Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Barbatul care a impuscat mortal un politist a fost externat si dus la penitenciar

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Barbatul care a impuscat mortal un politist a fost externat si dus la penitenciar

Marcel Ionel Lepa, cel care a impuscat mortal un politist, a fost externat din spital, joi dimineata, si dus la Penitenciarul din Timisoara. in cele doua zile in care a fost spitalizat, barbatul a refuzat sa manance pentru a nu fi nevoit sa ramana singur, in baie, cu politistii care il pazeau, potrivit medicilor. continuă pe Hotnews

VIDEO Barbatul care a impuscat mortal un politist a fost externat si dus la penitenciar / Victima sa va fi inmormantata astazi

Marcel Ionel Lepa, cel care a impuscat mortal un politist, a fost externat din spital, joi dimineata, si dus la Penitenciarul din Timisoara. in cele doua zile in care a fost spitalizat, barbatul a refuzat sa manance pentru a nu fi nevoit sa ramana singur, in baie, cu politistii care il pazeau, potrivit medicilor.

Mobilizare fara precedent in Timis pentru gasirea barbatului care a impuscat mortal un politist / Sute de politisti, jandarmi si membri ai trupelor speciale il cauta pe fugar

Alerta in Timis, unde este mobilizare maxima pentru gasirea barbatului care a impuscat mortal un politist. Potrivit presei locale, la cautarile din zona localitatii Izvin, participa luptatori SIAS veniti de la Bucuresti, trupe speciale din Timis, Arad si Caras Severin, precum si numerosi jandarmi.

UPDATE Ucigasul politistului din Timis a fost prins. Imaginea postata de MAI, imediat dupa ce politistii l-au capturat

Fugarul Marcel Ionel Lepa, care a impuscat mortal un politist din judetul Timis, a fost prins marti dimineata de catre oamenii legii, transmite Mediafax. Marcel Lepa, urmaritul international care a ucis duminica un politist, are un cazier cu zeci de talharii, o ucidere din culpa si a fost eliberat conditionat de trei ori.

Barbatul care l-a impuscat mortal pe politistul din Timis a fost prins

Fugarul Marcel Ionel Lepa, care a impuscat mortal un politist din judetul Timis, a fost prins marti dimineata de catre oamenii legii, transmite Mediafax.

VIDEO Ucigasul politistului din Timis a fost externat. Ce drepturi are de acum criminalul

Ionel Marcel Lepa, barbatul acuzat ca l-a ucis pe politistul Cristian Amariei, a fost externat joi dimineata din Spitalul Municipal, acolo unde a fost internat pentru o operatie de extragere a celor doua gloante care l-au nimerit in timpul operatiunii initiale de capturare.

VIDEO Ucigasul politistului din Timis a fost externat. A refuzat sa manance cat timp a stat in spital

Ionel Marcel Lepa, barbatul acuzat ca l-a ucis pe politistul Cristian Amariei, a fost externat joi dimineata din Spitalul Municipal, acolo unde a fost internat pentru o operatie de extragere a celor doua gloante care l-au nimerit in timpul operatiunii initiale de capturare.

Procurorii cer inchisoare pe viata pentru barbatul care a ucis un politist

Marcel Lepa, barbatul care l-a impuscat mortal pe politistul Cristian Amariei, a fost capturat de politisti, marti dimineata, in localitatea timiseana Remetea Mare, in urma activitatilor.

Politist impuscat mortal, in judetul Timis

Un politist de 43 de ani a fost impuscat mortal, ieri dupa-amiaza, pe raza localitatii timisene Izvin, in timp ce se afla intr-o misiune de prindere a unui talhar dat in urmarire nationala.

TRAGEDIE! A fost impuscat MORTAL la propria nunta...

O nunta s-a sfarsit tragic in Mexic, dupa ce mirele a fost impuscat mortal. BIETUL MIHAI CONSTANTINSCU! S-A iNTAMPLAT iN URMA CU CATEVA MINUTE! FANII AU AJUNS DEJA LA SPITAL! Imagini EMOTIONANTE Mai.

Avocatul Poporului cere verificari in cazul politistului impuscat mortal in Timis

Avocatul Poporului cere Politiei Romane sa comunice daca au fost dispuse verificari in cazul politistului din Timis impuscat mortal de un barbat urmarit si daca s-au constatat disfunctionalitati in organizarea misiunii. De asemene, IGPR ar trebui sa precizeze daca agentii de politie implicati in misiune au fost instruiti cu privire la obiectul misiunii, daca au fost informati in legatura cu gradul de periculozitate si daca au fost dotati corespunzator in vederea indeplinirii misiunii cu succes si in siguranta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )