Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Cel putin 11 persoane au ars de vii in Grecia, dupa ce un camion si o autoutilitara s-au ciocnit

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cel putin 11 persoane au ars de vii in Grecia, dupa ce un camion si o autoutilitara s-au ciocnit

Cel putin unsprezece persoane au murit, sambata, dupa ce un camion si o autoutilitara s-au ciocnit pe o sosea din Grecia, din primele informatii accidentul fiind urmat de un puternic incendiu. continuă pe Adevărul

SUA: Furia URAGANULUI Michael a ucis cel putin 11 persoane (VIDEO)

Uraganul Michael, retrogradat la furtuna tropicala, a cauzat moartea a cel putin 11 persoane in Statele Unite, dupa ce miercuri a lovit Florida. Numarul mortilor a crescut, astfel, dupa ce vineri dimineata.

VIDEO Statele Unite: Uraganul Michael a ucis cel putin 11 persoane

Uraganul Michael, retrogradat la furtuna tropicala, a cauzat moartea a cel putin 11 persoane in Statele Unite, dupa ce miercuri a lovit Florida. Numarul mortilor a crescut, astfel, dupa ce vineri dimineata autoritatile din statul Virginia au anuntat moartea a cinci persoane, relateaza AFP.

Cel putin cinci persoane au murit si alte 30 au fost ranite, dupa ce un tren a deraiat

Cel putin cinci persoane au murit miercuri dimineata si alte 30 au fost ranite dupa ce un tren de pasageri a deraiat in nordul statului Uttar Pradesh din India, au transmis autoritatile locale, citate de.

FOTO VIDEO Inundatii grave in Mallorca: Cel putin noua persoane au murit si multe altele sunt date disparute

Cel putin noua persoane, intre care doi britanici, au murit si multe altele au fost date disparute in urma unor indundatii puternice produse in Mallorca, o cunoscuta destinatie turistica din Mediterana.

VIDEO Inundatii grave in Mallorca: Cel putin noua persoane au murit si multe altele sunt date disparute

Cel putin noua persoane, intre care doi britanici, au murit si multe altele au fost date disparute in urma unor indundatii puternice produse in Mallorca, o cunoscuta destinatie turistica din Mediterana.

Cel putin 40 de persoane au murit, dupa ce un autocar s-a rasturnat in Kenya

Cel putin 40 de persoane si-au pierdut viata miercuri dimineata intr-un accident de autocar in vestul Kenyei, a anuntat politia kenyana, citata de AFP. Informatiile de care dispunem arata ca.

Cel putin 16 persoane au murit n urma unui incendiu produs pe o platforma de petrol n Nigeria

Cel putin 16 persoane au murit in urma unui incendiu produs vineri pe o platforma petroliera din regiunea Aba din sud-estul Nigeriei, au transmis reprezentantii Companiei Nationale Nigeriene a Petrolului, relateaza Reuters citat de Mediafax.

Cel putin sapte alpinisti morti in Himalaya

Cel putin sapte cataratori a fost ucisi de o furtuna violenta care le-a distrus tabara de o creasta a muntilor Himalaya din vestul Nepalului. Cinci membri ai unei expeditii sud-coreene si patru ghizi.

Cel putin opt alpinisti au murit pe un masiv in Nepal, in urma unei furtuni de zapada

Cel putin opt alpinisti din cadrul unei expeditii sud-coreene au murit pe varful Gurja, in Nepal, in urma unei puternice furtuni de zapada care le-a devastat tabara, au anuntat, sambata, responsabili nepalezi, citati de AFP.

VIDEO Inundatii catastrofale n n Mallorca, cel putin cinci morti

Cel putin cinci persoane au murit si mai multe sunt date disparute in insula Mallorca din arhipelagul spaniol Baleare, dupa inundatii foarte puternice, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )