Libnet.ro
UNICEF

10:15

VIDEO Care ar fi cea mai mare greseala, dupa 15 mai!

Adevărul Adevărul,
VIDEO Care ar fi cea mai mare greseala, dupa 15 mai!

Relaxarile masurilor de restrictie in Romania nu inseamna ca virusul nu mai prezinta un pericol sporit, avertizeaza reputatul epidemiolog Prof. Dr. Emilian Popovici, vicepresedintele Societatii Romane de Epidemiologie. continuă pe Adevărul

WhatsApp rezolva, in sfarsit, cea mai mare problema: ce o sa poti face in aplicatie

WhatsApp a reusit sa ajunga cea mai populara aplicatie de mesagerie, cu o medie de circa doua miliarde de utilizatori. Si acum tot recupereaza cu optiuni. Dupa dark mode si criptare, dar.

Care sunt motivele pentru care vom putea parasi localitatile, dupa 15 mai. Vezi integral masurile propuse MAI

Ministerul de Interne a oferit noi informatii despre masurile de prevenire si control a raspandirii noului coronavirus, propuse pentru a intra in vigoare incepand cu starea de alerta, din data de 15 mai.

Sondaj. Cea mai mare vulnerabilitate a Romaniei e sistemul medical, abia apoi vine coruptia

Aproape jumatate dintre cetatenii Romaniei considera ca sistemul de sanatate este slabiciunea cronic.

VIDEO Cum se vor comporta romanii dupa 15 mai, cand vor fi ridicate restrictiile din starea de urgenta? Sociologul Gelu Duminica, la intalnirea online deladistanta: Dupa 15 mai, alegerea este a noastra. Sper sa realizam cat de misto e viata si cat de pr

Dupa 15 mai, cand Romania iese din starea de urgenta si vor fi ridicate o serie de restrictii, este alegerea noastra ce se va intampla. Avem de ales intre a ne castiga libertatea sau a ne duce la cimitir, asa cum spunea Klaus Iohannis, a afirmat sociologul Gelu Duminica, invitat la o intalnire realizata deladistanta. El crede ca dupa 15 mai, pe termen foarte scurt, foarte multi romani vor continua sa ramana responsabili. Referindu-se la reluarea slujbelor cu enoriasii la biserica, sociologul afirma ca pentru foarte multi Biserica este ancora, ca intr-o perioada de criza este nevoie de multe ancore si ca va depinde foarte mult de modul in care Biserica Ortodoxa va sti sa gestioneze situatia.

Sondaj global. Guvernul, cea mai de incredere institutie pe timpul pandemiei

In contextul pandemiei de coronavirus, guvernul a devenit cea mai de incredere institutie, potrivit Barometrului Edelman 2020, un studiu realizat luna trecuta in 11 tari. Romania nu se numara printre statele prinse in cercetare. La nivel global, increderea in guvern 65%) a crescut cu 11 procente din ianuarie, ajungand pentru prima data institutia care se bucura de cea mai mare incredere.

Cea mai mare schimbare pentru toti cei care au cont si card bancar. S-a decis si se intampla intr-o ora

Anul acesta a venit si cu o veste buna pentru milioane de romani care au nevoie de conturile bancare. Conform unei ordonante de urgenta, ANAF trebuie sa se miste mai repede cand vine vorba.

VIDEO. Nelu Tataru, despre cum vom putea iesi din localitate dupa 15 mai

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, luni, ca dupa 15 mai se va putea iesi din localitate d.

VIDEO Mesajul viral al lui Alec Baldwin de la SNL: poate cea mai buna gluma despre Donald Trump

Cu aproximativ 500. 000 de vizualizari in 24 de ore de la publicare, mesajul lui Alec Baldwin din cea mai noua editie a Saturday Night Live SNL) a devenit viral. Din momentul in care a.

UPDATE Coronavirus: Rusia a devenit a doua cea mai afectata tara din lume ca numar de contaminari

Rusia, care a inregistrat de la inceputul epidemiei 232. 243 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, a devenit a doua cea mai afectata tara din lume dupa numarul de contaminari, potrivit bilantului realizat marti de AFP pornind de la datele oficiale.

MARCEL VELA: Masurile care vor fi aplicate dupa 15 mai vor fi publicate vineri seara sau sambata

Ministrul de Interne, Marcel Vela, anunta ca masurile care vor fi aplicate dupa 15 mai vor fi publicate fie vineri seara, fie sambata, pentru ca toti cei interesati sa le afle si sa le poata apoi implementa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )