Libnet.ro
UNICEF

08:15

Klaus Iohannis, despre noile restrictii: Asteptam rezultatele peste doua saptamani

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis, despre noile restrictii: Asteptam rezultatele peste doua saptamani

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca noile masuri restrictive care urmeaza sa fie apli. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban, anunt oficial despre noile restrictii. Amenzi usturatoare pentru cei care nu vor avea declaratia pe proprie raspundere

In contextul in care Romania a ajuns la un record negativ de 9. 714 cazuri de COVID-19, in ultimele 24 de ore, autoritatile s-au mobilizat si au stabilit noi restrictii pentru cetateni. Ludovic Orban a facut anuntul de care toata lumea se temea. Astfel, incepand de saptamana viitoare, cetatenii vor avea de respectat noi masuri de .

Raed Arafat, despre noile restrictii: Purtarea mastii de protectie peste tot e una dintre cele mai eficiente masuri, daca va fi respectata

Purtarea mastii de protectie peste tot, chiar si in spatiile deschise, este masura care va duce cel mai mult la limitarea raspandirii noului coronavirus, a declarat, vineri, seful DSU Raed Arafat. Acesta a trecut in revista noile masuri de protectie si noile restrictii pe care Executivul le va adopta pentru a limita noile imbolnaviri COVID-19.

Presedintele Klaus Iohannis anunta noi restrictii, decise la sedinta de Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a prezidat sedinta de Guvern de joi seara si a anuntat noi restrictii pe.

Klaus Iohannis, despre alegeri in pandemie: Este posibila organizarea in conditii de siguranta Democratia se garanteaza prin alegeri libere (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis prezideaza sedinta de Guvern din cursul serii de joi, 5 noiembrie. Seful statului a discutat si despre organizarea alegerilor parlamentare din data de 6 decembrie, in contextul.

Klaus Iohannis, despre participarea lui Alexandru Rafila la sedinta de la Cotroceni: Este reprezentantul nostru la OMS si in acea calitate a fost invitat, nu in calitate de candidat la alegerile parlamentare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a explicat, in conferinta de presa sustinuta marti, ca l-a convocat la sedinta de la Palatul Cotroceni si pe medicul Alexandru Rafila, pentru ca acesta este reprezentantul.

Ce spune Klaus Iohannis despre posibilitatea amanarii alegerilor la 10.000 de cazuri pe zi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat ca expertii nu recomanda acum amanarea alegerilor, dar nici la 10. 000 de cazuri.

Klaus Iohannis, despre atacul din Viena: Condamn cu tarie aceste acte de teroare. Romania este solidara cu Austria Reactiile liderilor europeni

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat, in noaptea de luni spre marti, in urma atacului armat comis la Viena. intr-un mesaj publicat pe Twitter, seful statului condamna actele atroce de teroare din.

Klaus Iohannis, despre testarea in masa din Slovacia: OMS nu recomanda testarea in masa, ci testarea in baza unei anchete epidemiologice, asa cum se intampla si la noi

Presedintele Klaus Iohannisa vorbit, marti, intr-o conferinta de presa de la Palatul Cotroceni, despre testarea in masa facuta in Slovacia. ,,Slovacia este singuratara care si-a propus.

Klaus Iohannis, despre redeschiderea unitatilor de invatamant: Exista analize care recomanda trecerea scolii in sistemul online (VIDEO)

Seful statului a discutat marti, in timpul conferintei de presa si despre o posibila redeschidere a unitatilor de invatamant, desi numarul cazurilor de COVID-19 este increstere. Reamintim ca in.

VIDEO. Arafat, despre noile restrictii impuse

Guvernul a adoptat o hotarare si o ordonanta de urgenta care prevad noi masuri la nivel national pen.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )