Libnet.ro
UNICEF

15:00

VIDEO. Care au fost cele mai vizualizate videoclipuri romanesti pe Youtube

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Care au fost cele mai vizualizate videoclipuri romanesti pe Youtube

Cele mai vizionate videoclipuri muzicale romanesti in 2015 pe Youtube le apartin Deliei, formatiei Carlas Dreams si Ruby, conform unei statistici a Google, data publicitatii miercuri. Astfel, piesa Cum ne noi, interpretata de Carlas Dreams feat. Delia, a strans peste 33,3 milioane de vizualizari in 2015. continuă pe România Liberă

VIDEO Care au fost cele mai populare video-uri pe YouTube in lume - Pe locul 1 este un clip cu dansatori ce a depasit 110 milioane de vizualizari

YouTube a publicat clasamentul celor mai vizionate zece clipuri ale anului 2015 pe plan mondial, toate cele care au intrat in top avand peste 30 miliioane de views. Locul intai este adjudecat de un clip cu dansatori care a fost vizionat de 115 milioane de ori, iar pe locul doi este o reclama, cu 83 milioane views.

Cele mai bune aplicatii si jocuri pentru Android: Microsoft Word e in top

Spre final de an, Google ne spune care au fost cele mai bune si populare jocuri si aplicatii. Surprinzator sau nu), Microsoft e in top.

Ultima saptamana inainte de anticipata decizie istorica a Fed. Pietele sunt tot dependente de bani ieftini. Care sunt cele mai vulnerabile tari

Calmul de dinaintea furtunii? Urmeaza saptamana moarta ce precede ridicarea dobanzilor de catre Rezerva Federala americana pentru prima data dupa iunie 2006, adica dupa noua ani si jumatate, scrie Reuters.

Ultima saptamana inainte de anticipata decizie istorica a FED. Pietele sunt tot dependente de bani ieftini. Care sunt cele mai vulnerabile tari

Calmul de dinaintea furtunii? Urmeaza saptamana moarta ce precede ridicarea dobanzilor de catre Rezerva Federala americana pentru prima data dupa iunie 2006, adica dupa noua ani si jumatate, scrie Reuters.

La ce s-au uitat romanii pe YouTube in 2015: cele mai populare video-uri

Era si timpul pentru o retrospectiva a celor mai vizionate filmulete de pe YouTube in 2015. Satira, animatii, umor. Cam acestea ar fi elementele care au stat la baza viralizarii diverselor video-uri, cel putin in Romania. Umorul a fost cheia viralizarii pe YouTube in Romania anul acesta. Cele mai multe dintre video-urile din top folosesc [] .

Cele mai populare aplicatii de chat: de la Yahoo pana la Facebook Messenger

Cu aplicatiile actuale de mesagerie instant comunicarea in timp real cu oricine, cu poze, video si text a devenit mai usoara ca niciodata. Si acestea sunt cele mai bune sase, de la companii precum Facebook, Yahoo sau Google.

Cele mai puternice procesoare, supuse unor teste

Un site din China ne ofera primele rezultate ale unui test in care au fost implicate cele mai puternice procesoare din prezent. Piata procesoarelor, in prezent, este dominata de trei mari companii: Samsung, Apple si Qualcomm. Dispozitivele produse de catre acestea sunt probabil cele mai puternice de pe piata, iar un site din Chinaa efectuat [] .

Un fost prefect este dispus sa reabiliteze pe banii sai cele mai vechi ceasuri care se ghideaza dupa soare din Bistrita

Dupa ce a construit doua cadrane solare chiar in propria ograda, Damaschin Berende, un bistritean de 50 de ani, este dispus sa reabiliteze pe banii sai cele mai vechi ceasuri care se ghideaza dupa soare din oras. Cele doua sunt situate, culmea, pe doua biserici simbol ale orasului.

Cele mai frumoase cladiri din Chisinau

In capitala Republicii Moldova se gasesc nenumarate monumente istorice si cladiri care merita atentia localnicilor si a turistilor. Cele mai frumoase cladiri din Chisinau au fost construite la inceputul secolului XX si au devenit ulterior sedii ale unor institutii importante. Astfel, printre cele mai frumoase cladiri se afla Sala cu Oga, Circul, Casa Herta si Muzeul National de Istorie.

Cele mai bune jocuri lansate in 2015

Anul 2015 ne-a oferit o multime de jocuri interesante, iar cele de mai jos sunt doar zece dintre preferatele noastre. Dupa cum era de asteptat, anul 2015 a fost dominat de remake-uri si de continuari ale unor serii extrem de cunoscute. Chiar si asa, dezvoltatorii s-au intrecut pe ei insisi, reusind sa creeze jocuri extrem [] .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2327 seconds )