Libnet.ro
UNICEF

17:16

VIDEO Campania Fa ce face popa: mai multi preoti din Bucuresti doneaza sange de Vinerea Mare

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Campania Fa ce face popa: mai multi preoti din Bucuresti doneaza sange de Vinerea Mare

Mai multi preoti din Bucuresti au pornit o campanie sub deviza Fa ce face popa prin care incurajeaza donarea de sange. Preotii au donat astazi sange la Centrul de Transfuzie din Bucuresti unde au si filmat un scurt videoclip. Fata de alte tari UE, in Romania numarul donatorilor de sange este mai mic, mai putin de jumatate din cel necesar. Ultima mare criza de sange din spitalele romanesti a aparut in vara lui 2014. continuă pe Hotnews

VIDEO Campania Fa ce face popa: mai multi preoti catolici din Bucuresti doneaza sange de Vinerea Mare ortodoxa

Mai multi preoti catolici din Bucuresti au pornit o campanie sub deviza Fa ce face popa prin care incurajeaza donarea de sange. Preotii au donat astazi sange la Centrul de Transfuzie din Bucuresti unde au si filmat un scurt videoclip. Fata de alte tari UE, in Romania numarul donatorilor de sange este mai mic, mai putin de jumatate din cel necesar. Ultima mare criza de sange din spitalele romanesti a aparut in vara lui 2014.

Primaria Capitalei aloca mai multi bani pentru RATB

Regia Autonoma de Transport Bucuresti RATB) va primi, in 2015, mai multi bani de la Primaria Capitalei, in ciuda faptului cp bugetul municipalitatii este mai mic, informeaza Digi 24.

Big Brother la Mangalia. Cincizeci de camere video vor fi montate in cele mai importante zone din oras

Consiliul Local Mangalia a votat, marti, in cadrul unei sedinte ordinare, un proiect de hotarare privind realizarea unui sistem de supraveghere video, in oras si statiuni.

Vanzarile de PC-uri, la cel mai scazut nivel din 2009

Livrarile de calculatoare personale la nivel global s-au redus cu 6,7% in primul trimestru comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, la 68,5 milioane de unitati, marcand cel mai scazut nivel din 2009 pana in prezent, potrivit datelor IDC.

Livrarile de PC-uri au atins cel mai slab nivel din ultimii sase ani

In primele trei luni ale anului livarile mondiale de PC-uri au fost la cel mai mic nivel din 2009 incoace: 68,5 milioane unitati, arata datele IDC. In anii dinaintea crizei livrarile trimestriale depaseau si 90 milioane unitati. Lenovo si-a pastrat locul intai, cu aproape 20% din piata, iar HP este la mica distanta. Dell, Acer si Asus au completat top cinci.

Simona Halep a depasit-o pe Maria Sharapova. Locul doi pentru romanca intr-un top american a celor mai bune jucatoare din circuitul profesional

Jurnalistii de la Bleacher Report au clasat-o pe Simona Halep, locul 3 WTA, pe locul doi, iar pe Maria Sharapova, locul 2 WTA, pe locul 3, intr-un top a celor mai bune jucatoare din circuitul profesionist inaintea de.

Shell va cumpara BG cu 70 mld.$, cea mai mare tranzactie din industria petroliera in ultima decada

Compania petroliera Shell va cumpara grupul britanic BG pentru 70 de miliarde de dolari 47 miliarde de lire sterline), in cea mai mare tranzactie din industrie din ultimii zece ani, noua companie urmand sa depaseasca Chevron ca valoare de piata,.

Cea mai batrana persoana din lume A MURIT la 116 ani

La doar cateva zile dupa ce a devenit cea mai batrana persoana din lume, americanca Gertrude Weaver a murit. Weaver, nascuta in 1898 116 ani), a devenit cea mai batrana persoana din lume la 1.

Actiunile Banca Transilvania - cea mai mare crestere din BET

Titlurile Bancii Transilvania TLV) au inregistrat, in perioada 27 martie - 3 aprilie, o apreciere de 7,46%, fata de moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din indicele BET, dar si din indicele extins BET-XT, in conditiile in care acestia au avut evolutii negative.

Top 5 al celor mai piratate seriale din ultimele doua luni

Apropierea datei la care va fi difuzat primul episod din noul sezon al serialului Urzeala tronurilor a determinat o crestere spectaculoasa a pirateriei online. Episoadele serialului Urzeala tronurilor/ Game of.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )