Libnet.ro
UNICEF

19:45

VIDEO. Cantaretul Robbie Williams a devenit din nou tata

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Cantaretul Robbie Williams a devenit din nou tata

Cantaretul Robbie Williams a devenit tatal unui baietel, dupa ce sotia sa, actrita Ayda Field, a nascut luni al doilea copil al cuplului, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

VIDEO Nastere in direct: Robbie Williams i-a cantat si i-a dansat sotiei in timp ce era in travaliu

Cantaretul englez Robbie Williams a devenit tata pentru a doua oara, dupa ce sotia lui, actrita Ayda Field, a nascut un baietel. Artistul a decis sa transmita nasterea in direct, publicand o serie de imagini si filmari in care danseaza si canta, in incercarea de a o inveseli pe sotia sa, relateaza The Independent.

Robbie Williams, tata pentru a doua oara

O noua bucurie pentru Robbie Williams! Cantaretul a devenit tata pentru a doua oara, dupa ce sotia lui a nascut, luni, un baietel.

VIDEO! Robbie Williams a facut show la spital in fata nevestei ce era in travaliu!

Robbie Williams si sotia lui Ayda Field au devenit ieri parintii unui baietel adus pe lume intr-o clinica din Los Angeles. Cum Ayda a preferat sa nasca pe cale naturala, travaliul a durat in jur de 24 ore. In toata aceasta perioada Robbie Williams a facut show in camera de spital a sotiei sale, cantand si dansand pe piesele sale.

Robbie Williams a dansat in sala de nasteri, in fata sotiei (VIDEO)

Robbie Williams a facut spectacol in sala de nasteri, in fata sotiei care urmea sa aduca pe lume al doilea copil al cuplului. Artistul britanic a dansat in fata sotiei pentru a o face sa uite de durerile de.

Teodor Melescanu: Romanii sunt profund dezbinati. Noul presedinte trebuie sa-i armonizeze din nou

Candidatul independent la prezidentiale Teodor Melescanu spune ca romanii sunt profund dezbinati, iar sarcina noului presedinte este sa-i armonizeze din nou si nu mearga pe aceeasi logica de.

Basescu spune din nou ca Ponta a fost ofiter acoperit SIE, dar nu arata dovezi

Victor Ponta a fost ofiter acoperit Serviciului de Informatii Externe in perioada 1997 - 2001, a declarat din nou, duminica, presedintele Traian Basescu, dupa ce a avut o intrevedere cu Elena Udrea intr-un.

Florin Dumitrescu va fi tata din nou

Dupa ce anul trecut, in luna iunie, au devenit pentru prima oara parinti, Florin Dumitrescu si sotia sa vor retrai in curand aceleasi emotii: chef-ul de la Hells Kitchen Iadul Bucatarilor va fi din nou tata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )