Libnet.ro
UNICEF

23:30

VIDEO Cele mai scumpe medicamente din lume au intrat in Romania. Negocierile secrete purtate de Guvernul Romaniei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cele mai scumpe medicamente din lume au intrat in Romania. Negocierile secrete purtate de Guvernul Romaniei

Cele mai scumpe medicamente din lume, care vindeca hepatita C, au intrat pe piata din Romania la preturi de catalog astronomice: peste 50. 400 de Euro pentru un singur pacient. Acelasi medicament costa 790 de Euro/pacient in Egipt si 6750 de Euro/pacient in Brazilia. Neoficial, demnitarii romani promit ca vor obtine reduceri consistente de pret. Ieri, premierul Victor Ponta s-a laudat cu eforturile guvernului sau in aceasta directie. Dar foloseste Guvernul Romaniei toate instrumentele existente pentru a-si maximiza pozitia in negocierile secrete cu gigantii farma? In realitate, lucrurile nu sunt ceea ce par. continuă pe Hotnews

Cinci dintre cele mai mari banci din lume risca amenzi cumulate de peste 5 miliarde de dolari si acuzatii penale din cauza manipularii valutelor

Cinci dintre cele mai mari banci din lume, JPMorgan, Citigroup, Barclays, Royal Bank of Scotland si UBS, vor putea primi, miercuri, amenzi cumulate de peste 5 milioane de dolari, intr-un acord cu autoritatile.

Cele mai scumpe cladiri istorice scoase la vanzare in afara Bucurestiului

Daca in Bucuresti cea mai scumpa vila istorica scoasa la vanzare are un pret de cerere de 8 mil. euro, in celelalte orase mari din Romania cel mai mare pret cerut pentru o cladire istorica nu depaseste 2 mil. euro. Iata cum arata cele mai scumpe case.

Bagdadul ramane cel mai periculos oras din lume. Vezi care e cel mai riscant oras din Europa

Bagdadul este cel mai periculos oras din lume la capitolul risc terorist, Parisul si Belfastul fiind cele mai riscante orase din Europa, potrivit unui clasament realizat de Verisk Maplecroft, informeaza publicatia.

VIDEO Cele mai tari faze de circ

Inca de la aparitia sa, circul a fascinat copii si adulti deopotriva. Pe langa ocazia de a vedea animale exotice si trucuri amuzante, circul ofera si numere exceptionale de acrobatie. Prezentam in continuare unele dintre cele mai tari faze de circ .

FOTO: Un pivot al PROPAGANDEI. Cum arata cele mai FRUMOASE FEMEI din armata Coreei de Nord

Coreea de Nord ajunge, constant, in cele mai importante ziare si la cele mai renumite televiziuni, dupa ce lanseaza rachete si ameninta Coreea de Sud care este, statistic, de 90 de ori mai bogata.

PSG este echipa care plateste cele mai mari salarii din lume. Topul echipelor cu mana larga la acest capitol

Clubul francez Paris Saint-Germain este gruparea care plateste, in medie, cel mai mare salariu anual din sportul mondial, se arata intr-un studiu efectuat de Sporting Intelligence.

Cele mai frumoase biciclete din lume. Modele originale, care vor fi lansate pe piata anul acesta

Intr-o perioada in care tot mai multi oameni isi doresc inlocuirea masinilor cu biciclete, pentru un mediu mai curat si mai sanatos, BBC prezinta cateva modele inedite de biciclete, care vor face cu siguranta mai atractiva ideea deplasarii pe doua roti in loc de patru.

VIDEO Cele mai vizualizate video-uri de pe YouTube in Romania din ultimii 10 ani: Sunt un cocalar - cel mai vizionat video non-music

Google sarbatoreste in luna mai din acest an 10 ani de la lansarea primei versiuni a serviciului video YouTube, iar pentru a marca acest lucru a publicat topurile celor mai vizualizate video-uri de pe YouTube in Romania, de la inceputul serviciului si pana in prezent. Astfel, cel mai vizualizat videoclip muzical de pe IP-uri din Romania este J Balvin cu piesa Tranquila, iar cel mai vizualizat video non-music este 'Sunt un cocalar', un pamflet publicat de tinerii de la Noaptea Tarziu. Citeste in articol cateva informatii cheie despre YouTube in Romania si 10 lucruri pe care nu le stiai despre YouTube.

FOTO Cele mai frumoase locuri din judetul Hunedoara: sapte destinatii de vis pentru turisti

Cele mai frumoase locuri din judetul Hunedoara. Parcul National Retezat, cetatile dacice din Muntii Orastiei, vaile din Tara Hategului, Manastirea Prislop sau Castelul Corvinilor fac din Hunedoara, intr-unul dintre cele mai atractive zone din punct de vedere turistic.

Cele mai bune hoteluri din Nisipurile de Aur. Unde iti poti petrece vacanta de vara in Bulgaria

Cele mai bune hoteluri din Nisipurile de Aur. Statiunea bulgareasca Nisipurile de Aur ofera turistilor posibilitati de cazare pentru orice buzunar. Exista insa cateva hoteluri recomandate de catre cei care s-au cazat aici si care sunt considerate cele mai bune din punct de vedere al serviciilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )