Libnet.ro
UNICEF

27 Apr.

Sondaj. Cea mai mare vulnerabilitate a Romaniei e sistemul medical, abia apoi vine coruptia

România Liberă România Liberă,
Sondaj. Cea mai mare vulnerabilitate a Romaniei e sistemul medical, abia apoi vine coruptia

Aproape jumatate dintre cetatenii Romaniei considera ca sistemul de sanatate este slabiciunea cronic. continuă pe România Liberă

WhatsApp rezolva, in sfarsit, cea mai mare problema: ce o sa poti face in aplicatie

WhatsApp a reusit sa ajunga cea mai populara aplicatie de mesagerie, cu o medie de circa doua miliarde de utilizatori. Si acum tot recupereaza cu optiuni. Dupa dark mode si criptare, dar.

VIDEO Care ar fi cea mai mare greseala, dupa 15 mai!

Relaxarile masurilor de restrictie in Romania nu inseamna ca virusul nu mai prezinta un pericol sporit, avertizeaza reputatul epidemiolog Prof. Dr. Emilian Popovici, vicepresedintele Societatii Romane de Epidemiologie.

Sondaj global. Guvernul, cea mai de incredere institutie pe timpul pandemiei

In contextul pandemiei de coronavirus, guvernul a devenit cea mai de incredere institutie, potrivit Barometrului Edelman 2020, un studiu realizat luna trecuta in 11 tari. Romania nu se numara printre statele prinse in cercetare. La nivel global, increderea in guvern 65%) a crescut cu 11 procente din ianuarie, ajungand pentru prima data institutia care se bucura de cea mai mare incredere.

Cea mai mare schimbare pentru toti cei care au cont si card bancar. S-a decis si se intampla intr-o ora

Anul acesta a venit si cu o veste buna pentru milioane de romani care au nevoie de conturile bancare. Conform unei ordonante de urgenta, ANAF trebuie sa se miste mai repede cand vine vorba.

UPDATE Coronavirus: Rusia a devenit a doua cea mai afectata tara din lume ca numar de contaminari

Rusia, care a inregistrat de la inceputul epidemiei 232. 243 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, a devenit a doua cea mai afectata tara din lume dupa numarul de contaminari, potrivit bilantului realizat marti de AFP pornind de la datele oficiale.

VIDEO Mesajul viral al lui Alec Baldwin de la SNL: poate cea mai buna gluma despre Donald Trump

Cu aproximativ 500. 000 de vizualizari in 24 de ore de la publicare, mesajul lui Alec Baldwin din cea mai noua editie a Saturday Night Live SNL) a devenit viral. Din momentul in care a.

Cea mai batrana femeie din Romania a murit la 107 ani. Iata ulimele imagini in care apare varstnica (FOTO)

Cea mai batrana femeie din Romania, Maria Ana Morariu pe numele sau a murit sambata seara la varsta de 107 ani. Femeia era internata intr-un azil de batrani din Gherla, relateaza Cluj24. ro. Tanti Mitzi.

Iohannis: Europa trece prin cea mai dificila perioada de la al Doilea Razboi Mondial. Romania a dovedit ca este un partener de incredere

Presedintele Klaus Iohannis spune, cu ocazia Zilei Europei, ca batranul continent trece prin cea mai dificila perioada de la al Doilea Razboi Mondial, iar in confruntarea cu aceasta provocare fara precedent Romania a dovedit inca o data ca este un partener de incredere, fiind primul stat membru care gestioneaza constituirea unei rezerve strategice de echipamente medicale pentru intreaga Uniune.

Piata de capital din Romania a crescut cu 4,63% in aprilie, cel mai mare ritm de crestere lunara

Companiile listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB), incluse in indicele BET, au inregistrat o crestere de 4,63% in luna aprilie, comparativ cu luna martie, fiind cel mai cel mai mare ritm de crestere lunara de pana acum in acest an, potrivit raportului lunar publicat de BVB.

Gravidele nu au o probabilitate mai mare pentru forme severe de COVID-19

Femeile insarcinate nu prezinta o probabilitate mai mare de a dezvolta o forma severa de COVID-19 in comparatie cu alte femei, potrivit unui studiu preliminar realizat in Marea Britanie, dar tendinta este ca cele mai multe dintre gravidele care dezvolta astfel de forme ale bolii sa se afle in ultimele luni de sarcina, potrivit Agerpres care citeaza Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 27 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )