Libnet.ro
UNICEF

06:30

Schimbare majora la bancomate. Se intampla la una dintre cele mai mari banci. Toti romanii trebuie sa stie

Playtech Playtech,
Schimbare majora la bancomate. Se intampla la una dintre cele mai mari banci. Toti romanii trebuie sa stie

Una dintre cele mai mari banci din Romania a anuntat ca baga in revizie sistemul de bancomate. E un demers care va necesita circa 2,6 milioane de euro. CEC Bank a anuntat ca va inlocui. continuă pe Playtech

Facebook a eliminat unul dintre cele mai mari grupuri anti-masca de pe platforma sa

Facebook a eliminat unul dintre cele mai mari grupuri anti-masca de pe platforma pentru incalcarea politicilor sale impotriva raspandirii dezinformarii cu privire la COVID-19.

Liderii UE au ajuns la un acord privind planul de relansare economica la capatul unuia dintre cele mai lungi summituri din istoria blocului comunitar

La capatul unuia dintre cele mai lungi summituri din istoria Uniunii Europene, liderii statelor membre au ajuns la un acord in privinta programului de relansare economica post-coronavirus. 750 de miliarde de euro.

Facebook a eliminat unul dintre cele mai mari grupuri anti-masca care prezenta informatii eronate privind pandemia de coronavirus

Facebook a eliminat unul dintre cele mai mari grupuri anti-masca de pe platforma pentru incalcarea politicilor sale impotriva raspandirii dezinformarii cu privire la COVID-19. Grupul Unmasking America! avea peste 9000 de membri, iar continutul postat prezenta informatii eronate legate de coronavirus.

A decedat Yuki Okinaga, simbolul uneia dintre cele mai putin glorioase pagini din istoria SUA

Yuki Okinaga Hayakawa Llewellyn, o americanca japoneza prezentata intr-o fotografie din 1942 stand pe niste bagaje in timp ce astepta sa fie trimisa cu mama ei intr-o tabara de internare americana, a decedat, anunta AFP.

Simona Halep, schimbare majora de look. Cum a aparut cea mai buna sportiva a Romaniei

Simona Halep are un nou look, cu mai putin de doua saptamani ramase pana la revenirea in circuitul WTA. Tenismena romanca a publicat astazi pe pagina sa de Instagram, o imagine cu noua infatisare. Simona Halep, schimbare majora de look Simona Halep nu mai arata cum stiai. Sportiva si-a facut o schimbare de look pe .

NATO, decizie neasteptata. Ce se intampla in acest moment in Romania

Romania pare ca urmeaza sa devina una dintre cele mai importante membre ale NATO, dupa ce pe teritoriul tarii noastre vor fi mutate operatiuni foarte importante ale Organizatiei. in plus, tot in Romania va avea loc un exercitiu militar fara precedent! NATO isi muta in Romania operatiuni importante Ceremonia de infiintare a Comandamentului Corpului Multinational .

Sume neasteptate! Ce salariu incaseaza lunar Raed Arafat de la MAI si ce avere a strans pana acum

Raed Arafat este una dintre cele mai populare figuri ale momentului. Criticat de unii, divinizat de altii, secretarul MAI nu a ezitat niciun moment sa ia deciziile corecte in criza COVID-19, chiar daca acest lucru a insemnat o sifonare a imaginii pe alocuri.

Mai multi medici din Rusia cad in mod misterios de la ferestre. Cum incearca regimul de la Kremlin sa scape de vocile care critica lupta autoritatilor cu pandemia de COVID-19

Rusia a devenit in scurt timp una dintre cele mai afectate tari de criza sanitara provocata de pandemia de coronavirus, cu peste 780. 000 de persoane infectate si peste 12. 000 de decese cauzate de COVID-19. in.

Ella de la Puterea Dragostei, decizie surpriza. Ce se va intampla la emisiune

Ella a primit o noua propunere de la producatori. Se pare ca fanii ei nu se vor dezlipi curand de televizoare, pentru ca bruneta o sa mai aiba posibilitatea sa se bucure de celebritate. Ella, propunere de nerefuzat din partea producatorilor de la Puterea Dragostei Una dintre cele mai iubite concurente se pare ca isi .

Schimbare majora in programul Noua Casa. Cine sunt, de fapt, beneficiarii

Noi schimbari la programul Noua Casa. in forma actuala propusa de Guvern, acesta permite garantarea cu 80% a creditelor ipotecare contractate de persoane cu venituri lunare de 2. 500 de euro net, fapt ce va conduce la cresterea preturilor pe piata imobiliara, si va pune sub semnul intrebarii evolutia creditului ipotecar. Cine sunt, de fapt, beneficiarii .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )