Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO WTA Roma: Luptatoarea din Simona Halep (4-6, 6-1, 6-4 cu Maria Sharapova) - Liderul mondial, n finala pentru al doilea an consecutiv

Hotnews Hotnews,
 VIDEO WTA Roma: Luptatoarea din Simona Halep (4-6, 6-1, 6-4 cu Maria Sharapova) - Liderul mondial, n finala pentru al doilea an consecutiv

Simona Halep a reusit sa o invinga pe Maria Sharapova pentru prima data pe zgura si pentru a doua oara consecutiv, dupa o partida absolut superba in semifinalele turneului Premier 5 de la Roma. A fost 4-6, 6-1, 6-4 pentru Halep, care obtinut astfel calificarea in ultimul act al competitiei pentru al doilea an consecutiv. Cele doua jucatoare au oferit un meci extrem de spectaculos, cu multe rasturnari de situatie au fost nu mai putin de 19 break-uri), invingatoarea fiind stabilita dupa doua ore si 26 de minute de joc. continuă pe Hotnews

VIDEO WTA Roma: Simona Halep, en-fanfare n optimi (6-1, 6-0 cu Naomi Osaka)/ Picioarele fermecate

Naomi Osaka a fost sparring partner-ul ideal pentru Simona Halep, sedinta de pregatire durand doar 59 de minute 6-1, 6-0). Picioarele Simonei s-au miscat incredibil, permitandu-i liderului mondial sa ajunga la aproape toate mingile si sa-i sape adversarei pas cu pas neincrederea in minte. A fost meciul perfect din punct de vedere tactic: a lovit cu mult topsin, a servit cu kick, a deplasat-o pe nipona scotand-o din zona de confort) si a jucat-o in mare parte pe rever, anihilandu-i principala arma - forehandul. Halep se califica in optimile turneului de la Roma Premier 5), faza a competitiei unde va da peste invingatoarea dintre Dona Vekic Croatia, 52 WTA) si Madison Keys SUA, 14 WTA).

VIDEO WTA Roma: Caroline Wozniacki a ntregit tabloul sferturilor (victorie muncita cu Anastasija Sevastova)

Caroline Wozniacki a avut de tras in meciul cu Anastasija Sevastova, victoria conturandu-se dupa o partida de doua ore si 15 minute 6-2, 5-7, 6-3). Daneza a completat tabloul sferturilor de la Roma Premier 5), competitie unde Romania mai are o singura reprezentanta pe tabloul de simplu: Simona Halep duel cu Caroline Garcia pentru un loc in semifinale).

VIDEO Bucuria victoriei, nepretuita - Simona Halep si eliberarea demonilor interiori

A pierdut primul set 4-6), dar nu a renuntat. L-a castigat categoric pe al doilea 6-1), iar cand Maria Sharapova si-a fortat inca o data norocul cu o sedere prelungita la vestiare ne aducem aminte de finala de la Roland Garros din 2014) a raspuns prin agresivitate pe teren. Simona Halep este in finala la Roma, insa ceea ce conteaza cel mai mult este atitudinea aratata impotriva Mashei. Intra in material pentru a vedea cum arata bucuria in stare pura, cateva secunde care sintetizeaza perfect batalia dusa pret de doua ore si 24 de minute intre minte, corp si demonii interiori.

VIDEO WTA Roma: Elina Svitolina, prima finalista a competitiei (6-4, 6-3 cu Anett Kontaveit)

Elina Svitolina 4 WTA) va avea ocazia sa isi apare trofeul cucerit anul trecut la turneul Premier 5 de la Roma, dupa ce a invins-o in semifinale pe Anett Kontaveit Estonia, 26 WTA), revelatia editiei din acest an a competitiei din capitala Italiei. A fost 6-4, 6-3 pentru Svitolina, dupa o ora si 14 minute de joc.

VIDEO WTA Roma: Karolina Pliskova, nvinsa n turul doi de luptatoarea Maria Sakkari - Sportiva din Cehia a rupt cu racheta scaunul arbitrei dupa infrngere

Apele linistite sapa adanc: cunoscuta pentru calmul sau nordic, Karolina Pliskova a oferit faza zilei la turneul de la Roma. invinsa dupa un meci de lupta de Maria Sakkari Grecia, 42 WTA), Karolina si-a varsat nervii pe scaunul arbitrei, lovind de mai multe ori cu racheta in acesta, spre surprinderea intregii asistente. Se actualizeaza.

VIDEO Este numarul 1! Simona Halep s-a calificat in semifinale la Roma si ramane lider mondial. Urmeaza Sarapova

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Roma, dupa ce a invins-o pe Caroline Garcia in doua seturi, scor 6-2, 6-3.

Se stie prima finalista de la Roma. Cu cine va juca Simona Halep daca trece de Maria Sarapova

Turneul de la Roma a ajuns in faza semifinalelor, acolo unde va juca si Simona Halep contra rusoaicei Mariei Sarapova.

VIDEO WTA Roma: Elina Svitolina (campioana en-titre), prima semifinalista la Foro Italico (a nvins-o pe Angelique Kerber)

Invingatoare la Foro Italico in 2017, Elina Svitolina 4 WTA) si-a respectat statutul de favorita in disputa cu Angelique Kerber 12 WTA), jucatoarea din Ucraina castigand meritat in doua seturi 6-4, 6-4). Victoria o duce pe Elina in semifinale, dupa un meci de o ora si 26 de minute.

VIDEO WTA Roma: Karolina Pliskova, nvinsa n turul doi de Maria Sakkari - Sportiva din Cehia a rupt cu racheta scaunul arbitrei dupa infrngere

Apele linistite sapa adanc: cunoscuta pentru calmul sau nordic, Karolina Pliskova a oferit faza zilei la turneul de la Roma. invinsa dupa un meci de lupta de Maria Sakkari Grecia, 42 WTA), Karolina si-a varsat nervii pe scaunul arbitrei, lovind de mai multe ori cu racheta in acesta, spre surprinderea tuturor celor prezenti pe arena Pietrangeli. Desi a castigat primul set 6-3), sportiva din Cehia le-a cedat pe urmatoarele doua 6-3, 7-5).

VIDEO WTA Roma: Maria Sharapova, n semifinale dupa un meci thriller cu Jelena Ostapenko; Caroline Wozniacki, eliminata de Anett Kontaveit

Trei ore si 11 minute a durat meciul dintre Maria Sharapova si Jelena Ostapenko, o partida in care cele doua jucatoare au semanat cu doi pugilisti: si-au carat lovitura dupa lovitura, iar pana la urma invingatoare la puncte a iesit Masha: 6-76), 6-4, 7-5. Surpriza zilei a venit insa dintr-o alta disputa de pe tabloul feminin de simplu de la Roma: Anett Kontaveit a trecut in doua seturi, 6-3, 6-1, de Caroline Wozniacki locul doi mondial), obtinand la fel ca Sharapova) calificarea in semifinalele de la Foro Italico.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )