Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Atletico Madrid vs Betis 2-0 Llorente si Suarez aduc victoria echipei lui Simeone

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Atletico Madrid vs Betis 2-0 Llorente si Suarez aduc victoria echipei lui Simeone

Formatia Atletico Madrid a invins, sambata seara, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Betis Sevilla, intr-un meci din etapa a saptea a campionatului Spaniei. continuă pe Hotnews

VIDEO Masina de marcat goluri: Bayern Munchen - Atletico Madrid 4-0

Bayern Munchen a impresionat in recent incheiata editie a Champions League prin forta ofensiva. Campioana Germaniei si a Europei a debutat si in noul sezon din C1 la fel: i-a administrat lui Atletico Madrid grupare cunoscuta pentru disciplina defensiva) un 4-0 de toata frumusetea.

Champions League: Bayern Munchen a facut spectacol cu Atletico Madrid (4-0) Victorii pentru Liverpool si Manchester City (Rezultatele serii)

Bayern Munchen, detinatoarea trofeului, a inceput perfect noul sezon de Champions League. Bavarezii au castigat fara drept de apel, scor 4-0, partida disputata impotriva celor de la Atletico Madrid. Au mai obtinut victorii Liverpool, Manchester City, Atalanta si Olympiacos.

Bayern Munchen a umilit-o pe Atletico Madrid

Campioana Bayern Munchen a debutat in noua editie a Champions League cu o victorie categorica pe propriul teren impotriva unei foste finaliste.

VIDEO Real Madrid, victorie pe Camp Nou (3-1 vs Barcelona) Ansu Fati, cel mai tanar marcator intr-un El Clasico

Chiar daca ambele au pierdut in ultima etapa din La Liga, Barcelona si Real Madrid nu au dezamagit si au oferit un El Clasico spectaculos. Echipa antrenata de Zinedine Zidane s-a impus, scor 3-1, si a urcat pe prima pozitie in clasament, in timp ce echipa lui Ronald Koeman ramane pe locul 10.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,435 seconds )