Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

VIDEO Cea mai bine informata fiinta din cabinetul premierului Marii Britanii. Povestea celebrului motan Larry

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cea mai bine informata fiinta din cabinetul premierului Marii Britanii. Povestea celebrului motan Larry

Una dintre cele mai faimoase si mediatizate feline de pe glob este motanul Larry, un maidanez care locuieste de vreo 7 ani la resedinta premierului Marii Britanii, pe Downing Street, la numarul 10. Are pagina de Facebook si Twitter si iese cand pofteste din biroul Theresei May. continuă pe Adevărul

Cea mai mare partie de schi din Moldova ar putea fi inaugurata in aceasta iarna, dupa aproape un deceniu de la inceperea lucrarilor

Partia de la Campulung Moldovenesc, judetul Suceava, a fost finalizata. Primaria din aceasta localitate urmeaza sa primeasca suma de 4,3 milioane de lei pentru a deconta ultimele lucrari realizate. Mai lipseste receptia finala si omologarea pentru ca cea mai mare partie din Moldova sa poata fi umpluta din schiori. Autoritatile locale spera ca in aceasta iarna sa inaugureze partia.

E cea mai vanduta masina de lux din lume. In 2017 a stabilit un nou record de vanzari

Mercedes ramane in continuare cel mai mare producator premium din industria auto. Compania germana a reusit sa livreze in perioada ianuarie - decembrie 2017 nu mai putin de 2. 344 automobile.

Ponta: Cea mai mare cearta cu Dragnea am avut-o cand am refuzat sa-l pun ministru la Interne. Biata Carmen Dan, secretara de scoala de Videle... (VIDEO)

Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, ca a avut cea mai mare cearta cu Liviu Dragnea, in vremurile bune, cand a refuzat sa-l puna pe acesta Ministru de Interne. E un minister de.

Niculae Badalau: Nu pot eu sa analizez activitatea presedintelui partidului Liviu Dragnea, dar e loc de mult mai bine

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a afirmat luni seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv al partidului, ca e loc de mai bine in activitatea conducerii PSD.

Cristina Neagu, votata de fanii handbalului drept cea mai buna jucatoare din lume

Noua distinctie pentru Cristina Neagu! De trei premiata ca cea mai buna jucatoare din lume, de 5 cea mai buna din Romania, acum aceasta a fost votata drept cea mai buna jucatoare din lume intr-o.

Kira Hagi, desemnata Cea mai buna actrita la Actors Awards

Fiica lui Hagi este o viitoare stea a Hollywood-ului. Kira a fost desemnata Cea mai buna actrita la Actors Awards, o competitie internationala care recompenseaza actorii de.

WOW! Cea mai frumoasa POLITISTA din Romania a pozat SUPER SEXY! (IMAGINI INTERZISE MINORILOR)

Luiza Ciuclea, in varsta de 26 de ani, care este agent in cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Dorohoi, este considerata cea mai frumoasa femeie din Romania care lucreaza in acest.

WOW! Cea mai frumoasa POLITISTA din Romania a pozat SUPER SEXY! (IMAGINI INTERZISE CARDIACILOR)

Luiza Ciuclea, in varsta de 26 de ani, care este agent in cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Dorohoi, este considerata cea mai frumoasa femeie din Romania care lucreaza in acest.

Cum faci cea mai buna ciorba de zarzavat, preparatul care spala grasimea depusa de sarbatori. Secretul mancarii delicioase

Detoxifierea dupa mesele copioase de sarbatori, bogate in grasimi si prajeli, este la indemana oricui. Exista remedii naturale care fac minuni in caz de greata, balonare, indigestie si care stimuleaza tranzitul intestinal. O ciorba acra de zarzavat este cea mai sanatoasa varianta.

Ponta: Cea mai mare cearta cu Dragnea am avut-o cand am refuzat sa-l pun ministru la Interne. Biata Carmen Dan, secretara de scoala de Videle...

Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, ca a avut cea mai mare cearta cu Liviu Dragnea, in vremurile bune, cand a refuzat sa-l puna pe acesta Ministru de Interne. Fostul premier a sustinut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )