Libnet.ro
UNICEF

15:15

VIDEO Cele mai asteptate continuari ale filmelor cu eroi: renasterea orasul pacatelor, aventurile mutantilor si ale Omului-Paianjen

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cele mai asteptate continuari ale filmelor cu eroi: renasterea orasul pacatelor, aventurile mutantilor si ale Omului-Paianjen

Fiecare nou an are de oferit continuri ale unora dintre cele mai indragite filme. Cei mai infocati fani asteapta cu nerabdare, si in 2014, sansa de a-si revedea personajele preferate, precum si lumile fantastice in care acestea traiesc. Iar filmele cu supereroi nu fac exceptie de la regula. continuă pe Adevărul

VIDEO Cele mai asteptate continuari ale filmelor cu eroi: renasterea orasului pacatelor, aventurile mutantilor si ale Omului-Paianjen

Fiecare nou an are de oferit continuri ale unora dintre cele mai indragite filme. Cei mai infocati fani asteapta cu nerabdare, si in 2014, sansa de a-si revedea personajele preferate, precum si lumile fantastice in care acestea traiesc. Iar filmele cu supereroi nu fac exceptie de la regula.

GALERIE FOTO Premiile BAFTA 2014: cele mai frumoase momente ale galei

Thrillerul SF Gravity: misiune in spatiu si drama istorica 12 ani de sclavie au imparti gloria la editia din acest an a premiilor Grammy. Ceremonia nu a fost lipsita de momente emotionante, amuzante sau bizare, dar nici de aparitii stralucitoare.

Antonescu: impreuna cu Mariana Campeanu voi lua deciziile cele mai corecte in scandalul ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca impreuna cu ministrul Muncii, Mariana Campeanu, va lua deciziile cele mai decente si mai corecte fata de scandalul privind pensionarea sotului sau, precizand ca nu este la curent cu informatiile prezentate in presa, anunta Mediafax. Antonescu a fost intrebat cum vede cazul ministrului Muncii, Mariana Campeanu, despre care a existat recent o discutie de remaniere, in conditiile in care au aparut informatii despre faptul ca ar fi .

Orfana care a devenit una dintre cele mai bogate femei din lume

S-a nascut intr-o familie extrem de modesta din Rusia si si-a pierdut ambii parinti la varsta de 7 ani. in ciuda dificultatilor din copilarie, Margarita Bogdanova a devenit una dintre cele mai bogate femei.

Britanicii se tem de invazie, dar cauta mii de angajati romani: in ce domenii sunt cele mai multe joburi

Cele mai multe oferte de munca in strainatate pentru romani vin din Marea Britanie. Astfel, potrivit informatiile de pe Tjobs. ro, portal de recrutare specializat pe oferte din strainatate, sunt peste 6. 000 de oferte de job-uri in Marea Britanie postate pe site.

Bucurestenii din Sectorul 1 au cele mai multe locuri de parcare la dispozitie din oras

Cele mai multe locuri de parcare amenajate de administratiile locale din Capitala este in Sectorul 1. Aici, oamenii au la dispozitie, pe langa cele 8. 000 de locuri de resedinta, alte 100. 000 de locuri oferite in mod gratuit.

Cele mai bune 18 de sfaturi de slabit.

Cure de slabire sunt o mie si una, insa pentru a obtine silueta mult ravnite si pentru a te mentine conteaza mai mult obiceiurile de zi cu zi decat orice dieta predefinita. Iata cele mai bune 18 de reguli pe care ar trebui sa le respectam zilnic, daca tanjim dupa o silueta trasa prin inel, dar si dupa o sanatate de fier! Citeste continuarea textului pe Lyla. ro.

Simona Halep, jucatoarea de tenis din Romania cu cele mai mari premii din istorie

Simona Halep, numarul 9 in ierarhia WTA, a devenit, la doar 22 de ani, jucatoarea romana cu cele mai mari premii castigate din tenis in istorie, 2,74 de milioane de dolari, devansand-o in acest clasament pe Irina Spirlea, care a acumulat in cariera 2,654 de milioane de dolari.

Halep, sportiva cu cele mai mari castiguri din istoria tenisului romanesc.

Simona Halep, 22 de ani, a ajuns saptamana aceasta, dupa victoria de la Doha, Qatar, la castiguri totale din tenis de 2,74 milioane dolari, ceea ce reprezinta o suma record in istoria tenisului romanesc. Noul numar 9 mondial, Halep, a castigat, duminica, cel mai important turneu de cariera sa si cel de-al saptealea. Din categoria Premier 5, Doha este unul dintre cele mai banoase turnee WTA, dupa cele de grand slam, premiile totale fiind de 2,44 milioane dolari. In finala de duminica Halep s-a .

Cum se vede Romania pe Facebook: suntem 7 milioane de locuitori, iar cele mai vizitate locuri se regasesc in Capitala

Pe Facebook, numarul utilizatorilor romani a ajuns la 7 milioane. Aproximativ 95% din acestia si-au setat orasul din care provin, iar cea mai apreciata pagina de pe reteaua sociala este a cantaretei Inna. Cele mai vizitate locuri din Romania apartine Capitalei, unde sunt si cei mai multi utilizatori.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )