Libnet.ro
UNICEF

22:45

VIDEO Cea mai mare asociatie a IT-istelor din Polonia cauta colaboratori in Romania

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cea mai mare asociatie a IT-istelor din Polonia cauta colaboratori in Romania

Cea mai mare asociatie a femeilor din domeniul IT din Polonia vrea sa colaboreze cu ONG-uri romanesti. Geek Girls Carrots organizeaza evenimente precum meetup-uri, workshop-uri sau cursuri dedicate celor din industria de tehnologie in orase din toata lumea. continuă pe Hotnews

Vremea in weekend. Vesti noi de la meteo! Se va incalzi usor in cea mai mare parte a tarii

Vremea se va incalzi usor in cea mai mare parte a tarii. in vest si nord-vest vor fi temporar innorari si pe arii restranse ploi slabe, in timp ce in restul teritoriului cerul va fi variabil spre senin.

Victor Juc: Scenariul alegerilor anticipate este unul cu cea mai mare probabilitate de realizare

Scenariul privind organizarea unor alegeri parlamentare anticipate este unul cu cea mai mare probabilitate de realizare. Dupa acesta urmeaza, cu probabilitate mai mica, formarea unei coalitii de guvernare dintre Partidul Socialistilor si blocul politic ACUM. De aceasta parere este vicedirectorul Institutului de Cercetari Juridice, Politice si Sociologice, Victor Juc, transmite IPN.

Revenire spectaculoasa in business. Angajatii fabricii de condimente din Alba Iulia distrusa in incendiul devastator au reluat cea mai mare parte a activitatii

Angajatii fabricii de condimente din Alba Iulia, distrusa in incendiul devastator de la inceputul lunii februarie, au reusit sa reia cea mai mare parte a activitatii companiei.

Revenire spectaculoasa in business. Angajatii fabricii de condimente din Alba Iulia distruse in incendiul devastator au reluat cea mai mare parte a activitatii

Angajatii fabricii de condimente din Alba Iulia, distrusa in incendiul devastator de la inceputul lunii februarie, au reusit sa reia cea mai mare parte a activitatii companiei.

SONDAJ: Coruptia, cea mai mare problema a tarii pentru 50% dintre romani

Peste 50% dintre romani considera coruptia ca fiind cea mai mare problema a tarii, iar 34% sunt de acord ca cetatenilor sa le fie interzis sa paraseasca tara pentru o perioada lunga de timp, se arata intr-un sondaj comandat de Consiliul European pentru Relatii Externe.

incepe Sea Shield 19, cel mai mare EXERCITIU NATO din Marea Neagra: Ce forte a mobilizat Romania

Cel mai mare exercitiu NATO din Marea Neagra, Sea Shield 19, incepe la sfarsitul acestei saptamani, reunind aproximativ 2. 200 de militari din mai multe state. Fortele Navale Romane au transmis marti,.

Business report: Top latifundiari pe terenul statului. Paul Florin Stanescu, nasul lui Dragnea junior, are a treia cea mai mare exploatatie agricola; Guvernul da pe salarii si pensii peste 85% din ce strange din venituri fiscale si contributiile sociale;

Oare ce n-o fi in ordine aici? Tara cu cresterea cea mai rapida, unde scade numarul intreprinderilor cu crestere rapida. Conform datelor publicate de Eurostat, Romania desi lider la cresterea PIB, cu 7%) s-a situat in 2017 la coada clasamentului UE. Un turn de 320 de metri dintr-un orasel danez va deveni cea mai inalta cladire din Europa. Oraselul danez Brande, cu doar 7. 000 de locuitori, va deveni gazda celui mai inalt turn de birouri din Europa.

Sea Shield 2019 - cel mai mare exercitiu NATO din Marea Neagra din acest an: 20 de nave militare, peste 2.000 de militari si avioane de vanatoare MiG 21 si F16

Fortele Navale Romane organizeaza cel mai mare exercitiu multinational naval - SEA SHIELD 19 - care va avea loc intre 2 si 13 aprilie in apele teritoriale ale Romaniei si in apele internationale ale Marii Negre. La exercitiul din acest an participa 14 nave militare romanesti si sase nave militare din Bulgaria, Canada, Grecia, Olanda si Turcia, cu un total de aproximativ 2. 200 de militari, dar si avioane de vanatoare Mig 21 si F-16.

Cea mai mare maternitate din Iasi va avea statie de oxigen. Calitatea aerului este mai buna, iar consumul mai mic

Maternitatea Cuza Voda din Iasi va fi alimentata cu oxigen de la o statie recent cumparata, dupa ce mai bine de 18 ani a folosit un dispozitiv inchiriat.

FOTO Cea mai mare colectie de Biblii din Romania, expusa in Timisoara: sute de volume de toate marimile, din toate timpurile si toate limbile lumii

Pastorul timisorean Ionel Tutac detine o impresionanta colectie de Biblii, care numara peste 800 de piese extrem de valoroase.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )