Libnet.ro
UNICEF

13:30

La ce s-au uitat romanii pe YouTube in 2015: cele mai populare video-uri

Playtech Playtech,
La ce s-au uitat romanii pe YouTube in 2015: cele mai populare video-uri

Era si timpul pentru o retrospectiva a celor mai vizionate filmulete de pe YouTube in 2015. Satira, animatii, umor. Cam acestea ar fi elementele care au stat la baza viralizarii diverselor video-uri, cel putin in Romania. Umorul a fost cheia viralizarii pe YouTube in Romania anul acesta. Cele mai multe dintre video-urile din top folosesc [] . continuă pe Playtech

VIDEO La ce s-au uitat romanii pe YouTube in 2015 - De la Da-te-n sarbatoarea mea, pana la RObotzi si Zmenta

Google prezinta lista celor mai populare video-uri de pe YouTube in Romania in 2015. Satira cu ritm, animatie si jocuri populare, acestea sunt cateva dintre elementele care stau la baza viralizarii in 2015 pe YouTube in Romania. Creatiile romanesti sunt cele care tin capul de afis atunci cand vorbim de consum de muzica pe YouTube in 2015.

Cele mai bune jocuri lansate in 2015

Anul 2015 ne-a oferit o multime de jocuri interesante, iar cele de mai jos sunt doar zece dintre preferatele noastre. Dupa cum era de asteptat, anul 2015 a fost dominat de remake-uri si de continuari ale unor serii extrem de cunoscute. Chiar si asa, dezvoltatorii s-au intrecut pe ei insisi, reusind sa creeze jocuri extrem [] .

Cele mai puternice procesoare, supuse unor teste

Un site din China ne ofera primele rezultate ale unui test in care au fost implicate cele mai puternice procesoare din prezent. Piata procesoarelor, in prezent, este dominata de trei mari companii: Samsung, Apple si Qualcomm. Dispozitivele produse de catre acestea sunt probabil cele mai puternice de pe piata, iar un site din Chinaa efectuat [] .

Cele mai mari amenintari cibernetice din 2016

Blocarea Mac-urilor cu ransomware sipublicarea detaliilor personale pe internet sunt doar cateva dintre numeroasele amenintari cu care ne vom confrunta. in anul 2016 se pare ca vom avea de-a face cu atacuri cu un grad ridicat de complexitate si infractori interesati sa castige cat mai mult din infractiunile comise. Astfel, am putea observa ocrestere a incidentei [] .

Cele mai bune alternative la Google Play cu aplicatii gratuite de Android

Ar fi de preferat sa evitati magazinele virtuale care promit aplicatii gratuite, dar exista foarte multe alternative la Google Play complet legale si fara riscuri. Numeroase studii au demonstrat ca majoritatea riscurilor de securitate la care va expuneti in momentul in care folositi un smartphone cu Android sunt rezultate din accesarea unor magazine virtuale diferite [] .

VIDEO. Care au fost cele mai vizualizate videoclipuri romanesti pe Youtube

Cele mai vizionate videoclipuri muzicale romanesti in 2015 pe Youtube le apartin Deliei, formatiei Carlas Dreams si Ruby, conform unei statistici a Google, data publicitatii miercuri. Astfel, piesa Cum ne noi, interpretata de Carlas Dreams feat. Delia, a strans peste 33,3 milioane de vizualizari in 2015.

Forbes: Topul muzicienilor cu cele mai mari venituri in 2015

Cantareata pop americana Katy Perry ocupa prima pozitie in topul muzicienilor cu cele mai mari venituri in 2015, potrivit unui clasament intocmit anual de revista Forbes, informeaza site-ul bbc. com, citat de Mediafax.

Ziua eMAG: cele mai bune reduceri la televizoare

Ziua eMAG vine astazi cu reduceri importante la o gama variata de produse, dar si cu numeroase carduri cadou. Pe 7 decembrie 2015, cei de la eMAG aniverseaza nu mai putin de 14 ani de la infiintarea companiei, ocazie cu care ofera clientilor reduceri considerabile la produsele sale. Dupa cum era de asteptat, oferta celor [] .

Cele mai populare aplicatii de chat: de la Yahoo pana la Facebook Messenger

Cu aplicatiile actuale de mesagerie instant comunicarea in timp real cu oricine, cu poze, video si text a devenit mai usoara ca niciodata. Si acestea sunt cele mai bune sase, de la companii precum Facebook, Yahoo sau Google.

Cele mai bune condimente pentru carnea de pui: amestecuri care dau un gust divin preparatelor si trei marinate delicioase propuse de Jamie Oliver

Cele mai bune condimente pentru carnea de pui. Prepararea carnii de pui se regaseste in orice carte de bucate, fiind extrem de simplu de pregatit. Fie ca alegeti sa o gatiti la cuptor, fie la gratar, condimentele sunt esentiale pentru un preparat desavarsit, chiar si pentru cei mai putin priceputi in bucatarie. Iar puiul se imbina perfect cu o gama larga de mirodenii. Va prezentam, asadar, cele mai bune condimente pentru carnea de pui.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )