Libnet.ro
UNICEF

14:00

VIDEO Bucuria victoriei, nepretuita - Simona Halep si eliberarea demonilor interiori

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Bucuria victoriei, nepretuita - Simona Halep si eliberarea demonilor interiori

A pierdut primul set 4-6), dar nu a renuntat. L-a castigat categoric pe al doilea 6-1), iar cand Maria Sharapova si-a fortat inca o data norocul cu o sedere prelungita la vestiare ne aducem aminte de finala de la Roland Garros din 2014) a raspuns prin agresivitate pe teren. Simona Halep este in finala la Roma, insa ceea ce conteaza cel mai mult este atitudinea aratata impotriva Mashei. Intra in material pentru a vedea cum arata bucuria in stare pura, cateva secunde care sintetizeaza perfect batalia dusa pret de doua ore si 24 de minute intre minte, corp si demonii interiori. continuă pe Hotnews

LIVETEXT / VIDEO, ora 12.00: Simona Halep vs Naomi Osaka, in turul al doilea al turneului de la Roma

Simona Halep debuteaza la Roma, direct in turul secund, unde o intalneste pe japoneza Naomi Osaka, locul 21 in ierarhia mondiala.

VIDEO Este numarul 1! Simona Halep s-a calificat in semifinale la Roma si ramane lider mondial. Urmeaza Sarapova

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Roma, dupa ce a invins-o pe Caroline Garcia in doua seturi, scor 6-2, 6-3.

LIVETEXT / VIDEO: Simona Halep vs Naomi Osaka, in turul al doilea al turneului de la Roma

Simona Halep debuteaza la Roma, direct in turul secund, unde o intalneste pe japoneza Naomi Osaka, locul 21 in ierarhia mondiala.

Dulce razbunare! Simona Halep a demolat-o pe Naomi Osaka, in turul al doilea la Roma

Simona Halep a debutat la Roma, direct in turul secund, unde a intalnit-o pe japoneza Naomi Osaka, locul 21 in ierarhia mondiala.

Simona Halep s-a bucurat asa cum n-am mai vazut-o (video)

Vedeti mai jos cum a trait Simona Halep ultimul punct al meciului castigat contra Mariei Sharapova in semifinalele de la Roma.

VIDEO WTA Roma: Luptatoarea din Simona Halep (4-6, 6-1, 6-4 cu Maria Sharapova) - Liderul mondial, n finala pentru al doilea an consecutiv

Simona Halep a reusit sa o invinga pe Maria Sharapova pentru prima data pe zgura si pentru a doua oara consecutiv, dupa o partida absolut superba in semifinalele turneului Premier 5 de la Roma. A fost 4-6, 6-1, 6-4 pentru Halep, care obtinut astfel calificarea in ultimul act al competitiei pentru al doilea an consecutiv. Cele doua jucatoare au oferit un meci extrem de spectaculos, cu multe rasturnari de situatie au fost nu mai putin de 19 break-uri), invingatoarea fiind stabilita dupa doua ore si 26 de minute de joc.

VIDEO WTA Roma: Simona Halep, en-fanfare n optimi (6-1, 6-0 cu Naomi Osaka)/ Picioarele fermecate

Naomi Osaka a fost sparring partner-ul ideal pentru Simona Halep, sedinta de pregatire durand doar 59 de minute 6-1, 6-0). Picioarele Simonei s-au miscat incredibil, permitandu-i liderului mondial sa ajunga la aproape toate mingile si sa-i sape adversarei pas cu pas neincrederea in minte. A fost meciul perfect din punct de vedere tactic: a lovit cu mult topsin, a servit cu kick, a deplasat-o pe nipona scotand-o din zona de confort) si a jucat-o in mare parte pe rever, anihilandu-i principala arma - forehandul. Halep se califica in optimile turneului de la Roma Premier 5), faza a competitiei unde va da peste invingatoarea dintre Dona Vekic Croatia, 52 WTA) si Madison Keys SUA, 14 WTA).

VIDEO Simona Halep o invinge pe Maria Sarapova in trei seturi si va juca in finala turneului de la Roma!

Simona Halep a castigat partida cu Maria Sarapova din semifinalele turneului de la Roma, scor 4-6, 6-1, 6-4. Liderul mondial o va intalni duminica pe Elina Svitolina in ultimul act.

WTA Roma: Simona Halep vs Maria Sharapova (dupa ora 18:00)/ Halep: Mereu a fost greu contra ei

Semifinalele turneului Premier 5 de la Roma propun un meci cu un afis grozav: Simona Halep, liderul mondial, vs Maria Sharapova 40 WTA), castigatoare a cinci titluri de Grand Slam. Rusoaica are 7-1 la intalnirile directe, insa la ultima confruntare Halep i-a administrat o adevarata lectie Mariei: 6-2, 6-2, la Beijing, in 2017. Partida dintre cele doua jucatoare va avea loc sambata, dupa ora 18:00, putand fi urmarita in direct la Digi Sport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep, victorie fabuloasa cu Maria Sharapova. E in finala la Roma!

Meci fabulos in semifinalele de la Roma! Simona Halep a trecut de vechea ei rivala Maria Sharapova dupa un meci de aproape 2 ore si jumatate plin de intoarceri de scor si puncte spectaculoase. Simona Halep s-a.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )