Libnet.ro
UNICEF

18:45

VIDEO Cei mai frumosi romani. Daniel David, tatal robotilor terapeutici din Romania

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cei mai frumosi romani. Daniel David, tatal robotilor terapeutici din Romania

Daniel David este un psiholog si un cercetator clujean care nu concepe munca fara pasiune si fara cuvintele excelenta si onoare. Apreciat si peste hotare, Daniel David 41 de ani) a pus, in urma cu 10 ani, bazele celei mai vizibile scoli de psihologie clinica si psihoterapie din tara. Tot el a adus in Romania, prin proiecte deja finalizate, conceptul de robot terapeutic. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Cei mai frumosi romani. Mandache Leocov, parintele Gradinii Botanice din Iasi, omul care a salvat Copoul de furia sistematizarii comuniste

Mandache Leocov este cel mai important botanist din ultimii 60 de ani la Iasi. De numele sau se leaga Gradina Botanica din Iasi, nenumarate alte parcuri din oras, regularizarea albiei raului Bahlui, dar si lupta neincetata pe care a dus-o cu autoritatile comuniste pentru a salva vegetatia din Capitala Moldovei.

FOTO Cei mai frumosi romani. Povestea lui Nicu Botas, tanarul care face mobila pentru Printesa Victoria

De la 1 Decembrie, ziarul Adevarul va propune sa descoperiti, pana pe 24 ianuarie, povestile a 55 de romani frumosi, care ne fac mandri prin ceea ce fac din tara sau de dincolo de granite.

FOTO Cei mai frumosi romani. Andreea Bortun si Alexandru Ion, tinerii care au creat Festivalul de Teatru Tanar Ideo Ideis

Andreea Bortun si Alexandru Ion sunt doi tineri fara de care, la Alexandria, teatrul nu ar fi existat. Erau adolescenti pe vremea cand au infiintat Festivalul de Teatru Tanar Ideo Ideis, intr-un oras in care nu exista nici teatru, nici cinematograf. Astazi, Andreea Bortun este un apreciat scenarist, Alexandru Ion, un cunoscut actor, iar creatia lor a ajuns un adevarat fenomen.

Care sunt cei mai buni angajatori din Romania..

Agricola International producatorul si procesatorul de carne de pasare din Bacau), Egger Romania producator din industria lemnului), Monsanto Romania productie de seminte si pesticide) si Dell International Services producator de computere) sunt cei mai buni angajatori de pe plan local in 2013, potrivit studiului realizat de divizia de consultanta in resurse umane Aon Hewitt, parte a grupului Aon, scrie Mediafax. Studiul, realizat intr-o perioada de noua luni, analizeaza nivelul de .

Crin Antonescu: Nelson Mandela, unul dintre cei mai mari oameni de stat ai timpurilor noastre

Nelson Mandela a fost o personalitate fascinanta, unul dintre cei mai mari oameni ai timpurilor noastre, iar lumea este mai saraca odata cu disparitia sa dintre noi, a declarat, vineri, presedintele Senatului, Crin.

Cei mai buni tineri oratori se lupta diseara pentru Trofeul Campionilor

In seara aceasta, incepand cu ora 19. 00, cei opt finalisti vor dezbate in fata unei audiente care il va include si pe ambasadorul Marii Britanii, Martin Harris. Un singur concurent va pleca acasa cu trofeul Campionatului National de Dezbateri, aflat la a doua editie in Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3095 seconds )