Libnet.ro
UNICEF

05:00

Croaziere in Mediterana: 700 de romani au dat 700.000 de euro pentru o vacanta pe cel mai mare vas din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Croaziere in Mediterana: 700 de romani au dat 700.000 de euro pentru o vacanta pe cel mai mare vas din lume

Aproape 700 de romani au cumparat bilete pentru croazierele pe care le va face din vara in Mediterana cel mai mare vas din lume, Oasis of the Seas, care apartine Royal Caribbean. Compania va trimite anul viitor in Europa o nava similara ca dimensiuni,. continuă pe Wall-Street Ro

Ungaria va plati Rusiei un imprumut de 10 miliarde euro pentru constructia a doua generatoare, in 21 de ani

Ungaria va plati Rusiei timp de 21 de ani perioada 2025-2046), un imprumut de 10 miliarde de euro pe care guvernul de la Budapesta il va primi pentru finantarea constructiei a doua reactoare noi la centrala.

Rudel Obreja, retinut de DNA. Ar fi cerut un 1 mil. euro pentru a interveni la judecatori

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box FRB), Rudel Obreja, a fost retinut, marti, de DNA, pentru trafic de influenta,. dupa ce ar fi cerut un milion de euro de la o persoana judecata de instanta suprema, pentru a interveni in favoarea acesteia.

Rudel Obreja a fost ARESTAT. Ar fi cerut un milion de euro pentru a interveni la judecatori

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box FRB), Rudel Obreja, acuzat de trafic de influenta dupa ce ar fi cerut un milion de euro de la o persoana judecata de instanta suprema, pentru a interveni in favoarea acesteia la judecatori, a fost arestat.

CE ne da 100 mil.euro pentru a scoate tinerii din somaj

Comisia Europeana a alocat Romaniei aproximativ 100 de milioane de euro in cadrul Youth Employment Initiative in vederea combaterii somajului in randul tinerilor, potrivit unui comunicat al CE, potrivit Mediafax .

Cinci companii care operau pe piata tehnicii dentare, amendate cu peste 100.000 de euro pentru intelegeri anticoncurentiale

Consiliul Concurentei a sanctionat cu amenzi in valoare totala de 456. 237 lei 102. 613 euro), cinci companii pentru incheierea unei intelegeri anticoncurentiale de stabilire a preturilor de vanzare a unor produse de tehnica dentara, au transmis miercuri oficilii institutiei. Sanctiunile au fost aplicate in cadrul investigatiei, declansata in aprilie 2011, pe piata produselor de tehnica dentara si pe piata aparatelor pentru procesarea produselor pentru tehnica dentara din Romania.

UE promite 320 de milioane de euro pentru UNICEF

Uniunea Europeana UE) a anuntat, ieri, ca va oferi 320 de milioane de euro Fondului Natiunilor Unite pentru Copii UNICEF), cu scopul de a lupta impotriva bolilor infectioase si malnutritiei in randurile femeilor si copiilor din 15 tari in curs de dezvoltare, informeaza AFP.

Foodpanda primeste o finantare de 20 milioane euro pentru extinderea globala

Platforma online pentru comenzi de mancare Foodpanda si brandul afiliat hellofood au primit o finantare suplimentara, in valoare de 20 de milioane de euro, de la un grup de investitori printre care se numara si Phenomen Ventures, se arata intr-un comunicat de presa.

incasari de 5 milioane de euro pentru Ibiza Sol in 2013

Complexul rezidential Ibiza Sol, situat in zona de nord a capitalei, a avut anul trecut incasari totale de 4. 923 de euro, se arata intr-un comunicat remis redactiei.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )