Libnet.ro
UNICEF

06:00

VIDEO! Robbie Williams a facut show la spital in fata nevestei ce era in travaliu!

ADPM ADPM,
VIDEO! Robbie Williams a facut show la spital in fata nevestei ce era in travaliu!

Robbie Williams si sotia lui Ayda Field au devenit ieri parintii unui baietel adus pe lume intr-o clinica din Los Angeles. Cum Ayda a preferat sa nasca pe cale naturala, travaliul a durat in jur de 24 ore. In toata aceasta perioada Robbie Williams a facut show in camera de spital a sotiei sale, cantand si dansand pe piesele sale. continuă pe ADPM

Robbie Williams a dansat in sala de nasteri, in fata sotiei (VIDEO)

Robbie Williams a facut spectacol in sala de nasteri, in fata sotiei care urmea sa aduca pe lume al doilea copil al cuplului. Artistul britanic a dansat in fata sotiei pentru a o face sa uite de durerile de.

VIDEO. Cantaretul Robbie Williams a devenit din nou tata

Cantaretul Robbie Williams a devenit tatal unui baietel, dupa ce sotia sa, actrita Ayda Field, a nascut luni al doilea copil al cuplului, informeaza Mediafax.

VIDEO Nastere in direct: Robbie Williams i-a cantat si i-a dansat sotiei in timp ce era in travaliu

Cantaretul englez Robbie Williams a devenit tata pentru a doua oara, dupa ce sotia lui, actrita Ayda Field, a nascut un baietel. Artistul a decis sa transmita nasterea in direct, publicand o serie de imagini si filmari in care danseaza si canta, in incercarea de a o inveseli pe sotia sa, relateaza The Independent.

Robbie Williams, tata pentru a doua oara

O noua bucurie pentru Robbie Williams! Cantaretul a devenit tata pentru a doua oara, dupa ce sotia lui a nascut, luni, un baietel.

VIDEO Serena Williams, moment de nervozitate maxima - Isi face praf racheta in semifinala cu Caroline Wozniacki

La scorul de 4-2 si 40-0 pentru Caroline Wozniacki in semifinala de la Turneul Campioanelor, Serena Williams a trimis o minge in fileu cu backhand-ul. In urmatoarea secunda, liderul mondial si-a facut praf racheta Wilson, spre uimirea intregii asistente de la Singapore.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )