Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Cel mai lung pod suspendat din lume e traversat zilnic de 23.000 de masini si rezista la cutremure de 8,5 pe scara Richter

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cel mai lung pod suspendat din lume e traversat zilnic de 23.000 de masini si rezista la cutremure de 8,5 pe scara Richter

Cifrele care descriu cel mai lung pod suspendat din lume demonstreaza ca imposibilul poate deveni realitate. Vorbim de podul ce are 3,9 kilometri, leaga doua insule din Asia, pe el trec zilnic circa 23. 000 de masini si e facut sa reziste la cutremure de 8,5 pe scara Richter. continuă pe Adevărul

Omul cu cel mai bun job din lume vine sa descopere Alba Iulia

Ben Southall a ajuns celebru, dupa a ce a reusit sa castige competitia pentru ocuparea celui mai bun job din lume. De atunci, englezul calatoreste in cele mai interesante locuri de pe glob. Pe lista destinatiilor sale se afla si Alba Iulia, Cealalta Capitala a Romaniei.

OSCAR 2017: Toni Erdmann, comedia filmata la Bucuresti, pe LISTA pentru o nominalizare la Cel mai bun film strain! Ce s-a intamplat cu Sieranevada a lui Cristi Puiu (VIDEO)

Toni Erdmann, comedia filmata la Bucuresti, se afla pe lista scurta pentru cel mai bun film strain la Premiile Oscar. Filmul Toni Erdmann este propunerea Germaniei, si a fost in.

Consiliul de Administratie al Oil Terminal a fost suspendat din functie

Consiliul de Administratie al Oil Terminal a fost, ieri, suspendat din functie, in instanta, potrivit unei hotarari judecatoresti executorie a Tribunalului Constanta.

Probabil cel mai bun premier pe care l-a avut Romania |Cea mai citita opinie a saptamanii

Nu vreau sa-i ridic statuie. Nu cred ca a fost o guvernare fara de greseala. Cat a fost premier, l-am criticat in permanenta. Dar am sentimentul ca a fost cel mai corect sef de Guvern pe care l-a avut aceasta tara din 1990 pana azi.

Un tulcean condamnat pentru proxenetism este cel mai cautat infractor din Europa

Un roman din judetul Tulcea, dat in urmarire internationala inca din 2011 pentru proxenetism, este duminica cel mai cautat infractor din Europa .

Acest chip ar putea ajuta NASA sa ajunga la cel mai apropiat sistem stelar

Un chip extrem de avansat i-ar putea ajuta pe cei de la NASA sa transporte un obiect catre Alfa Centauri. Conform Wikipedia,Alfa Centauri reprezinta principalul sistem stelar al constelatiei Centaurul. De fapt, in acest caz, ar fi vorba despre o stea tripla, Alfa Centauri fiind cel mai apropiat sistem stelar de Sistemul Solar. Cea mai [].

Dolarul, la cel mai ridicat curs din ultimii 13 ani

Dolarul american s-a apreciat ieri, pe pietele externe, atingand cel mai ridicat nivel din 2003 pana in prezent, raportat la euro, iar cotatia aurulului a scazut dupa ce, in ziua anterioara, banca centrala a SUA Federal Reserve - Fed) a sugerat ca va accelera majorarea dobanzilor anul viitor.

Presedintele Cehiei ii descrie pe Bashar al-Assad drept raul cel mai mic, in comparatie cu terorismul islamic

Presedintele cheh Milos Zeman considera ca regimul presedintelui sirian Bashar al-Assad reprezinta raul cel mai mic in comparatie cu terorismul de factura islamica.

Cele mai lungi ZECE PARTII din Romania au lungimea TOTALA de 28 de kilometri: Vezi de ce nu sunt puse in functiune!

In Romania exista 183 de partii omologate, sau in curs de omologare, cu o lungime totala de 160 de kilometri, potrivit Ziarului Financiar. in mai putin de jumatate din aceste.

Povestea celui mai sexy profesor de matematica din lume, devenit imaginea brandului Armani, care a reusit sa doboare preconceptiile despre modele

Cunoscut lumii drept cel mai sexy profesor de matematica, italianul Pietro Boselli, in varsta de 28 de ani, a reusit sa doboare mitul modelului tont, dupa ce studentii sai l-au facut celebru in mediul online atat pentru calitatile fizice, cat si cele intelectuale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )