Libnet.ro
UNICEF

07:00

VIDEO Batrana talharita in scara unui bloc din Timisoara Momentul atacului a fost filmat: femeia se lupta cu agresorul

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Batrana talharita in scara unui bloc din Timisoara Momentul atacului a fost filmat: femeia se lupta cu agresorul

O femeie de 78 de ani a fost talharita in scara unui bloc din Timisoara, de catre un tanar care i-a furat poseta si a reusit sa fuga. Momentul atacului a fost surprins de camerele video din imobil si arata cum batrana se lupta cu agresorul si alearga dupa el, dar nu reuseste sa il opreasca. continuă pe Hotnews

O batrana talharita in scara unui bloc din Timisoara se lupta cot la cot cu barbatul care i-a furat poseta (VIDEO)

Lupta unei pensionare de 78 de ani din Timisoaracare se lupta la baioneta cu talharul care i-a furat poseta a devenit virala pe Internet. Femeia a fost talharita chiar in scara blocului de un tanar c.

Descoperire bizara in scara unui bloc. Un locatar a filmat creatura care se plimba nestingherita de la o usa la alta - VIDEO

Locatarii unui bloc din comuna buzoiana Berca au avut parte de un musafir mai putin obisnuit. O vulpe a intrat la orele serii in scara blocului, unde a ramas pana dimineata.

Tanara care si-a abandonat copilul in scara unui bloc de locuit din Chisinau a fost identificata. Aceasta risca pana la doi ani de inchisoare

Tanara care si-a abandonat copilul, pe 23 ianuarie, in scara unui bloc de locuit din sectorul Buiucani din Chisinau, a fost identificata. Ea si-a recunoscut vina.

Judetul Constanta, sub cod galben de vant. Acoperisul unui bloc din Mangalia a fost luat pe sus - VIDEO

Acoperisul unui bloc din Mangalia a fost luat de vantul puternic. Bucati de lemn si tabla au ramas agatate in copacii din apropierea imobilului. Judetul Constanta este sub cod galben de vant puternic pana la ora 17.

VIDEO O vulpe a innoptat pe casa scarii unui bloc din comuna buzoiana Berca

Locatarii unui bloc din comuna buzoiana Berca au avut parte de un musafir mai putin obisnuit. O vulpe a intrat la orele serii in scara blocului, unde a ramas pana dimineata.

Acoperisul unui bloc din Mangalia, smuls de vantul puternic

Acoperisul unui bloc din Mangalia s-a desprins, luat de vant si a cazut in spatiul verde, ramanand agatat intr-un copac. Pompierii au intervenit pentru indepartarea tablei care putea rani pe cineva sau putea provoca stricaciuni si mai mari.

Un barbat si fiica sa de trei luni au cazut de la etajul 10 al unui bloc din Brasov

Echipajele SMURD au fost mobilizate in dimineata zilei de joi, 30 ianuarie, in preajma unui bloc de 10 etaje de pe strada Carpatilor din Brasov.

Tata si fiica de trei luni, cazuti de la etajul 10 al unui bloc

Tragedie la Brasov. Un barbat si fiica lui de doar trei luni au cazut de la etajul zece al unui bloc.

Tragedie la Brasov! Tata si copil, cazuti de la etajul 10 al unui bloc de pe strada Carpatilor

Doua persoane au cazut, in aceasta dimineata, de la etajul 10 al unui bloc Sunnyville) situat pe strada Carpatilor din municipiul Brasov. Incidentul a fost anuntatprin apel la 112. Este vorba despre .

UPDATE Tragedie in Brasov: Un barbat a cazut de la etajul 10 al unui bloc tinandu-si in brate fetita de doar cinci luni Sinuciderea, principala varianta a anchetatorilor

Un barbat in varsta de 37 de ani din Brasov s-a aruncat, joi dimineata, de la etajul 10 al unui bloc, tinandu-si in brate copila de cateva luni. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva, transmite Mediafax. Primele cercetari arata ca barbatul, din nu se stie ce motive, s-ar fi sinucis. 24 Procurorii fac cercetari legate de comiterea a doua infractiuni, una dintre ele fiind omor comis asupra unui membru de familie, iar cealalta ucidere din culpaUPDATE 14. 13 Barbatul care a sarit de la etajul 10, cu fetita sa de 5 luni in brate, a cazut pe un excavator. Operatorul utilajului spune ca nu a auzit nimic din cauza zgomotului. 24 Anchetatorii nu exclud nici varianta unui accident. in momentul producerii tragediei, in casa se aflau sotia barbatului si un alt copil de trei ani. Femeia este in stare de soc.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )