Libnet.ro
UNICEF

12:45

VIDEO Cel mai performant primar de comuna din Romania, exclus oficial din PSD: M-au dat afara noaptea ca hotii

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cel mai performant primar de comuna din Romania, exclus oficial din PSD: M-au dat afara noaptea ca hotii

Cel mai performant primar de comuna din Romania, Gheorghe Damian, a fost exclus oficial din PSD. Primarul din Ciugud afirma ca decizia a fost luata noaptea ca hotii si a fost un troc pus la cale de presedintele interimar al organizatiei PSD Alba, in schimbul votului pentru demiterea fostului premier, Mihai Tudose. continuă pe Adevărul

Cel mai performant primar de comuna din Romania, dat afara din PSD: Noaptea, ca hotii (VIDEO)

Primarul comunei care a atras cele mai multe fonduri europene a fost exclus oficial din PSD. Edilul din Ciugud, Gheorghe Damian, care a adus 27 de milioane de euro din fonduri europene in comuna, a declarat in.

VIDEO Succesul Castelului Bran, cel mai profitabil obiectiv turistic din Romania, chiar daca statul roman nu l-a vrut. Noutati pentru vizitatori: un tunel secret

Castelul Bran a atins un milion de vizitatori in 2017 si a facut peste 3 milioane de euro profit. Este singurul obiectiv turistic din Romania unde numarul turistilor straini il depasete pe cel al romanilor.

Evenimentul anului: Mamma Mia!, cel mai indragit musical din toate timpurile, va fi produs si in Romania. Premiera va avea loc, in mai, la Sala Palatului VIDEO

Pentru prima data in Romania, anul acesta se monteaza unul dintre cele mai de succes musicaluri din toata lumea: Mamma mia!, bazat pe un libret deCatherine Johnson, cu muzica si versuri scrise deBenny AnderssonsiBjorg Ulvaeussi creat deJudy Craymer. in prezent, se cauta interpreti pentru productia romaneasca. Premiera este programata pe 24 mai la Sala Palatului din Bucuresti.

Crima intr-o comuna din Iasi: Un tanar a fost injunghiat si lasat sa zaca intr-o balta de sange (VIDEO)

Crima ingrozitoare intr-o comuna din judetul Iasi. Un tanar de 20 de ani a fost injunghiat in zona gatului si lasat sa zaca intr-o balta de sange. Acesta ar fi fost implicat intr-un scandal spontan. Ta.

Marele CASTIGATOR Oscar 2018 a fost decis! Del Toro, cel mai bun regizor (VIDEO)

Filmul The Shape of Water a fost numit cel mai bun film, la cea de-a 90-a gala de decernare a premiilor Oscar. De asemenea, pelicula a mai castigat alte trei statuetee: cea mai.

ZMEURA DE AUR 2018: The Emoji Movie, CEL MAI PROST FILM (VIDEO)

The Emoji Movie a fost desemnat marele castigator al celei de-a 38-a editie a premiilor Zmeura de Aur, devenit astfel primul film animat din istoria galei care primeste titlul de Cel mai prost.

VIDEO Legenda baschetului Kobe Bryant a castigat Oscarul pentru cel mai bun scurtmetraj de animatie

Legenda baschetului Kobe Bryant a castigat duminica Oscarul pentru cel mai bun scurtmetraj de animatie, impreuna cu Glen Keane, pentru desenul animat Dear Basketball, scrie AFP.

Premiile Oscar 2018. Gary Oldman, filmul Darkest Hour, a luat premiul pentru cel mai bun rol principal masculin (VIDEO)

Actorul Gary Oldman a primit duminica seara, la Los Angeles, Oscarul pentru cel mai bun rol principal masculin, in cadrul celei de a 90-a editii a premiilor Academiei americane de film, pentru rolul din filmul.

Premiile Oscar 2018. Gary Oldman, din filmul Darkest Hour, a luat premiul pentru cel mai bun rol principal masculin (VIDEO)

Actorul Gary Oldman a primit duminica seara, la Los Angeles, Oscarul pentru cel mai bun rol principal masculin, in cadrul celei de a 90-a editii a premiilor Academiei americane de film, pentru rolul din filmul.

Premiile Oscar 2018. Cine este Frances McDormand, actrita care a primit premiul pentru cel mai bun rol principal feminin (VIDEO)

Actrita Frances McDormand a primit duminica seara, la Los Angeles, Oscarul pentru cel mai bun rol principal feminin, in cadrul celei de a 90-a editii a premiilor Academiei americane de film, pentru rolul din filmul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )