Libnet.ro
UNICEF

10:15

VIDEO Cel mai frustrant joc pentru smartphone-uri aduce venituri zilnice de 50.000 de dolari

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cel mai frustrant joc pentru smartphone-uri aduce venituri zilnice de 50.000 de dolari

Flappy Bird, un joc gratuit pentru Android si iOS care ii scoate pe jucatori din minti, aduce venituri zilnice de 50. 000 de dolari, din publicitate, potrivit CNet. continuă pe Adevărul

Dronele vor recrea Pamantul in cel mai realist joc lansat vreodata

Doi fosti angajati Ubisoft vor sa creeze jocul viitorului si se folosesc de drone pentru a crea cel mai realist decor produs vreodata. Ei vor sa fotografieze intreaga lume folosind dronele, iar primele harti apar in 2015.

Apple este cel mai mare producator de PC-uri, daca includem tabletele

Cu toate ca Apple nu se mai bucura de aceeasi crestere a ratei de adoptie ca pe vremuri, in continuare se poate lauda cu primul loc intr-un clasament, ca producator de PC-uri. Canalys este una dintre companiile de statistica care se incapataneaza sa includa in aceeasi oala cu PC-urile si tabletele de orice fel. Aceasta concluzie a fost trasa in urma cu mai bine de un an, moment in care s-au inregistrat tot mai multe dovezi ca o mare parte [].

Arafat, cel mai potrivit la Departamentul pentru situatii de urgenta

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, ca secretarul de stat Raed Arafat este cel mai potrivit pentru a coordona Departamentul pentru situatii de urgenta, infiintat recent in Ministerul de Interne, transmit surse din presa.

Cel mai puternic PC portabil e la fel de mare ca un smartphone: Tango este urmatorul pas in evolutia PC-ului

Cum crezi ca ar arata cel mai puternic computer ultraportabil? Apple are un astfel de produs sub forma Mac Mini, dar cineva s-a gandit ca o poate face mai bine. Astfel a aparut Tango, un computer care iti va fi consola video, centru de gaming si PC cu Linux sau Windows.

DreamHack 2014 - cel mai mare turneu de jocuri pe calculator organizat in Romania se desfasoara in aprilie la Bucuresti

DreamHack Bucuresti - cel mai important eveniment de sport electronic din Romania, se intoarce la Sala Polivalenta din Capitala, pentru al doilea an consecutiv. Timp de doua zile, intre 26 si 27 aprilie, Bucurestiul va fi kilometrul 0 al gamingului, anunta organizatorii. DreamHack Bucuresti 2014va include turnee pentru mai multe jocuri video precum Dota 2, League of Legends LoL), FIFA 14, StarCraft II sau SuperStreet Fighter IV.

Mircea Irimie, propus de PC Cluj in functia de ministru pentru IMM-uri in locul Mariei Grapini

PC Cluj il propune pe deputatul Mircea Irimie, presedinte al filialei PC Turda, pentru functia de ministru delegat pentru IMM-uri, Turism si Mediul de Afaceri, in locul Mariei Grapini, care va candida pentru un post de europarlamentar, potrivit surselor de presa.

Croaziere in Mediterana: 700 de romani au dat 700.000 de euro pentru o vacanta pe cel mai mare vas din lume

Aproape 700 de romani au cumparat bilete pentru croazierele pe care le va face din vara in Mediterana cel mai mare vas din lume, Oasis of the Seas, care apartine Royal Caribbean. Compania va trimite anul viitor in Europa o nava similara ca dimensiuni,.

Victor Ponta: Raed Arafat este cel mai potrivit pentru a coordona Departamentul pentru situatii de urgenta din MAI

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni, ca secretarul de stat Raed Arafat este cel mai potrivit pentru a coordona Departamentul pentru situatii de urgenta infiintat in cadrul Ministerului de Interne, relateaza Ag.

Castello Di Casole, cel mai bun hotel din Europa

Hotelul italian Castello di Casole, din Toscana, a fost votat ca fiind resortul numarul 1 al Europei, cel mai potrivit hotel din Europa pentru familisti, dar si pe locul doi in topul celor mai bune hoteluri din lume.

Ciuca, eMAG: Avem in jur de 200-300 de gadgeturi pentru copii. Cel mai bine vandut este Bubu Povestitor

Cele mai vandute gadgeturi pentru copii pe site-ul retailerului online eMAG sunt tabletele cu activitati educative, a declarat pentru Wall-Street. ro, Lucia Ciuca, directorul de marketing al companiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )