Libnet.ro
UNICEF

08:30

VIDEO Antrenat cu interlopii din tara, un mascat din Politia Romana isi masoara fortele cu unul dintre cei mai agresivi boxeri din Statele Unite

Adevărul Adevărul,
VIDEO Antrenat cu interlopii din tara, un mascat din Politia Romana isi masoara fortele cu unul dintre cei mai agresivi boxeri din Statele Unite

Mai sunt doar cateva ore pana cand pugilistul roman, Bogdan Dinu, se va lupta cu americanul Jarrell Miller, supranumit Big Baby, un boxer agresiv, care isi pune adversarii sub presiune permanent. 18 victorii si zero infrangeri la profesionisti este palmaresul buzoianului, care face parte din Serviciul pentru Actiuni Speciale al Politiei. continuă pe Adevărul

Politia Romana se inarmeaza precum James Bond pentru capturarea traficantilor la frontiera Uniunii Europene

Ambarcatiuni, autoturisme, echipamente electronice pentru detectare si control si caini de serviciu. Acestea sunt doar cateva dintre dotarile de care va beneficia Politia Romana pentru a putea veni de hac contrabandei de tutun.

Avertisment de la Politia Romana pentru toti soferii care dau flash-uri in trafic: Te-ai gandit la asta? Probabil nu

Politia Romana atentioneaza soferii, printr-o postare pe Facebook, ca obiceiul de a da flash-uri celorlalti participanti la trafic care circula din sens opus, pentru a-i atentiona ca urmeaza un radar, poate.

Piata leasingului financiar din tara noastra va creste cu 14%, in 2018

Piata leasingului financiar din tara noastra va creste, in acest an, cu 14%, fata de anul anterior, iar valoarea bunurilor finantate va ajunge la 2,5 miliarde euro, a afirmat, ieri, intr-o conferinta de specialitate, Mircea Cotiga, presedintele Industriei de Leasing al Asociatiei ALB Roma-nia.

FATA DE ANUL TRECUT Piata leasingului financiar din tara noastra va creste cu 14%, in 2018

Piata leasingului financiar din tara noastra va creste, in acest an, cu 14%, fata de anul anterior, iar valoarea bunurilor finantate va ajunge la 2,5 miliarde euro, a afirmat, ieri, intr-o conferinta de specialitate, Mircea Cotiga, presedintele Industriei de Leasing al Asociatiei ALB Roma-nia.

Jurnalul unui medic rezident, publicat pe Facebook de senatorul Adrian Wiener: Rezidentiatul din tara asta e o bataie de joc! n goana dupa bani, reputatie, functii, rezidentiatul a devenit un talmes-balmes din care ies medici doar cei norocosi

Rezidentiatul din tara asta e o bataie de joc! Am trecut prin rezidentiat ca printr-o masina de spalat. multi ne intrebam daca nu stiam mai multe cand am inceput. si majoritatea suntem siguri ca daca ne-ar fi lasat acasa 2 ani sa ne citim ghidurile si tratatele am fi iesit medici mai buni. chiar si asa cu 0 experienta clinica. Pentru ca experienta clinica e o bataie de joc. o gluma. - este un fragment din jurnalul unui medic rezident, publicat pe Facebook de senatorul USR Adrian Wiener, medic si membru al Comisiei de Sanatate din Senat.

Premiera mondiala. Veterinarii din tara noastra au facut o descoperire uriasa pentru eradicarea pestei porcine

Boala care a luat carnea de pe mesele a sute de mii de romani ar putea avea leac! Veterinarii din tara noastra au facut o descoperire uriasa pentru eradicarea pestei porcine, in premiera.

Atentie, soferi! Pe mai multe drumuri din tara ninge viscolit. Anuntul facut de Politie

Vreme de iarna in Prahova, la limita cu judetul Brasov. Politia anunta ca pe DN 1A ninge viscolit, vantul bate in rafale, iar pe carosabil deja s-a depus un strat de doi centimetri de zapada. Se.

E cod galben de vreme rea! Vant puternic, lapovita si ninsoare in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologiea emis, vineri, o noua avertizare nowcasting Cod galben de vant, lapovita si ninsoare, valabila in judete din zona Dobrogei. Potrivit sursei citate, pana.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ceata densa in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis, joi dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa, valabile in noua judete din Muntenia si Transilvania, in orele urmatoare. Conform Administratiei.

Subiectele zilei: Elevii de nota 10 la BAC au plecat din tara! La ceremonia organizata la Sectorul 1 au venit doar parintii sa ridice premiile; Legaturile bolnavicioase de la metrou. Metrorex plateste cu sute de mii de euro sindicatul care ameninta cu gr

Scandal international cu postliceale romanesti: Televiziunea publica din Suedia, ancheta despre asistente false din Romania. Sunt asistente false cu diplome si licente autentice. Asa incep jurnalistii de la televiziunea publica din Suedia. Confesiunea unui profesor: invatamantul nu e la pamant. Elevii mei imi dau motive in fiecare zi sa ma intorc cu nerabdare, cu pasiune la scoala. Sunt profesor, dar inainte de toate sunt.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )