Libnet.ro
UNICEF

20:45

VIDEO Cel mai futurist telefon vine din China, nu de la Samsung sau Apple: de ce este revolutionar

Playtech Playtech,
VIDEO Cel mai futurist telefon vine din China, nu de la Samsung sau Apple: de ce este revolutionar

Desi au inceput sa aiba niste probleme cu autoritatile americane, iar numele lor a aparut deja pe o lista neagra, cei de la Xiaomi nu se descurajeaza cand vine vorba de inovatii. Conform. continuă pe Playtech

VIDEO Cel mai futurist joc intra in secolul 21: Mass Efffect Legendary Editon pe PC, PS5 si Xbox Series X

Mass Effect Legendary Edition are in sfarsit o data de lansare. Jocul va agrega cele trei titluri din serie si le va aduce in 2021 pentru consolele next-gen si PC. Fiecare joc din seria Mass.

Cel mai mare site de imobiliare din Romania, pe mana hackerilor: cat de mare e problema pentru toti clientii

Cel mai mare site de imobiliare din Romania s-a confruntat cu o uriasa bresa de securitate. Se pare ca datele clientilor ar fi ajuns pe mana hackerilor. Cel mai mare site de imobiliare din.

CLOTILDE ARMAND: Cel mai mare actionar Romprest este ingrijorat de actuala conducere

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, il invita la dialog pe cel mai mare actionar al companiei Romprest - Detaco Ltd - pentru a gasi impreuna cele mai bune solutii in privinta salubrizarii din Sectorul 1. Cel mai mare actionar Romprest este ingrijorat de.

Clotilde Armand: Cel mai mare actionar Romprest este ingrijorat de actuala conducere. Cum vrea primarul sa rezolve problema salubritatii din Sectorul 1

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, il invita la dialog pe cel mai mare actionar al companiei Romprest - Detaco Ltd - pentru a gasi impreuna cele mai bune solutii in privinta salubrizarii din Sectorul 1. Cel mai mare actionar Romprest este ingrijorat de actuala conducere si si-a cerut scuze pentru felul in care aceasta companie trateaza comunitatea locala si institutia Primariei, afirma Armand.

Ludovic Orban: Vom relua demersul de revocare a Avocatului Poporului in cel mai scurt timp posibil

Actuala majoritate parlamentara pare hotarata sa o schimbe pe Renate Weber din functia de Avocat al Poporului. Ludovic Orban a declarat luni ca acest proces va fi reluat in cel mai scurt timp posibil, fara sa.

Orban, despre revocarea Avocatului Poporului: in cel mai scurt timp posibil Ce spune despre revocarea lui Florin Iordache de la sefia Consiliului Legislativ

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune, despre demersurile liberalilor pentru revocarea Avocatului Poporului, Renate Weber, ca vor fi facute in cel mai scurt timp posibil, insa decizia depinde si de partenerii de guvernare.

Video. Scene socante intr-un parc din Hunedoara. Baiat trantit la pamant de tatal unui alt copil. Victima a ramas nemiscata

Momente de groaza au avut loc recent intr-un parc din Hunedoara, acolo unde un baiat de 13 ani si-a vazut moartea cu ochii. Copilul a devenit victima furiei unui tata monstru, moment in care acesta a fost luat prin surprindere si izbit de pamant. Martorilor le-a stat inima in loc Tragedia s-a petrecut in mijlocul .

Cel mai ieftin computer cuantic te ajuta sa experimentezi cu aceasta tehnologie revolutionara

Un startup cu sediul in Shenzhen, China, numit SpinQ, a dezvaluit un computer cuantic care poate sta pe biroul tau. Si costa mai putin de 5. 000 de dolari. Aceasta este doar o mica parte din.

Cel mai ambitios plan al lui Elon Musk: Neuralink vrea implanturi cerebrale umane in 2021

Neuralink, compania misterioasa de implanturi neuronale a lui Elon Musk, ar putea fi gata sa experimenteze pe creierul uman cat mai curand, in acest an. Anuntul vine de la insusi Musk, care a.

Razvan Chereches: Cel mai probabil ce vaccin va fi disponibil, acela va fi administrat E mai realist sa ne asteptam ca procentul de 70%, care sa asigure imunitatea de grup, sa fie atins undeva in iarna viitoare (VIDEO)

Razvan Chereches, specialist in sanatate publica, s-a aratat de parere ca, din punct de vedere logistic, nu va fi posibil sa alegem vaccinul anti-COVID-19 care sa ne fie administrat. in direct pe B1 TV,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )