Libnet.ro
UNICEF

22:15

VIDEO Cantareata Alexandra Stan a iesit din spital

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cantareata Alexandra Stan a iesit din spital

Cantareata Alexandra Stan a fost externata, vineri dupa-amiaza, din spitalul din Medgidia unde a fost internata la inceputul acestei saptamani, dupa ce a fost batuta de managerul ei, Marcel Prodan, anunta Mediafax. La iesirea din spital, cantareata a spus ca este bine, este slabita, dar vesela, precizand ca va merge sa stea cu parintii ei, iar primul lucru pe care vrea sa-l faca in momentul in care va ajunge acasa este sa isi stranga in brate bunica si sa stea cu nepoata ei. continuă pe Hotnews

Cantareata Alexandra Stan a iesit din spital

Cantareata Alexandra Stan a fost externata, vineri dupa-amiaza, din spitalul din Medgidia unde a fost internata la inceputul acestei saptamani, dupa ce a fost batuta de managerul ei, Marcel Prodan, anunta Mediafax. La iesirea din spital, cantareata a spus ca este bine, este slabita, dar vesela, precizand ca va merge sa stea cu parintii ei, iar primul lucru pe care vrea sa-l faca in momentul in care va ajunge acasa este sa isi stranga in brate bunica si sa stea cu nepoata ei.

VIDEO Cantareata Alexandra Stan, dupa ce si-a acuzat impresarul ca a batut-o: M-a fortat sa ma maturizez. Toata treaba asta m-a ajutat mai mult decat sa-mi faca rau

Cantareata Alexandra Stan, care a tinut prima pagina a ziarelor dupa ce si-a acuzat impresarul, Marcel Prodan, ca a batut-o, afirma acum ca l-a iertat pe acesta si experienta a ajutat-o sa se maturizeze.

Cantareata Alexandra Stan, dupa ce si-a acuzat impresarul ca a batut-o: M-a fortat sa ma maturizez. Toata treaba asta m-a ajutat mai mult decat sa-mi faca rau

Cantareata Alexandra Stan, care a tinut prima pagina a ziarelor dupa ce si-a acuzat impresarul, Marcel Prodan, ca a batut-o, afirma acum ca l-a iertat pe acesta si experienta a ajutat-o sa se maturizeze.

Cantareata Alexandra Stan a fost externata din Spitalul Medgidia, unde a fost internata la inceputul saptamanii

Cantareata Alexandra Stan a fost externata, vineri dupa-amiaza, din spitalul din Medgidia, unde a fost internata la inceputul acestei saptamani, dupa ce fusese batuta de managerul ei, Marcel .

Caru' cu Vedete: Alexandra Stan, snopita in bataie! Accidentul a fost o inventie! Managerul meu m-a batut pana m-a bagat in spital; Anna Lesko, soferita-sexy. Cum isi arata decolteul la volan; Ilie Nastase s-a insurat a patra oara!

O noua despartire in showbizz! O cantareata super-cunoscuta i-a spus Adio! producatorului ei dupa trei ani de amor!Au trait una dintre cele. Radu Mazare, personaj de carnaval. Uite cum vrea primarul Constantei sa promoveze litoralul romanesc. Incepand cu 6 iulie, statiunea Mamaia.

Alexandra Stan, declaratie surpinzatoare dupa ce a fost batuta de managerul ei: L-am iertat, stiu ca ii pare rau

Dupa ce a tinut prima pagina a ziarelor cu scandalul bataii primite in plina strada de la managerul ei, Marcel Prodan, Alexandra Stan loveste din nou cu o declaratie socanta.

Politicianul Remus Cernea este solidar cu Alexandra Stan

Deputatul Remus Cernea isi exprima solidaritatea fata de Alexandra Stan, intr-un mesaj postat marti dimineatape pagina sa de Facebook. Cantareata Alexandra Stan este internata in spital, dupa ce.

VIDEO Cazul Alexandra Stan a ajuns in presa internationala

Cazul Alexandrei Stan a ajuns si in presa internationala, care relateaza ca artista din Romania a fost agresata de impresarul ei. Cantareata este foarte cunoscuta pe piata muzicala internationala, in special datorita hitului Mr Saxobeat, care a ajuns numarul 1 in mai multe tari.

Alexandra Stan a depus plangere impotriva managerului ei, Marcel Prodan, sub acuzatia de santaj

Cantareata Alexandra Stan, a depus plangere penala la Parchetul Judecatoriei Constanta impotriva managerului ei, Marcel Prodan, care a batut-o sambata, pe marginea unui drum national din Constanta,.

EXCLUSIV VIDEO Planul ascuns al impresarului-bataus: a inlocuit-o pe Alexandra Stan cu o blonda din Ucraina

Marcel Prodan, managerul si producatorul Alexandrei Stan, avea un plan bine pus la punct sa o inlocuiasca pe solista care a cunoscut succesul international. A ales o ucraineanca blonda, supla, care seamana cu Alexandra Stan, i-a scris mai multe piese si a aparut in videoclipurile ei in acelasi rol de politist dur.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )