amenintare ce blocheaza accesul la datele utilizatorilor si le solicita bani, se va schimba fundamental. Pe langa ransomware, peisajul global al amenintarilor informatice va consta si din troieni bancari si mineri de moneda virtuala fisiere care folosesc puterea de procesare a calculatoarelor infectate ca sa genereze sume de bani),.

Schimbare la Raiffeisen Bank! Ce se intampla din 2018 cu portofoliul de produse oferite clientilor

Raiffeisen Bank nu va mai oferi, incepand de anul viitor, servicii de tranzactionare cu actiuni, titluri de stat si alte instrumente financiare intermediate pe piata bursiera, in numele si pentru.

USR cere demisia ministrului Transporturilor Felix Stroe pentru planificarea bugetului din 2018: Subfinanteaza grav santierele de autostrazi in curs de derulare

Deputatii USR Catalin Drula si Ionut Mosteanu cer demisia ministrului Transporturilor Felix Stroe care nu s-a prezentat, marti, la dezbaterile din comisiile de specialitate din Parlament pe Legea bugetului pentru anul 2018. Parlamentarii USR atrag atentia ca Bugetul Ministerului Transporturilor pentru 2018 subfinanteaza grav santierele de autostrazi in curs de derulare, dar si ca in comisiile de specialitate din Parlament amendamentele depuse nu au fost discutate.

O tara europeana interzice telefoanele mobile in scoli din 2018

Telefoanele mobile vor fi interzise in scoli si colegii incepand din anul scolar 2018, a anuntat ministrul Educatiei Nationale, Jean-Michel Blanquer. Este vorba de o promisiune de campanie a lui Emmanuel.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )