Libnet.ro
UNICEF

10:45

CEA MAI MARE ACHIZITIE DIN ISTORIA GRUPULUI FRANCEZ Tiffany, preluata de LVMH pe 16,2 miliarde de dolari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEA MAI MARE ACHIZITIE DIN ISTORIA GRUPULUI FRANCEZ Tiffany, preluata de LVMH pe 16,2 miliarde de dolari

Cel mai mare producator mondial de articole de lux, LVMH Group, proprietarul marcii Louis Vuitton, plateste 16,2 miliarde de dolari in numerar pentru cumpararea brandului american de bijuterii de lux Tiffany and Co. , conform Reuters. Achizitia este cea mai mare pe care a facut-o vreodata grupul francez. continuă pe Ziarul Bursa

Cea mai mare pensie din Romania: suma fabuloasa platita de Casa Nationala de Pensii Publice

Ai auzit din totdeauna de pensii speciale si sume fabuloase platite unei maini de pensionari, dar cea mai mare pensie platita in Romania pentru luna octombrie este socanta. Desi nu vom afla.

Care este cea mai mare pensie din Romania

Cea mai mare pensie publica platita in octombrie a fost de peste 33. 200 de lei brut, informeaza B1 TV. Aceasta suma a fost platita in sistemul public de stat, iar beneficiarul apartine de una din Casele.

Fotbal feminin: Samantha Kerr devine jucatoarea cu cel mai mare salariu din istorie, dupa transferul la Chelsea

Australianca Samantha Kerr va fi transferata la Chelsea in perioada de mercato din aceasta iarna si va deveni jucatoarea cu cel mai mare salariu din istoria fotbalului feminin, 480. 000 de euro brut pe an, informeaza lequipe. fr.

COSMIN NECULA: Dancila a obtinut cel mai prost scor din istoria PSD

Primarul municipiului Bacau, Cosmin Necula, exclus din PSD dupa ce a criticat in mod repetat politica Guvernului Dancila, a postat pe Facebook un mesaj extrem de dur la adresa sefilor din Partidul Social Democrat, dupa rezultatul celui de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale. El catalogheaza scorul obtinut de Dancila ca fiind cea mai mare rusine pentru PSD, situatia fiind de un penibil rasunator.

Adrian Nastase, avertisment catre PSD. Asta ar fi cea mai mare greseala

Adrian Nastase a reactionat pe blog dupa scandalul din PSD. Fostul premier scrie ca cea mai mare greseala pe care PSD ar putea sa o faca ar fi sa cada intr-un conflict intern. in plus, un congres in preaj.

Care este cea mai mare pensie acordata in octombrie 2019. Ce a facut batranul sa merite banii astia. Suma este uriasa

Pensiile sunt un subiect destul de sensibil pentru multi varstnici din Romania, cu atat mai mult cu cat o buna parte din aceste sume lunare pe care le incaseaza pensionarii nu ajung de multe unui trai de zi cu zi. Topul pensiilor din Romania Potrivit unui clasament al celor mai mari, respectiv al celor mai .

Cati copii are Maria Carneci. Eduard a facut-o pe artista cea mai fericita bunica din lume

Sotul Mariei Carneci, Romulus Petrescu, a incetat din viata, dupa ce s-a luptat mult timp cu o boala incurabila. Artista nu a vorbit prea des despre cel cu care a avut o relatie de 36 de ani. Cei doi au avut impreuna un baiat, pe Eduard, care le-a oferit doua nepotele. Eduard a facut-o pe .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cea mai mare infrangere pentru PSD la alegerile prezidentiale din toate timpurile

Diferenta inregistrata in turul 2 de scrutin la alegerile prezidentiale din 2019, 64,8% pentru Klaus Iohannis versus 35,2% pentru Viorica Dancila reprezinta cea mai grava.

Dancila, cel mai mic scor din istoria PSD la prezidentiale

Viorica Dancila a obtinut cel mai mic numar de voturi din istoria participarii PSD la alegerile prezidentiale. Ea a primit cu mai mult de jumatate mai putine voturi fata de cele obtinute de Ion Iliescu in 1992 si cu un milion si jumatate mai putine.

PE FONDUL PRODUCTIEI MARI DE ENERGIE HIDRO, Romania a avut, ieri, cea mai ieftina electricitate din regiune pe piata spot

Romania a avut, ieri, cea mai ieftina piata spot de energie electrica din regiune, pe fondul productiei mari de energie hidro, aratau datele Transelectrica si OPCOM, analizate de Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )