Libnet.ro
UNICEF

22:30

VIDEO. Nelu Tataru, despre cum vom putea iesi din localitate dupa 15 mai

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Nelu Tataru, despre cum vom putea iesi din localitate dupa 15 mai

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, luni, ca dupa 15 mai se va putea iesi din localitate d. continuă pe România Liberă

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, despre relaxarea restrictiilor: Trebuie sa fim precauti. Nu suntem intr-o scadere a cazurilor

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat sambata dimineata ca in acest moment personalul medical din Romania ramane in continuare expus infectarilor cu noul coronavirus. El a precizat care sunt ce.

Scapam de declaratia scrisa. Nelu Tataru: Putem iesi din localitate doar pentru motive intemeiate, ce pot fi declarate verbal

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat in timpul unei dezbateri in Parlament ca, dupa 15 mai, vom scapa de declaratia pe proprie raspundere, in varianta scrisa, atat pentru deplasarea in interiorul localitatii, cat si in afara acesteia. Tataru spune ca vom putea parasi localitateadoar din motive bine intemeiate, cum ar fi deplasarea la o proprietate, ingrijirea unor persoane sau participarea la evenimente restranse de familie.

Nelu Tataru: De pe 15 mai se poate iesi din localitate doar cu declaratie verbala si acte doveditoare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca dupa 15 mai se va putea iesi din localitate daca exista motive bine intemeiate, mentionand ca va fi o declaratie verbala insotita de documente, de exemplu un act de proprietate.

Ludovic Orban: Cel mai probabil nu vom putea da amenzi

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara, la Digi 24, ca autoritatile nu s-au decis inca in ceea ce priveste declaratia pe proprie raspundere dupa incheierea starii de urgenta, incepand cu 15 mai. Cu toate acestea, Nelu Tataru a sustinut azi ca declaratia va fi verbala, doar pentru deplasarile in afara localitatii.

Nelu Tataru, asteptat sa dea explicatii in Parlament despre lupta Guvernului cu pandemia de coronavirus

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, va fi audiat luni, in Camera Deputatilor, la ora Guvernului. Motivul chemarii lui Tataru in Parlament este explicarea masurilor luate de Cabnetul Orban pentru a combate coronavirusul.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Dupa 15 mai, in localitate se va circula fara declaratie pe proprie raspundere in afara localitatii se va circula doar avand motive serioase (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni ca, dupa 15 mai, in localitate se va circula fara declaratie pe proprie raspundere, iar in afaralocalitatii doar cu motive serioase, destinatia.

Tataru, despre Euthyrox: A fost adus acelasi stoc ca inainte de pandemie. Am cerut cresterea productiei cu 20 la suta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, luni, ca a cerut cresterea productiei de Euthurox cu 20 la suta, dupa ce foarte multi pacienti s-au plans ca acest medicament esential pentru romanii care au afectiuni tiroidiene lipseste din farmacii, potrivit Mediafax.

Tataru, despre decizia CCR: Degeaba dam noi niste reguli, degeaba le punem sa le respecte, daca celor care nu le respecta nu li se intampla nimic

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca amenzile aplicate celor care nu au respectat regulile impuse prin ordonantele militare ii ajuta pe specialistii in medicina ca munca lor sa nu fie in zadar, afirmand ca decizia Curtii Constitutionale afecteaza respectarea regulilor de distantare sociala.

NELU TATARU, MINISTRUL SANATATII: Sistemul medical sufera de 30 de ani

Cu 260. 000 de testari, pana in prezent, 11. 000 de teste zilnice, 75 de cazuri la 100. 000 de locuitori si doar 6 decese la suta de mii de locuitori, ne situam la un nivel satisfacator in lupta impotriva raspandirii Sars-Cov 2 a declarat Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, in Camera Deputatilor la dezbaterea Ora Guvernului, cu tema Criza de sanatate publica declansata de epidemia cu noul coronavirus.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Trebuie sa fim precauti. Nu suntem intr-o scadere a cazurilor

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a declarat, sambata, ca numarul cazurilor de COVID-19 nu este in scadere in Romania si ca cetatenii trebie sa fie precauti in continuare. Tataru a subliniat ca personalul medical din Romania este in continuare expus infectarilor cu noul coronavirus.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2563 seconds )