Libnet.ro
UNICEF

09:45

VIDEO Cele mai importante momente din cariera lui Eminem

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cele mai importante momente din cariera lui Eminem

Noul numar al revistei Rolling Stone il are pe coperta pe Eminem, unul dintre cei mai cunoscuti raperi la nivel mondial. Acesta a vorbit intr-un interviu acordat revistei despre dovotamentul fata de muzica hip-hop intr-un mod mult mai sincer decat oricand pana in acest moment. continuă pe Adevărul

Top 10 cele mai importante tendinte in retail

In cadrul unui eveniment organizat luni de wall-street. ro, in parteneriat cu Carrefour, Cardsimplus. ro, DPD Romania, Daedalus Millward Brown si retail. ro, participanti au oferit raspunsuri la intrebare Care sunt cele mai importante tendinte din retail?.

Utile: Vitamina C intareste sistemul imunitar si te fereste de raceli. Iata care sunt cele mai importante surse; O aspirina inainte de culcare scade riscul de infarct dimineata; Opt metode eficiente sa tineti cancerul la distanta

Analgezice naturale din bucataria ta. Top zece produse magice. Probabil ca nu stiai, dar nu trebuie sa te indopi cu medicamente ori. Cum te poate imbolnavi painea prajita. Substanta toxica din cartofii prajiti, acrilamida, se regaseste din belsug si in alte fainoase prajite.

Cum se poate umple de masini electrice una dintre cele mai izolate capitale din lume

Thimpu, capitala micului regat himalayan Bhutan, este un orasel de 120. 000 de locuitori, insa ar putea ajunge sa aiba mai multe masini electrice decat orase cu milioane de locuitori, scrie Financial Times. Oficialii din Bhutan discuta cu cei de la Nissan pentru a inlocui masinile existente in capitala cu vehicule electrice Leaf, in contextul in care electricitatea este mult mai ieftina, iar distantele sunt foarte mici.

Wine Spectator a ales cele mai bune vinuri din lume in 2013: de ce nu se afla si un vin romanesc in top 100?

Wine Spectator, cea mai importanta publicatie specializata in vinuri din SUA, si una dintre cele mai apreciate reviste de gen pe plan international, a publicat topul celor mai bune vinuri din lume in 2013. Printre cele 100 alese din peste 20. 000 inscrise in competitie se regasesc soiuri spaniole, frantuzesti, italiene, americane, chiar si unul unguresc, dar nici un vin romanesc sau moldovenesc.

Una dintre cele mai puternice companii din China vrea sa construiasca un centru regional in Romania

Compania chineza Huawei a impresionat in 2013 cu cel mai subtire telefon din lume, iar acum anunta ca vrea sa construiasca un centru regional in Romania.

TOP: cele mai importante 10 tendinte din retail

Care sunt cele mai importante tendinte din retail? Le-am dezbatut ieri la Retail Arena, eveniment organizat de Wall-Street. ro in parteneriat cu Carrefour, Cardsimplus. ro, DPD Romania, Daedalus Millward Brown si retail. ro.

Kim Ye Rim si-a lansat primul album oficial din cariera Goodbye 20! Asculta aici toate piesele de pe material!

Membra formatiei sud-coreene Two Months revine in atentia publicului ca artista solo si isi lanseaza, dupa multe luni de asteptare, primul album din cariera, intitulat Goodbye 20. Noul sau material se evidentiaza gratie combinarii diferitelor stiluri muzicale care, puse laolalta, creeaza un sound eclectic. De pe Goodbye 20 tanara Kim Ye Rim a extras ca .

Cristiano Ronaldo, spre al doilea Balon de Aur din cariera?

Cristiano Ronaldo pare sa fi sprintat spre al doilea Balon de Aur din cariera sa, ultimele evolutii ale portughezului transformandu-l in principalul favorit la cucerirea trofeului oferit de FIFA si revista France.

Obiectii la legea bugetului: Cele mai multe la ministerul condus de Liviu Dragnea

Cele mai multe amendamente inregistrate la proiectul de lege privind bugetul pentru 2014 au fost depuse de partidele din Opozitie. PDL a avut peste 1. 000 de obiectii, iar PPDD, in jur de 400. Cel mai contestat minister a fost cel al Dezvoltarii, condus de vicepremierul Liviu Dragnea.

Ma mandresc ca sunt romanca. Una dintre cele mai spectaculoase femei ale momentului, Madalina Ghenea, la Sinteza Zilei

Una dintre cele mai spectaculoase femei ale momentului, Madalina Ghenea, a venit la Sinteza Zilei pentru a vorbi despre cea mai mare realizare a carierei sale: filmul Dom Hemingway, in care joaca alaturi de staruri.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )