Libnet.ro
UNICEF

09:31

VIDEO. Arafat, despre noile restrictii impuse

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Arafat, despre noile restrictii impuse

Guvernul a adoptat o hotarare si o ordonanta de urgenta care prevad noi masuri la nivel national pen. continuă pe România Liberă

Raed Arafat, despre noile restrictii: Purtarea mastii de protectie peste tot e una dintre cele mai eficiente masuri, daca va fi respectata

Purtarea mastii de protectie peste tot, chiar si in spatiile deschise, este masura care va duce cel mai mult la limitarea raspandirii noului coronavirus, a declarat, vineri, seful DSU Raed Arafat. Acesta a trecut in revista noile masuri de protectie si noile restrictii pe care Executivul le va adopta pentru a limita noile imbolnaviri COVID-19.

Ludovic Orban, anunt oficial despre noile restrictii. Amenzi usturatoare pentru cei care nu vor avea declaratia pe proprie raspundere

In contextul in care Romania a ajuns la un record negativ de 9. 714 cazuri de COVID-19, in ultimele 24 de ore, autoritatile s-au mobilizat si au stabilit noi restrictii pentru cetateni. Ludovic Orban a facut anuntul de care toata lumea se temea. Astfel, incepand de saptamana viitoare, cetatenii vor avea de respectat noi masuri de .

Raed Arafat, explicatii pentru noile restrictii impuse romanilor: Ne aflam intr-o situatie dificila

Dr. Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul de Interne si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a explicat, in cadrul unei conferinte de presa, noile restrictii impuse pe teritoriul Romaniei pentru limitarea raspandirii infectiei cu coronavirus.

Klaus Iohannis, despre noile restrictii: Asteptam rezultatele peste doua saptamani

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca noile masuri restrictive care urmeaza sa fie apli.

VIDEO Arafat, despre ordinul privind UPU: Legea nu permite sa nu mai primim oameni la Urgente, indiferent de situatie inainte de pandemie aveam mai multi oameni la UPU

Raed Arafat a revenit cu noi precizari asupra ordinului emis luni ca unitatile de primiri urgente sa preia toti pacientii adusi cu ambulantele, indiferent de situatia locurilor disponibile in spitale. Astfel, intr-un clip postat pe Facebook, Arafat spune ca nu este vorba de o presiune asupra medicilor si ca legea din Romania nu permite ca pacientii sa nu mai fie primiti la Urgente, indiferent de situatia grea. Arafat argumenteaza ca inainte de pandemie erau 12-13. 000 de oameni pe zi in UPU, iar in pandemie sunt 7.

Raed Arafat, anunt de ultima ora cu privire la noile restrictii. Ce trebuie sa stie toti romanii

Raed Arafat a anuntat in cursul zilei de astazi ce trebuie sa stie cetatenii cu privire la noile masuri de restrictie anuntate de Ludovic Orban in cursul serii de ieri. Acesta a mentionat care sunt masurile de preventie vitale si, de asemenea, a adus lamuriri referitoare la anumite restrictii care ar putea fi gresit intelese.

Calin Popescu Tariceanu, despre noile restrictii impuse de Guvern: Asta e planul? Sa distruga micul producator roman?

Dupa anuntarea noilor masuri de restrictie anti-COVID anuntate de Guvern, Calin Popescu Tariceanu a acuzat vineri Premierul si Presedintele ca saboteaza afacerile, micii producatori si inchid tot mai putin sectiile de votare pentru alegerile parlamentare: Pe scurt, inchid cam tot ce misca, mai putin sectiile de votare.

Arafat, despre numarul paturilor de la ATI: in unele zone suntem la limita, in altele s-au creat capacitati suplimentare, transferam bolnavi (VIDEO)

Vineri seara, secretarul de stat Raed Arafat a discutat despre noile masuri adoptate in timpul sedintei de Guvern din 5 noiembrie. Totodata, Arafat a explicat si cand am putea observa o scadere a numarului de.

Reactia neastepta a lui Alexandru Rafila cu privire la noile restrictii din Romania. Cu ce masura nu este de acord

Reprezentantul Romaniei la OMS se arata multumit de noile masuri de restrictie adoptate de autoritati pentru urmatoarele 30 de zile. Cu toate acestea, Alexandru Rafila pare a fi in dezacord cu una dintre acestea, afirmand ca va avea efecte negative asupra societatii. Romania, bilant negru al cazurilor de COVID-19 Tara noastra traveseaza una dintre cele .

De ce nu vom avea voie sa iesim din case dupa ora 23:00. Raed Arafat explica punct cu punct noile restrictii

Romania intra in carantina partiala, de luni, 9 noiembrie. Dupa ora 23. 00 se poate iesi din casa doar cu declaratie pe propria raspundere, scolile trec in regim online, magazinele se inchid mai devreme, iar masca sanitara devine obligatorie peste tot in Romania, in spatiile deschise. Seful DSU, Raed Arafat, a explicat intr-o conferinta de presa de ce au fost luate aceste masuri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )